Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż LED zamiast postojówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:) moje świecą nadal :) już prawie miesiąc :)
Opublikowano

:) moje świecą nadal :) już prawie miesiąc :)

bez rezist :naughty: :naughty:??
Opublikowano

u mnie padła dzisiaj lewa :kwasny: założyłem nową bo miałem w zapasie, a jak się przepali to wrócę do siuśków i pomyślę o rezystorach

Opublikowano

Ja kupiłem w sobotę niby dedykowane z oddzielnym rezystorem ceramicznym i kupa. Błąd na FIS i mrugajace diody :wallbash:

Dzisiaj się wpieniłem i wpiałem w układ normalna żarówkę i jest :good:

Jak tylko wpadne do kraju dołożę normalne rezystory i po jabłkach.

Opublikowano

Ja rezałem rezystory zaraz po maliku :) ale wg. mojego zamysłu co do montażu :)

Opublikowano

Kto z was ma gniazda w5w i w tych gniazdach diody led ?

Opublikowano

Ja bede przerabial na w5w,ale brak czasu odklada ta operacje.

Sprawdzalem natomiast,czy bledu nie wywala w starych lampach.Ladnie swieci i FIS nic nie szczeka. :good: :good:

Opublikowano

Dobra.

Przyjrzalem sie tym ledom - niestety, ale u mnie przy xenonie [chyba 4300K] wygladaja bardzo slabo - swieca zbyt niebiesko, a xenon "na zolto"... demontuje dzis.

Z dwojga zlego - wole miec zolte postojowki niz zeby lampy wygladaly na soczewke + led :) [czyli wioska :D ].

Opublikowano

Dobra.

Przyjrzalem sie tym ledom - niestety, ale u mnie przy xenonie [chyba 4300K] wygladaja bardzo slabo - swieca zbyt niebiesko, a xenon "na zolto"... demontuje dzis.

Z dwojga zlego - wole miec zolte postojowki niz zeby lampy wygladaly na soczewke + led :) [czyli wioska :D ].

zgadzam sie :good: mam ledy i ori xenon 4300 i wyglada to nie wiele lepiej niz zwykle zarowki w5w

Opublikowano

Ja bede przerabial na w5w,ale brak czasu odklada ta operacje.

Sprawdzalem natomiast,czy bledu nie wywala w starych lampach.Ladnie swieci i FIS nic nie szczeka. :good: :good:

tylko ciekawe po jakim czasie by odmowily posluszenstwa... u mnie po pierwszym zalaczeniu swiatel fis szczeknal tylko raz.. nastepnym razem juz ciszzaaa..
Opublikowano

kurna a juz miałem zamawiać ledy, ale jak mówicie ze przy ori xenonie to remiza zawiewa to sobie daruje chyba :kwasny:

Opublikowano

Kurcze tak sobie porównuję i chyba ledy które kupiłem do oświetlenia wewnętrznego dają bardziej białe światło niż te od "Kimono". Są symetryczne ale co tam, wrzucę w reflektor i zobaczę jak świeci :) (ale najpierw rezystory :wallbash:)

Opublikowano

A mnie szlag dziś trafił, bo mam stroboskop w prawej lampie już po chyba 5 dniach. Miga pięknie, więc jutro wymiana na "siuśki", bo misiaczki mi się przylepią ;( Na pocieszenie kupiłem sobie piękny, w żadnym miejscu nie skorodowany i nie zniszczony wydech od 2,5 FWD :naughty::kox:

Piękny wydech, piękna cena, stan ideał, jakby z linii montażowej zjechał. W tygodniu będzie rezanko :>

Opublikowano

Ledy w postoju z 4300 K wyglądają dziwnie tylko z bliska, z daleka kąt padania światła X się zmienia i wygląda lux :) też uważałem, że 4300 są siuśkowate ale kumpel się przejechał moim autem i z daleka ma jednak lekko błękitną poświatę.

Opublikowano

Dzis jedziemy na spota z lukaszem[r], on przede mna, rozmawiamy przez telefon... sie pytam: Te moje ledy kijowo swieca w stosunku do xenonow, coo? On: jakie ledy?

Wsadzilem w niedziele wieczorem, dzis zdechly, co za gowno :decayed:

Opublikowano

za***iście.. :kox:

Opublikowano

Wsadzilem w niedziele wieczorem, dzis zdechly, co za gowno

Się napaliliście jak szczerbaty na suchary. Masakra! Wątek ma 28 stron! I gówno z tego :polew:

Opublikowano

Się napaliliście jak szczerbaty na suchary. Masakra! Wątek ma 28 stron! I gówno z tego :polew:

jakie tam gowno :tongue4:

mam postojowki jakich nigdy jeszcze nie mialem tzn rodzaj i ilosc diod :>

Opublikowano

A na za przeproszeniem c**j biednemu te diody. Diagnoza mojej - PAD, pomimo przekładek nie ruszyła.. :wallbash: Ale co najmilsze, wyjmowałem i wkładałem dziś pod chatą lampiony, w końcu założyłem siuski, uśmiech na gębie po złożeniu, a jeden siusiek po zapaleniu zdechł również - myślałem, że mnie sczyści normalnie. Juro powtórka z rozrywki... :naughty:

Opublikowano

To smutny FAKT :(