badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czy ktoś testował takie ? http://allegro.pl/can-bus-led-w5w-3-diody-smd-bezcokolowe-warszawa-i1175785178.html chyba zaryzykuję i przetestuję a w razie wtopy zawsze pozostanie oryginał ;-) bo jakoś nie mam chęci bawić się z tymi rezystorami ...
boseron Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czy ktoś testował takie ? http://allegro.pl/can-bus-led-w5w-3-diody-smd-bezcokolowe-warszawa-i1175785178.html chyba zaryzykuję i przetestuję a w razie wtopy zawsze pozostanie oryginał ;-) bo jakoś nie mam chęci bawić się z tymi rezystorami ... właśnie o nich mówie, do d*py są palą sie jak i inne
badboy Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a czy ktoś testował takie ? http://allegro.pl/can-bus-led-w5w-3-diody-smd-bezcokolowe-warszawa-i1175785178.html chyba zaryzykuję i przetestuję a w razie wtopy zawsze pozostanie oryginał ;-) bo jakoś nie mam chęci bawić się z tymi rezystorami ... właśnie o nich mówie, do d*py są palą sie jak i inne kurde juz zamówiłem... no cóż przetestuję i najwyżej pozostanie mi wrócenie do ori stanu.
badboy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 testuj z ciekawości napiszę sprzedawcy jak długo one wytrzymują
Lampi Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ja właśnie włożyłem postojówki LED ośmiodiodowe. Efekt bardzo porządany a i bez rezystorów się obyło link do 'error free' LED z angielskiego E-bay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300458301419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT polecam, fotki wkrótce:)
boseron Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 napisz jak sie spalą , nie wierze juz w żadne ledy postojowe bo wszystkie sie palą , wracam do ori w5w niestety
truckmaniac Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 napisz jak sie spalą , nie wierze juz w żadne ledy postojowe bo wszystkie sie palą , wracam do ori w5w niestety Eee tam zaraz. Podłącz drugą oprawkę. W jednej normalna żarówka (chowasz ją w środku lampy), w drugiej LED. U mnie już tak ponad rok świeci i żadnych problemów
boseron Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 to trzeba było od razu tak pisać , jeden post i po temacie
Gość elvis80 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 napisz jak sie spalą , nie wierze juz w żadne ledy postojowe bo wszystkie sie palą , wracam do ori w5w niestety Eee tam zaraz. Podłącz drugą oprawkę. W jednej normalna żarówka (chowasz ją w środku lampy), w drugiej LED. U mnie już tak ponad rok świeci i żadnych problemów możesz to wyjaśnić??? jak to niby zrobić???
boseron Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ja rozumiem to tak ze kupujesz drugie gniazdo ori pod żarówke w5w wpinasz ją w układ szeregowo , wkłdasz led do lampy a ori w5w chowasz pod maske przed lampe, błedu nie wywala bo dostaje odpowiedni pobór mocy. [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 22:47_________________________________________________dobrze mysle?
truckmaniac Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 ja rozumiem to tak ze kupujesz drugie gniazdo ori pod żarówke w5w wpinasz ją w układ szeregowo , wkłdasz led do lampy a ori w5w chowasz pod maske przed lampe, błedu nie wywala bo dostaje odpowiedni pobór mocy. [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 22:47_________________________________________________dobrze mysle? Dokładnie w ten sposób U mnie zwykła żarówka została w środku w lampie, ale poza odbłyśnikiem. Nie widzę specjalnie sensu w wyciąganiu kabli na zewnątrz.
boseron Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 a jak to technicznie wykonać wpinasz 2 kable do jednej klamry?
truckmaniac Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Rozdzielasz kable przed gniazdem. Możesz uciąć i rozdzielić, możesz wpiąć szybko złączkę... Sposobów jest mnóstwo
rafsus Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Znalazlem piekny rysunek podlaczenia rezystora do LED
simon__75 Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Od dziś odliczm dni....godziny...czasu dzialania nowych ledów Zalożyłem dziś cos takiego : http://allegro.pl/can-bus-mega-mocne-postojowki-5x-smd-auta-z-komp-i1244845493.html Teraz zobaczymy jak długo poświecą.Puki co komp błędu nie wywala...
boseron Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 oby jak najdłużej ale daj znać jak t ylko zaczną mrugać albo przestaną działać, daje im do miesiąca
simon__75 Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 oby jak najdłużej ale daj znać jak t ylko zaczną mrugać albo przestaną działać, daje im do miesiąca Poprzednie latały mi chyba z 3 miesiace...i padły :/
Gamling Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Ja po 3 różnych kompletach wymiękłem i założyłem ori.
Rekomendowane odpowiedzi