swirusa4 Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Witam proszę o polecenie konkretnego gazownika z Rzeszowa lub Łańcuta ewentualnie niedalekich okolic .Z góry dziękuje za odpowiedz.
djmesiu Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Polecam chłopaków z multiserwisu z Niwisk. Znają się na rzeczy i robią to naprawdę dobrze. Jedyny minus odległe terminy.
sky2k Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 Ja również polecam multiserwis. Odebrałem zamochod 3 dni temu
cysiek18 Opublikowano 5 Października 2018 Opublikowano 5 Października 2018 16 minut temu, sky2k napisał: Ja również polecam multiserwis. Odebrałem zamochod 3 dni temu Jaki setup ?
Gab73 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Również polecam Multiserwis z Niwisk naprawdę wiedzą co robią
indyczes Opublikowano 30 Września 2019 Opublikowano 30 Września 2019 Również polecam, robiłem tydzień temu i jak na razie gitara.
Leejon Opublikowano 1 Października 2019 Opublikowano 1 Października 2019 Ja polecam AUTO SYSTEM z Krakowskiej w Rzeszowie. Zakładałem tam gaz do Accorda 3.0 V6 i genialnie to działało. Właściciel jest spoko i zna się na rzeczy także można całą instalację skonfigurować pod siebie i nie ma potem problemów z brakami mocy lub zestrojeniem.
Rekomendowane odpowiedzi