Kubiszer Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Witam Przedstawiam Wam moje auto. Jest nim Audi S4 B6 Avant z 2004 roku. Edycja Nogaro. Samochód kupiłem w kompletnej serii bez żadnych, nawet najmniejszych tuningow. Biorąc je w swoje ręce jak na razie zmieniłem koła na letnie oraz wyposażyłem w większe hamulce na przodzie i tyle. 360mm Zimmerman przód Speedline 8,5x19 et43 oraz Hankook Ventus S1 evo2 235 35 330mm Zimmerman na tyle Zaciski 6 tloczkowe Akebono Taki efekt Z grubszych rzeczy póki co na tyle Pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Kolor ? Pokaz środek! Jak z przebiegiem, serwisem itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Przebieg 222tys. Na razie tylko wymiana oleju. Po za tym nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 18 jeszcze wchodzą na te heble? bo 17 pewnie już nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekekm Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Kolor kozak ! Piękne b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 29 minut temu, niwet napisał: 18 jeszcze wchodzą na te heble? bo 17 pewnie już nie ? Wejdą 18 ale z dystansem lub innym et Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 17 minut temu, piotrekekm napisał: Kolor kozak ! Piękne b6 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo c Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 zacna furka i kolorek, życzę bezawaryjności i niech wozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 2 godziny temu, Przemo c napisał: zacna furka i kolorek, życzę bezawaryjności i niech wozi Dziękuję i pozdrawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryks25 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Cudowny kolor ale moim zdaniem te listwy drzwiowe dałbym w kolor powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 9 minut temu, Patryks25 napisał: Cudowny kolor ale moim zdaniem te listwy drzwiowe dałbym w kolor powodzenia Dzięki? W kolor tez rozważałem, jednak to nieodwracalny proces i szkoda mi oryginału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 W dniu 29.10.2018 o 16:19, Kubiszer napisał: Witam Przedstawiam Wam moje auto. Jest nim Audi S4 B6 Avant z 2004 roku. Edycja Nogaro. Samochód kupiłem w kompletnej serii bez żadnych, nawet najmniejszych tuningow. ....... Z grubszych rzeczy póki co na tyle Pozdrawiam ? Auto za***iste, heble się przydadzą ? Ale powyższe zdjęcie to słaby pomysł fchooy.... Co to ma na celu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 6 minut temu, pawelosinski83 napisał: Auto za***iste, heble się przydadzą ? Ale powyższe zdjęcie to słaby pomysł fchooy.... Co to ma na celu??? Spokojnie? znaczy tylko tyle co ustawka do zdjęcia. Cały parking był pusty, więc to nikomu nie przeszkadzalo jak to w niedziele niehandlową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 1 minutę temu, Kubiszer napisał: Spokojnie? znaczy tylko tyle co ustawka do zdjęcia. Cały parking był pusty, więc to nikomu nie przeszkadzalo jak to w niedziele niehandlową? Czyli mogłeś wybrać 2 dowolne inne miejsca parkingowe do zrobienia zdjęcia... tym gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 1 minutę temu, pawelosinski83 napisał: Czyli mogłeś wybrać 2 dowolne inne miejsca parkingowe do zrobienia zdjęcia... tym gorzej... Mogłem ale te podobało mi się najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 1 minutę temu, Kubiszer napisał: Mogłem ale te podobało mi się najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raamboo Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Ja pi.... Teraz beda go jechac bo ustawil fure na chwile nie na tych miejscach. Ludzie ogarnijcie sie... Zacna fura i przepiekny kolor. Gratulacje zakupu! Bezawaryjności życzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokarz144 Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Zdjecie spoko bo niebieski na niebieskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Dzięki panowie ? Dokładnie taka była myśl twórcza na niebieskim spodzie, a nie jakieś chamskie zachowanie z mojej strony? Jeszcze jedno takie parkingowe, wiem źle stoję ? zauważyłem ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) ❄️☃️❄️ Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Kubiszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi