Kubiszer Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Lecą kolejne fanty? Spoiler s-line, nowe światło stopu i roleta bagażnika ?? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 No i git . Mój trzeci stop kruszył się w rekach więc dosłownie go wyrwałem po kawałku z klapy , czyszczenie i zabezpieczenie krawędzi podkładem na drugi dzień montaż, potem płetwa Sline. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Dzisiaj taki prezent od przyjaciela ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 szkoda że lotka z b7 a nie b6 ale mod na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ta lotka jest do b6 końcówka A, lotka do b7 ma końcówkę C Bardzo ładna i zadbana eska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 no to git, trudniejsza do znalezienia ale fajniejsza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zakładaj to skrzydło i rób foty, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 22 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) 48 minut temu, dekiel 13 napisał: Zakładaj to skrzydło i rób foty, ? Jasne, sam nie mogę się doczekać, tylko czekam na pogodę bo jak na złość mróz przyszedł W między czasie wpadło jeszcze takie coś ? Edytowane 22 Lutego 2019 przez Kubiszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Kubiszer , Detale to wisienki na torcie! Lotka klasa! Korek z R8 piękny! Dobrze, że Ori. Przestrzegam przed podróbami...puszczają ... Pozdrawiam ☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Śliczna ta twoja sztuka. Widać, że zadbana. Ładniejszego koloru te auta nie mogą mieć. Kierunek w modzeniu jest odpowiedni. Hamowaleś może auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danko23 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Cudo bryka ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) 43 minuty temu, tasior87 napisał: Hamowaleś może auto ? Dziękuję ? Na razie nie hamowalem. Jak zacznę coś dlubac przy motorowni i wydechu to wtedy pewnie shamuje ale to jeszcze... Edytowane 24 Lutego 2019 przez Kubiszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Pierwsze fanty na swoim miejscu. Bryka umyta, można jeździć ?✌️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Kłintesencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 2 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) Jeszcze jedna fotka przy lepszym świetle Edytowane 3 Marca 2019 przez Kubiszer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Takie kółka chodziły mi po głowie od dawna, myślę że się przyjmą. Taka moja wizja. Przedstawiam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Parametry podaj, wzór to dalszy argument za felgą.. 19x8,5 ? jakie et ? dystanse spore widać, więc okolice 40 ? Edytowane 27 Marca 2019 przez HOLMATRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiszer Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Felgi MAM A1 8x19 et42 +10mm dystans, opona 235 35 Hankook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Powiem ci ze może przycierać. 235 na 8 calach przy et 32 to na granicy. Na codzień nie, ale jak załadujesz bagażnik albo siądzie 3 dorosłych to może przycierac na hopkach chociaz ? Może będzie git Edytowane 27 Marca 2019 przez HOLMATRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi