MarcinS4 Opublikowano 8 Listopada 2018 Opublikowano 8 Listopada 2018 Witam serdecznie , Mam pytanie czy będzie pasować kierownica z audi B9 do B8 lift 2012 . Zamieszczam zdjęcie kierownicy którą chcę kupić. Firma z Gdańska która doposaża Audi twierdzi że wszystko będzie działać i wszystko da się zrobić ale czytałem że nie będzie działać multi funkcja . Bardzo proszę o rzetelną odpowiedz bo nie wiem czy kupować . Dziękuje . Marcin
wrclaguna Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Cytat Firma z Gdańska która doposaża Audi twierdzi że wszystko będzie działać i wszystko da się zrobić To czym sie martwisz ?
l2k2 Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 43 minuty temu, wrclaguna napisał: To czym sie martwisz ? Pewnie tym, że jak nie będzie to będą go mieli w d*pie jak to ma miejsce u niektórych.
Krzy0 Opublikowano 9 Listopada 2018 Opublikowano 9 Listopada 2018 Mocowanie poduchy jest inne to i poducha z b9 by musiala być
MarcinS4 Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Opublikowano 9 Listopada 2018 Poprosiłem o p pomoc w celu potwierdzenia czy na pewno da się zamontować tą kierownicę poduszka jest w komplecie . Jeśli ktoś może pomóc i napisać czy będzie Pasować to będę wdzięczny bo szkoda mi wydać pieniądze i zostać z kierownicą w ręku . Dziękuje bardzo z pomoc osobom przychylnym . Marcin
Jacob.K Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam Panowie, podpinam się pod temat. Nigdzie nie ma o tym żadnych informacji a mam ten sam dylemat.
mlody020 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 W dniu 12.11.2018 o 19:06, Jacek placek napisał: witam U mnie działa jacek No działa, ale żeby przyciski śmigały to chyba trzeba przekładać z B8 wiązkę... i podejrzewam, że wszystkie nie śmigają. . .
Jacek placek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 zmiana kiery jeszcze tylko star stop engine zostało do przeróbki
Kurczaczek Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Czy wiązka z A4 B8 trzeba przerabiać do kierownicy z B9?
sylwek1104 Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Podepnę sie do tematu chcę podlaczyc kierownice z b9 do b8 z 2011r mógł by mi ktos kto to zrobił opisać co trzeba ewentualnie przerobić? Na ostatnim zdjeciu kierownica jaką posiadam Edytowane 12 Września 2019 przez sylwek1104
555porki Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Mam pytanie czy warto obszywac kierownicę nową skórą jak już ma przetarcia będzie to wyglądać ok czy lepiej zostawić oryginalną?
MaciekPL Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 19 godzin temu, 555porki napisał: Mam pytanie czy warto obszywac kierownicę nową skórą jak już ma przetarcia będzie to wyglądać ok czy lepiej zostawić oryginalną? Jak już widać przetarcia to warto dać do obszycia. Sa firmy które zrobią to ze sztuką jak ori
Jacob.K Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Cześć koledzy, może komuś się przyda. W linku opisane jak przełożyć kierownicę z B9 do B8 z pełną obsługą multifunkcji. Z opisu wynika, że trzeba kupić moduł od magika z Niemiec (kontakt w linku) i przełożyć piny w kostce. To już wiemy, że się da. DIY - B9 Steering Wheel in B8/B8.5 WWW.AUDIZINE.COM Story Time (skip this if you just want the DIY) So I've had my 2016 B8.5 A4 for a little over a year and a half now, and one of the things I miss most from my previous car (08' R32) are the paddle shifters. I started... Pozdrawiam, J. 1
Rekomendowane odpowiedzi