mrogal Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To co guziczki będą służyły do zmieniana biegów ? airride :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Hawaj pisał już o tym.... zastanawiam się czy takie sterowanie airride jest bezpieczne Czy będzie jakieś zabezpieczenie by np. przypadkowo przy kręceniu sterem nie wcisnąć? Może to noobowe pytanie, ale nie wiem czy można regulować wysokość podczas jazdy czy tylko na postoju?
Hawaj Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 na postoju ..to nie ma bys low rider
Reniu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No to dobrze że na postoju bo mogło by byc wesoło Wspominałeś o wnętrzu z TT. Co masz konkretnie na myśli? Grubo szyte stołki czy coś jeszcze?
Hawaj Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 dokładnie tak,mysle tez o skręcanej "wymontowalnej" polerowanej alu klatce na tył
lucabianco Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A ja bym wykombinował jakoś żeby dało się poskakać podczas jazdy. Tylko do tego potrzeba zabezpieczeń
Hawaj Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 autko wypucowane ,jutro zlot VAG,mam nadzieje ze jakis pucharek wpadnie w ręce
M.Audi Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 samochodzik za***isty i wypucowany przepieknie ,zycze pierwszego miejsca
Cristoforo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 do tego auta by pasowały lampy valeo ale z czarnym środkiem brewki ściągnij bo nie bedziesz miał pierwszego miejsca ja załozyłem sobie zderzak od esy i jakos mi nie leży wizualnie muszę coś przy nim pomodzić i go troszkę ulepszyć
moicz Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Hawaj jak Ty to robisz że takie lustro wychodzi normalnie masakra ja też tak chcę
Cristoforo Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Hawaj jak Ty to robisz że tak się świeci normalnie masakra ja też tak chcę nowy lakier
moicz Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nowy lakier to swoją drogą ale jak to utrzymać w takim stanie
Ans Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 świetnie wygląda z tymi brewkami jest oryginalnie
SoMeS Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 świetnie wygląda z tymi brewkami jest oryginalnie Czy to nie ta sama Ans która pisała wszystkim po kolei na forum "super autko" itd....
Hawaj Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nowy lakier to swoją drogą ale jak to utrzymać w takim stanie drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!!
moicz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nowy lakier to swoją drogą ale jak to utrzymać w takim stanie drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!! efekt jest piorunujący, też się zastanawiam nad produktami Meguiar'sa ale trochę zbierania funduszy jest ;]
Ans Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 świetnie wygląda z tymi brewkami jest oryginalnie Czy to nie ta sama Ans która pisała wszystkim po kolei na forum "super autko" itd.... Eee coś Ci sie zdaje A co mam pisać jak mi się podoba a co do brewek, mam otwarty temat Hawaja wchodzą kumplowie z branży motoryzacyjnej i z tekstem "ale wypas brewki jak z tuningu riegera, dodają autu charakteru , ale gdzie indziej by nie pasowały" i dokładnie taka sprawa
Cristoforo Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nowy lakier to swoją drogą ale jak to utrzymać w takim stanie drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!! efekt jest piorunujący, też się zastanawiam nad produktami Meguiar'sa ale trochę zbierania funduszy jest ;] polecam bo ja już powoli kpl jest tego bardzo duzo i troche to kosztuje ale warto efekt najwazniejszy
Rekomendowane odpowiedzi