Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] A4 by HAWAJ- dalej do przodu i końca nie widać :DD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co guziczki będą służyły do zmieniana biegów ? :evil::decayed::naughty:

airride :gwizdanie:

Opublikowano

Hawaj pisał już o tym.... zastanawiam się czy takie sterowanie airride jest bezpieczne :mysli: Czy będzie jakieś zabezpieczenie by np. przypadkowo przy kręceniu sterem nie wcisnąć?

Może to noobowe pytanie, ale nie wiem czy można regulować wysokość podczas jazdy czy tylko na postoju?

Opublikowano

No to dobrze że na postoju bo mogło by byc wesoło :decayed:

Wspominałeś o wnętrzu z TT. Co masz konkretnie na myśli? Grubo szyte stołki czy coś jeszcze?

Opublikowano

O desce mowil z tego co pamietam

Opublikowano

A ja bym wykombinował jakoś żeby dało się poskakać podczas jazdy. Tylko do tego potrzeba zabezpieczeń :D

Opublikowano

samochodzik za***isty i wypucowany przepieknie ,zycze pierwszego miejsca :)

Opublikowano

Hawaj błagam Cię zdjemij te brewki :notworthy::thumbdown:

Opublikowano

do tego auta by pasowały lampy valeo ale z czarnym środkiem :naughty:

brewki ściągnij bo nie bedziesz miał pierwszego miejsca :tongue4:

ja załozyłem sobie zderzak od esy i jakos mi nie leży wizualnie :confused4:

muszę coś przy nim pomodzić i go troszkę ulepszyć

Opublikowano

Hawaj jak Ty to robisz że tak się świeci :mysli: normalnie masakra :kox: ja też tak chcę

nowy lakier :naughty:

Opublikowano

świetnie wygląda z tymi brewkami :good: jest oryginalnie

Opublikowano

Czy to nie ta sama Ans która pisała wszystkim po kolei na forum "super autko" itd.... :cool1:

:decayed:

Opublikowano

nowy lakier to swoją drogą ale jak to utrzymać w takim stanie :)

drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!!

Opublikowano

drogi wosk raz w tygodniu,ręczne mycie dobrymi specfikami,zadnch gąbek,szczotek,w tym przypadku ze jest nowy lakier specjalne rekawice z mikrofibry,szmatki irchy,aplikatory i inne gadzety osobno do szyb,plastikow,gumy,opon,felg -- jest tego sporo( głównie na produktach Meguiar'sa ) zadnych tanich gówien z rynku i co najwazniejsze !! " myjni mechanicznych " !!!!!!!!!!!

efekt jest piorunujący, też się zastanawiam nad produktami Meguiar'sa ale trochę zbierania funduszy jest ;]

Opublikowano

Czy to nie ta sama Ans która pisała wszystkim po kolei na forum "super autko" itd.... :cool1:

:decayed:

Eee :P coś Ci sie zdaje :P A co mam pisać jak mi się podoba :decayed: a co do brewek, mam otwarty temat Hawaja wchodzą kumplowie z branży motoryzacyjnej i z tekstem "ale wypas brewki jak z tuningu riegera, dodają autu charakteru , ale gdzie indziej by nie pasowały" i dokładnie taka sprawa :D:naughty:

Opublikowano

efekt jest piorunujący, też się zastanawiam nad produktami Meguiar'sa ale trochę zbierania funduszy jest ;]

polecam bo ja już powoli kpl jest tego bardzo duzo i troche to kosztuje ale warto

efekt najwazniejszy :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...