Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] DAYLINE headlights

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wreszcie się pojawiły (tak jak i Ledy na tył).

Nie wyglądają źle, na pewno lepiej niż tylne. Wkład wzorowany na A4 B8 i słusznie :good:

Zobaczymy jak na żywo będą się prezentować.

Szkoda tylko, że te lampy są pod żarówki H1/H7, a i cena 329 Euro...

swa08gx.gif

w240.png

http://www.dectane.de/artikeldet.php?proid=26910&bez=DAYLINE%20Scheinwerfer%20Audi%20A4%20B7%2005-08%20_%20Tagfahrlicht-Optik&sid=b4a54c6738ea00ce854e429402c7b09e

Opublikowano

sorry, ale mi przypominają te co są do B5... :sick3: kiszka... :thumbdown:

Opublikowano

Na zdjęciu wygląda paskudnie...

Opublikowano

No nie no, zamiast zrobic porzadny tyl to psuja przod :tongue4:

Opublikowano

Zalatuje Sonarami :thumbdown:

Opublikowano

ciekawe jak bedą na żywo wyglądac bo póki co widzialem kilka podróbek na ulicy w różnych autach i wygląda to kiepsko. A największy obciach jaki widzialem to przednie ledy w Fabii

Opublikowano

Seria wyglada najlepiej.

Opublikowano

Wyglądają jak te z B5, a takie osobiście widziałam w trakcie działania, po prostu :sick3:

Opublikowano

Paskudne :thumbdown:

Opublikowano

do bani :thumbdown:

Opublikowano

Te wszystkie światełka są do bani, bo mają duże diody i do tego w dużych odległościach.

Jeżeli ktoś porwałby się na wymianę tych diod na mniejsze i gęściej (jak w nowym RS6), to może to wyglądać całkiem nieźle, o ile oczywiście ktoś lubi takie bajery.

Ktoś na forum zapodał już takie małe gęsto diody w zderzak B5 i powiem szczerze, że wygląda to całkiem fajnie, mimo że nie jestem miłośnikiem takich rzeczy.

Opublikowano

Seria + przezroczysty kierunek.. :good:

Opublikowano

Też już jestem za serią jedynie DRL na LED bo jak widzę Ople Kadety i MB Vito na pseudo LED ala Audi to :sick3:

Opublikowano

Też już jestem za serią jedynie DRL na LED bo jak widzę Ople Kadety i MB Vito na pseudo LED ala Audi to :sick3:

Tak to już jest z trendami. Kiedyś była moda na Angel Eyes teraz na LEDy. A co lepsze wychodzą nawet mixy :polew:

Co do tych lamp to mogli pójść w kierunku LEDów ori z B8 a nie dodawać pasek LED jak w tych chińskich błyskotkach :confused4: Wtedy by mogły być nawet ciekawe.

Opublikowano

dokładnie tak jak kolega Jezu mówi :good: wole zadowolić się tyłem jak zobaczę na żywo u kogoś....

Opublikowano

dokładnie tak jak kolega Jezu mówi :good: wole zadowolić się tyłem jak zobaczę na żywo u kogoś....

Adaś jak kupisz takie jak w pierwszym poście to przestajemy się kumplować :gwizdanie:

Opublikowano

dramat.

dzisiaj widzialem nissana Maxime i chyslera G voyagera z lampami a'la B8

dlatego rezanie ledow w Audi wg mnie jest nienamiejsscu bo traci to dobry smak:D

lepiej ori

Opublikowano

Adaś jak kupisz takie jak w pierwszym poście to przestajemy się kumplować :gwizdanie:

źle mnie zrozumiałeś te lampy z 1 posta mi się nie podobają w ogóle .... jeśli bym zmieniał na led to tylko tylne ....

Opublikowano

również beeee... :thumbdown: