Opublikowano 28 Lutego 200917 l Ja chyba skusiłbym się na mx-5. Super autko na lato, a koszty nie powinny być przerażające, japońce mają tańszą ekspoatację generalnie (tańsze paski, łatwiejsza robota itd.). Trzebaby się dokładniej dowiedzieć co do konkretnego modelu, czy czasem wyjątkiem nie jest i tyle. B4 Cabrio, albo E30, to już inny styl, pytanie jakiego rodzaju auta szukasz, bo one do Megane czy Astry, które dałeś za przykład nijak się mają.
Opublikowano 28 Lutego 200917 l mi sie podoba bmw 3 e30 robiona przez baur niby zwykle cabrio ale takie troche inne
Opublikowano 28 Lutego 200917 l kurde czemu nikt nie wspomniał o mk1 to też przeceiż fajna zabawka . , ewentualnie beme ale z duzym motorem najlepiej
Opublikowano 1 Marca 200917 l Też maiłęm del sola VTi 160KM kapitalne auto i jedzie niesamowicie naprawdę... A co do Audi Cabrio to nie 2.3 bo mechaniczny wtrysk potrafi dać popalić a na gazie to już wogóle porażka. Można to opanować - jeździłem 2 lata coupe 2.3 i silnik jest bajka - elastyczność rewelka i ciągnie równo do końca. Do tego gang R5 jest wspaniałą muzyką Skoro to auto tylko na lato, to można tylko w benzynie latać, jeśli będzie kłopot z gazownią.
Opublikowano 1 Marca 200917 l Renault Megane Cupe 2.0 - 150 PS Audi 80 ..piękne cabrio ..tylko unikać motoru 2.3 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7121802 robiłem rozeznanie ..podobno jak coś trzaśnie to części słone i mało dostępne..ale to trza by było popytać uzytkowników
Opublikowano 1 Marca 200917 l Autor no o saabie tez słyszałem ze auto ok ale co do napraw to strasznie drogo. nie mam sprecyzowanej klasy auta cabrio ale moze byc i astra,megane,audi czy honda. wiecie moze jak te auta radza sobie z gazem
Opublikowano 1 Marca 200917 l Audi 2.3 nie radzi sobie z gazem w ogóle !! Byłem kiedyś użytkownikiem takiego auta z LPG ..masakra jakaś Astre bym odpuścił bo ople to gniluchy Megane Cabrio w wersji Coach ma dobry wypasa..silnik 2.0 -150 kupy..no i części są na pewno dużo tańsze niż do audi
Opublikowano 1 Marca 200917 l Autor a zwykle 1,6?? w megane?? nie wiem jak wam ale widziałem żółtą magane w cabrio to jest poprostu kosmiczna[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 14:59_________________________________________________a mam pytanie gdzies czytałem ze b4cabrio były produkowane z silnikiem dieska mozecie potwierdzic ta informacje??
Opublikowano 1 Marca 200917 l Audi 80 było produkowane z silnikiem diesla pod koniec roku produkcji - coś koło 1997 roku..ale takie auto kosztuje już ponad 20 tys. Megane z silnikiem 1.6 zupełnie się nie opłaca. Jak juz chcesz ten model to tylko 2.0.
Opublikowano 1 Marca 200917 l Nie rozumiem o co Wam chodzi z 2.3 w Audi... Jak jeździłem we Wrocku na spoty, to tam są wspólne z AKP. Ludzie sobie bardzo chwalili 2.3, tańsze paski i rozdząd (bo nie V6), do tego Quattro, nikt nie mówił żeby ten silnik był jakoś mocno awaryjny Chociaż przyznam, że w temat się mocno nie zagłębiałem.
Opublikowano 1 Marca 200917 l Cabrio nie ma Quattro Silnik 2.3 ..fajna pięć garków ..tylko nie znosi gazowania
Opublikowano 1 Marca 200917 l czemu megane 1.6 sie nie opłaca?? bo jak kupowac cabrio to jakiegos kota, a nie kompaktowe auto tylko bez dachu...
Opublikowano 1 Marca 200917 l Autor no nie wiem ale ja chce cos w miare taniego w eksploatacji;/ moze mi ktos napisze w takim razie po co cabrio? ale podobaja mi sie auta bez dachu;D
Opublikowano 1 Marca 200917 l 2.3 20V q za***ista opcja, dzwięk R5 ale chyba w cabrio nie robili, coupe było i sedan chyba narzekają na 10V z mech wtryskiem jeżdziłem na wakacjach meganką cabrio 1.6 115 KM i na górskich drogach dawala radę bez szału ale dawała auto z wypożyczalni z rocznik 99/00 i jakość wykończenia nie robiła wrażenia wolałbym starsze Audi, BMW z większym silnikiem, który ładnie mruczy jak się dach opuści a nie 4 cyl kosiarkę
Opublikowano 1 Marca 200917 l 2.3 20V q za***ista opcja, dzwięk R5 ale chyba w cabrio nie robili, coupe było i sedan chyba narzekają na 10V z mech wtryskiem Q nie było w Cabrio .. tylko 2.3 w FWD
Opublikowano 3 Marca 200917 l mi tam się widzą właśnie saaby 900 - gdzie indziej znajdziecie w tej cenie takie wyposażenie?? pełna elektryka wraz z dachem... no i ten wygląd
Opublikowano 3 Marca 200917 l mi tam się widzą właśnie saaby 900 - gdzie indziej znajdziecie w tej cenie takie wyposażenie?? pełna elektryka wraz z dachem... no i ten wygląd Oraz cena i dostępność części
Opublikowano 3 Marca 200917 l jak chcesz fajną zabaweczkę, to naprawdę polecam Mazdę mx-5. Super autko, śmiga po mieście, w górach, wszędzie jej pełno. Przy tym nie pali dużo, bo silniczek mały, a auto bardzo lekkie. Jak chcesz 4 miejscowe Coupe z duszą, to polecam W124. Do 10K coś się znajdzie.