Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] tanie cabrio, a moze coupe??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba skusiłbym się na mx-5. Super autko na lato, a koszty nie powinny być przerażające, japońce mają tańszą ekspoatację generalnie (tańsze paski, łatwiejsza robota itd.). Trzebaby się dokładniej dowiedzieć co do konkretnego modelu, czy czasem wyjątkiem nie jest i tyle.

B4 Cabrio, albo E30, to już inny styl, pytanie jakiego rodzaju auta szukasz, bo one do Megane czy Astry, które dałeś za przykład nijak się mają.

Opublikowano

mi sie podoba bmw 3 e30 robiona przez baur :) niby zwykle cabrio ale takie troche inne :wink4:

Opublikowano

kurde czemu nikt nie wspomniał o mk1 :shocked: to też przeceiż fajna zabawka . , ewentualnie beme ale z duzym motorem najlepiej :good:

Opublikowano

Też maiłęm del sola VTi 160KM kapitalne auto i jedzie niesamowicie naprawdę...

A co do Audi Cabrio to nie 2.3 bo mechaniczny wtrysk potrafi dać popalić a na gazie to już wogóle porażka.

Można to opanować - jeździłem 2 lata coupe 2.3 i silnik jest bajka - elastyczność rewelka i ciągnie równo do końca. Do tego gang R5 jest wspaniałą muzyką :kox:

Skoro to auto tylko na lato, to można tylko w benzynie latać, jeśli będzie kłopot z gazownią.

Opublikowano

Renault Megane Cupe 2.0 - 150 PS :naughty:

Audi 80 ..piękne cabrio ..tylko unikać motoru 2.3 :wink4:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7121802 robiłem rozeznanie ..podobno jak coś trzaśnie to części słone i mało dostępne..ale to trza by było popytać uzytkowników :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no o saabie tez słyszałem ze auto ok ale co do napraw to strasznie drogo.

nie mam sprecyzowanej klasy auta cabrio ale moze byc i astra,megane,audi czy honda.

wiecie moze jak te auta radza sobie z gazem

Opublikowano

Audi 2.3 nie radzi sobie z gazem w ogóle !! Byłem kiedyś użytkownikiem takiego auta z LPG ..masakra jakaś :thumbdown:

Astre bym odpuścił bo ople to gniluchy :sick3:

Megane Cabrio w wersji Coach ma dobry wypasa..silnik 2.0 -150 kupy..no i części są na pewno dużo tańsze niż do audi :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a zwykle 1,6?? w megane?? nie wiem jak wam ale widziałem żółtą magane w cabrio to jest poprostu kosmiczna[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 14:59_________________________________________________a mam pytanie gdzies czytałem ze b4cabrio były produkowane z silnikiem dieska mozecie potwierdzic ta informacje??

Opublikowano

Audi 80 było produkowane z silnikiem diesla pod koniec roku produkcji - coś koło 1997 roku..ale takie auto kosztuje już ponad 20 tys. :cool1:

Megane z silnikiem 1.6 zupełnie się nie opłaca. Jak juz chcesz ten model to tylko 2.0.

Opublikowano

Nie rozumiem o co Wam chodzi z 2.3 w Audi... Jak jeździłem we Wrocku na spoty, to tam są wspólne z AKP. Ludzie sobie bardzo chwalili 2.3, tańsze paski i rozdząd (bo nie V6), do tego Quattro, nikt nie mówił żeby ten silnik był jakoś mocno awaryjny :mysli:

Chociaż przyznam, że w temat się mocno nie zagłębiałem.

Opublikowano

Cabrio nie ma Quattro :decayed:

Silnik 2.3 ..fajna pięć garków ..tylko nie znosi gazowania :naughty:

Opublikowano
  • Autor

czemu megane 1.6 sie nie opłaca??

Opublikowano

czemu megane 1.6 sie nie opłaca??

bo jak kupowac cabrio to jakiegos kota, a nie kompaktowe auto tylko bez dachu...

Opublikowano
  • Autor

no nie wiem ale ja chce cos w miare taniego w eksploatacji;/

moze mi ktos napisze w takim razie po co cabrio? ale podobaja mi sie auta bez dachu;D

Opublikowano
:decayed: ale po co ci cabrio :decayed: jazda bez dachu to niezły obciach :decayed:
Opublikowano

2.3 20V q za***ista opcja, dzwięk R5 :kox: ale chyba w cabrio nie robili, coupe było i sedan chyba

narzekają na 10V z mech wtryskiem

jeżdziłem na wakacjach meganką cabrio 1.6 115 KM i na górskich drogach dawala radę bez szału ale dawała :)

auto z wypożyczalni z rocznik 99/00 i jakość wykończenia nie robiła wrażenia :thumbdown:

wolałbym starsze Audi, BMW z większym silnikiem, który ładnie mruczy jak się dach opuści a nie 4 cyl kosiarkę :decayed:

Opublikowano

2.3 20V q za***ista opcja, dzwięk R5 :kox: ale chyba w cabrio nie robili, coupe było i sedan chyba

narzekają na 10V z mech wtryskiem

Q nie było w Cabrio .. tylko 2.3 w FWD :thumbdown:

Opublikowano

mi tam się widzą właśnie saaby 900 - gdzie indziej znajdziecie w tej cenie takie wyposażenie??

pełna elektryka wraz z dachem... no i ten wygląd :cool1:

Opublikowano

mi tam się widzą właśnie saaby 900 - gdzie indziej znajdziecie w tej cenie takie wyposażenie??

pełna elektryka wraz z dachem... no i ten wygląd :cool1:

Oraz cena i dostępność części :decayed::tongue4:

Opublikowano

jak chcesz fajną zabaweczkę, to naprawdę polecam Mazdę mx-5. Super autko, śmiga po mieście, w górach, wszędzie jej pełno. Przy tym nie pali dużo, bo silniczek mały, a auto bardzo lekkie. Jak chcesz 4 miejscowe Coupe z duszą, to polecam W124. Do 10K coś się znajdzie.