Norbas Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Przypomniałem sobie, że mam dobre koła zimowe z B7 Tak więc szybka przymiarka : Rożnica w ET i szerokości zrobiła swoje i zostają na zimkę Fakt, koza straszna ale może to się zmieni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Norbi, można w norwegii zakładać dystanse??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 47 minut temu, Adam87 napisał: Norbi, można w norwegii zakładać dystanse??? Można, ale trzeba mieć tuv na nie. Te co ja miałem z dystom były w NO jako nie legalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 To skąd najlepiej kupić??? Chciałem u siebie w vectrze założyć bo teraz jest troszke taka koza i żeby nie było lipy przy kontroli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 1 godzinę temu, Adam87 napisał: To skąd najlepiej kupić??? Chciałem u siebie w vectrze założyć bo teraz jest troszke taka koza i żeby nie było lipy przy kontroli Sparco, eibach, h&r itd. Potem musisz jechać do vegvesen i oni to zatwierdzają albo nie. Mimo wszystko musis zapłacić chyba 600 koron... musisz sam wybrać co i jak. Ile tego dystansu potrzebujesz jak 10mm to zakładałby co popadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Dobra zmiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Paczka na mały serwis od Dziczka. Jeszcze czekam na termostat oraz świece i wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Bardzo dobry olej do tego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 No mam nadzieje, ze będzie zadowolony ? w między czasie zamówiłem wahacz na tył bo wyrżnalem i się wygiął... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 W dniu 15.01.2019 o 20:17, Norbas napisał: No mam nadzieje, ze będzie zadowolony ? w między czasie zamówiłem wahacz na tył bo wyrżnalem i się wygiął... ?? Dryftować się zachciało Ciekawe co żonka na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 48 minut temu, Adam87 napisał: Dryftować się zachciało Ciekawe co żonka na to Oj tam dryftowac zaraz ?? żona musi to przeżyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 W końcu śnieg spadł... Przy okazji wyleciały znaczki z klapy poza Q 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinL Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 1 minutę temu, Norbas napisał: W końcu śnieg spadł... Przy okazji wyleciały znaczki z klapy poza Q No i fajnie Jak ściągać napisy/znaczek audi, to pod spodem wystarczy tym gumowym talerzykiem ściągnąć i bez żadnych rys będzie? Zastanawiam się zmienić znaczek audi na czarny, ale nie wiem czy fajnie to będzie wyglądało na czarnym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jak to mówi moj mały junior - „mniama” 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Bravissimo, Też znaczków, logo itp. się pozbyłem ? Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Fajnie Norbi znaczek z tyłu na czorno jeszcze.... Co tak cienko u was ze śniegiem Tutaj jest masakra, pługami jeżdżą od 3 rano, że spać nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 18 minut temu, black4 napisał: Bravissimo, Też znaczków, logo itp. się pozbyłem ? Pozdrawiam Żebyś się przez przypadek auta nie pozbył... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Częściowo tak zrobiłem ? Patrząc na klapę to no name ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 kurczę fajne tereny? A3 pasuje idealnie do tego krajobrazu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 41 minut temu, black4 napisał: Częściowo tak zrobiłem ? Patrząc na klapę to no name ? Takie tam.... exeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi