black4 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jakie tam Exeo Panie... Taki tam nastoletni niepozorak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 21 godzin temu, MarcinL napisał: No i fajnie Jak ściągać napisy/znaczek audi, to pod spodem wystarczy tym gumowym talerzykiem ściągnąć i bez żadnych rys będzie? Zastanawiam się zmienić znaczek audi na czarny, ale nie wiem czy fajnie to będzie wyglądało na czarnym aucie. Nitka do szycia. Potem krążek do sciągania kleju po odważnikach i po temacie. Znaczek czarny na czarnym aucie według mnie słabo będzie wyglądać ale kto co lubi Ważne abyś ty miał z tego przyjemność 19 godzin temu, Adam87 napisał: Fajnie Norbi znaczek z tyłu na czorno jeszcze.... Co tak cienko u was ze śniegiem Tutaj jest masakra, pługami jeżdżą od 3 rano, że spać nie można CZekam na ciepłe dni coby ogarnąć ramkę z przodu na czarno, znaczek z tyłu na czarno i logo audi na czarno Sniegu mało bo taki klimat ujowaty niestety. Prawie cały czas pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jak zwykle pięknie lecisz z tematem, te światła fajnie teraz wyglądają, no i powiem Ci widziałem takie czerwone z czarnym grilem i znaczkami i wygladało obłędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Norbas, Lampy tylne będziesz przyciemniał? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 7 godzin temu, Norbas napisał: Znaczek czarny na czarnym aucie według mnie słabo będzie wyglądać ale kto co lubi Ważne abyś ty miał z tego przyjemność Nie jest tak źle ? choć auto nie do końca czarne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 21 godzin temu, kamil-vag napisał: Jak zwykle pięknie lecisz z tematem, te światła fajnie teraz wyglądają, no i powiem Ci widziałem takie czerwone z czarnym grilem i znaczkami i wygladało obłędnie Hmm... chyba tez takie gdzies widzialem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czarne ledowe światla z tylu też robią robotę w czerwonym samochodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 W dniu 27.01.2019 o 16:35, kamil-vag napisał: Jak zwykle pięknie lecisz z tematem, te światła fajnie teraz wyglądają, no i powiem Ci widziałem takie czerwone z czarnym grilem i znaczkami i wygladało obłędnie Dzięki Zdecydowanie tak powinno wychodzić z farbyki... Zrobiłem jeszcze kodowanie i teraz wszystkie światła świecą się podczas hamowania. Pozycje ustawiłem na 18% @Seikokilla U Ciebie nie zlewa się to wszystko bo kolor jak piszesz nie do końca czarny 6 godzin temu, trepek napisał: Hmm... chyba tez takie gdzies widzialem Świetne auto mieliście do ślubu i do tego miejsce sesji również... super zdjęcia ? Lusterka czarne też chyba będą w planie bo widać mega to wygląda W dniu 27.01.2019 o 17:20, black4 napisał: Norbas, Lampy tylne będziesz przyciemniał? Pozdrawiam Zobaczymy... wolałbym bardziej wrzucić światła poliftowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Samochód użyczył Nam chłopak, który przeczytał na FB, że szukamy czerwonej audi i przyjechał specjalnie na sesję z jakieś 30-40km. A lokalu do zdjęć użyczyli chłopaki z AST Auto Spa Kraków. W dużej mierze był to spontan ale pozytywny odzew bardzo miło nas zaskoczył Juz nie offtopuje. P.S. Jak coś to mam jeszcze więcej zdjęć tej A3'ki więc jakbyś Norbert chciał to Ci mogę na priv podrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Godzinę temu, trepek napisał: Samochód użyczył Nam chłopak, który przeczytał na FB, że szukamy czerwonej audi i przyjechał specjalnie na sesję z jakieś 30-40km. A lokalu do zdjęć użyczyli chłopaki z AST Auto Spa Kraków. W dużej mierze był to spontan ale pozytywny odzew bardzo miło nas zaskoczył Juz nie offtopuje. P.S. Jak coś to mam jeszcze więcej zdjęć tej A3'ki więc jakbyś Norbert chciał to Ci mogę na priv podrzucić. No to faktycznie miło z ich strony jak to nie problem to pyknij kilka zdjęć Grzesiek na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Wczoraj była mała walka z termostatem bo auto nie dawało ciepła i nie nagrzewano się ... za wiele miejsca tam nie ma i niestety bez unoszenia auta ciężko go wymienić. Termostat wleciał ori 06F121111F. Nowy w aso bez rabatów ~240zl Obecnie auto trzyma temp jak trzeba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 W Norwegii musi być ciepło w autku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Słuszna decyzja ? Też jednak będę wymieniał, Pozdrawiam ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 W dniu 10.02.2019 o 19:26, Adam87 napisał: W Norwegii musi być ciepło w autku Nie ma innej opcji W dniu 10.02.2019 o 20:35, black4 napisał: Słuszna decyzja ? Też jednak będę wymieniał, Pozdrawiam ☺ Tylko ori bierz i daj znać czy jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Mały serwis z ustawianiem kół... + małe odchwaszczanie ponadto grill poleciał w czarny mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Mega się prezentuje ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Hey! Filterek mocno zmęczony. Valvoline VR1 5W50? Przyzwoita oliwa. Fajnie z tym grillem w czerń ? PlastiDip? Lusterka można by okleić w czerń. No i kółka ciemniejsze np. Titan grau? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Godzinę temu, black4 napisał: Hey! Filterek mocno zmęczony. Valvoline VR1 5W50? Przyzwoita oliwa. Fajnie z tym grillem w czerń ? PlastiDip? Lusterka można by okleić w czerń. No i kółka ciemniejsze np. Titan grau? Pozdrawiam Bie wiem co o tym filtrze myśleć... ogólnie olej po zlaniu czarny jak dieslu... może zmęczyły go krótkie dystanse ? na 5w50 mam wrażenie, ze silnik mniej „klekocze”. Grill jest w plastidip... w b7 się trzyma to i tutaj tez powinien trochę wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Mega się prezentuje ? Btw dziekuje za mapy ?? wsio śmiga jak należy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi