kamil321 Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Witam Was, wklejam nowe fotki mojej furki z której jestem strasznie zadowolony :biggrin: Proszę komentować ps. Nareszcie jest wszystko tak jak kupiłem tzn. Alu 17 (225/45/17), obniżony i chyba tyle. Ale wszystko powolutku Będe chciał wymienić za niedługo lampy (przód Engel Eyes, tył po lifcie) Mysle o blendzie na tylnej szybie (co o tym myslicie?) Sprzęt Car-Audio juz idzie :biggrin:(nowe głosnik przód, tył, subwoofer, wzmacniasz i radio)
Gość spedyt Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Zmiany które opisujesz wpłyną na polepszenie wyglądu A obniżony to chyba tylko przód jest - ostatnie zdjęcie
kamil321 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 Witam, dzięki a obnizony jest cały tylko jakoś tak zdjęcie wyszło. Porobie zdjęcia za kilka dni to dorzuce jeszcze Pzdr.
elkrecik Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Pieknie teraz wyglada, bede wypatrywal na drodze z Jasla :biggrin: Blenda na tylna szybe- :eek: nawet sie nie waz tak zeszpecic auto, bedzie wygladala jak jakas bejca 316 "full m3 sticker tjuning". Czemu pod tylna tablica rejestracyjna masz jakies tasmy
pet3r Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 bardzo ladne fele tylko ten tylek jakos dziwnie sterczy do gory.... Pieknie teraz wyglada, bede wypatrywal na drodze z Jasla :biggrin: Blenda na tylna szybe- :eek: nawet sie nie waz tak zeszpecic auto, bedzie wygladala jak jakas bejca 316 "full m3 sticker tjuning". przesadzasz, na ladnie zrobionej A4 wyglada swietnie - przykladem jest auto mirona
kamil321 Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Opublikowano 17 Marca 2007 Tasmy pod tablicą rejestracyjną - jak kupiłem to auto to nie było ramki z tyłu na tablice bo w dziurach na sruby były urwane sruby. Ale teraz juz wymieniłem i juz jest wszystko okej Pzdr.
Gość Michał Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Fajny sedanik ,ale ten tył to rzeczywiście nie wyglada na obniżony.
Boberro Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 Podoba mi się fajny kolor i kółka też niczego sobie i sportowe fotele są powodzenia w zmianach.
Gość rob Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 ładny wozik, lampy i blenda dobry pomysł
Piotrek98igo Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 ładny ładny lampy dobry pomysł te z tylu koniecznie do wymiany :smile: o blendzie tez mysle
T-żółw Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 daje radę fajne fele i fotele :exclaim: bojler bleee...pomysł z blendą bleee twoja fura, twoje zabawki
kamil321 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Czesc Mam nowe fotki to wrzucam :biggrin: Prosze komentowac Pzdr. ps. jesli ktos mógłby zmniejszyc Mi 1 foto tak aby wstawic na avatrka to bardzo prosze [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 02-05-2007, 16:23 ] scaliłem, kontynuuj proszę w swoim temacie ! widzę już któryś raz scalam Twoje tematy, następne będzie ostrzeżenie
Rekomendowane odpowiedzi