musti Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 @MichałA4 nie było czasu wcześniej. Takie foto mam więc łap
HOLMATRO Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ładnie, za wysoko i za duze opony, ale ładnie. Już coś tam widać. że właściciel wie, co z czym się je
MichałA4 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Piotrek dobrze jest trza to tylko niżej opuścić sporo niżej 1
MichałA4 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Robero321 napisał: Siema sąsiad Udało Ci się ogarnąć ten tuner? ruszył z zewnętrzną kartą wi-fi ?
Robero321 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ruszył działa jak ta lala choć streaming trochę przycina po WiFi ale już zamówiłem nową kartę pod 3.0 i na LAN będzie streaming pełna parą w robocie na kopmie i na komie gdzie tam tylko będę
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 18.04.2020 o 10:39, HOLMATRO napisał: Ładnie, za wysoko i za duze opony, ale ładnie. Już coś tam widać. że właściciel wie, co z czym się je Opony nie są za duże bo 225/35/19 Wysoko to fakt, ale coś się z tym zrobi muszę tylko podjąć decyzję gwint czy sprężyny
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 W dniu 18.04.2020 o 11:11, Adam87 napisał: @musti ale żeś dał fote Żeby nie kusić 1
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 13 godzin temu, MichałA4 napisał: Piotrek dobrze jest trza to tylko niżej opuścić sporo niżej Myślę nad tą sprawą
Adam87 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 godziny temu, musti napisał: Myślę nad tą sprawą I wymyśliłeś jaki bierzesz???
MichałA4 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2020 W dniu 19.04.2020 o 00:44, Robero321 napisał: Ruszył działa jak ta lala choć streaming trochę przycina po WiFi ale już zamówiłem nową kartę pod 3.0 i na LAN będzie streaming pełna parą w robocie na kopmie i na komie gdzie tam tylko będę Się rozwinąłeś w tej telewizji, nie szukasz roboty ? widzę Cie w mojej sztywnej ekipie 23 godziny temu, musti napisał: Myślę nad tą sprawą U mnie przy kicie sprężyny Vogtland - 50 + amor BV tyle wylazło to koło z przodu. 1
tomekbaS Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Miałem przyjemność zobaczyć auto na żywo (przejazdem) i byłem zachwycony wyglądem, aż sam nabieram ochotę zostawić swojego gruza i zacząć coś robić Pozdrawiam
Robero321 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 10 godzin temu, MichałA4 napisał: Się rozwinąłeś w tej telewizji, nie szukasz roboty ? widzę Cie w mojej sztywnej ekipie Nie głupi pomysł jak bym powiedział że rzucam papiery bo mam lepszą robotę to po mimo sytuacji tysiaka bym dostał podwyżki z miejsca.. musimy to przedyskutować
MichałA4 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 21 godzin temu, tomekbaS napisał: Miałem przyjemność zobaczyć auto na żywo (przejazdem) i byłem zachwycony wyglądem, aż sam nabieram ochotę zostawić swojego gruza i zacząć coś robić Pozdrawiam Witam Swojaka Dawaj na spota po epidemii obczaimy co jak i na pewno się ruszy temat aby chęci były 11 godzin temu, Robero321 napisał: Nie głupi pomysł jak bym powiedział że rzucam papiery bo mam lepszą robotę to po mimo sytuacji tysiaka bym dostał podwyżki z miejsca.. musimy to przedyskutować O fack jak u Ciebie takie podwyżki dają to ja rzucam swoją robotę i idę do Ciebie . A z telewizji zrobimy sobie fuchy
tomekbaS Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 W dniu 21.04.2020 o 09:29, MichałA4 napisał: Witam Swojaka Dawaj na spota po epidemii obczaimy co jak i na pewno się ruszy temat aby chęci były Chętnie wyskocze jak juz wszystko wróci do normalności. Auto zostaje, więc trzeba wreszcie je ogarnąć Miały wpaść felgi, ale trzeba było zrobić rozrząd, napinacz z łańcuchem, sondę lambdę no i w najbliższym czasie jeszcze zawieszenie, bo są luzy na wahaczach
MichałA4 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Łaa to faktycznie nazbierało się tego, ale podejrzewam że większość z nas walczy z takimi kwiatkami, ja tak samo teraz muszę zrobić całe zawieszenie przód, dwie poduszki pod silnikiem bo wylały i nie wspomnę o rozrządzie, oleju itp Tak że sam widzisz nie ma co się zrażać po prostu w miarę możliwości trzeba to ogarniać i będzie git
george Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Godzinę temu, MichałA4 napisał: Tak że sam widzisz nie ma co się zrażać po prostu w miarę możliwości trzeba to ogarniać i będzie git Otóż to. Jak dobrze pójdzie na razie zamykam kwestie inwestycji. Na kiedyś 320/288 i chip.
Jarkoo97 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Piękna niunia Pełny szacun, za wykonaną robotę. Mam nadzieję ,że mój sedanik też kiedyś będzie tak dopieszczony Ale na pierwszy rzut trzeba zrobić mechanikę na tip top i zaczniemy działać
MichałA4 Opublikowano 21 Lipca 2020 Autor Opublikowano 21 Lipca 2020 Żeby nie było tak kolorowo....długi czas szukałem kilku elementów karoserii które u mnie już wymagały wymiany i w końcu udało mi się to ogarnąć doprowadzając auto do stanu takiego jak chciałem. Niestety po drodze wynikło kilka nieciekawych kwiatków które również zostały ogarnięte Tak że zakres prac objął : - wymianę i lakierowanie klapy tył - wymianę lotki na ori B6 s-line - budowę zderzaka przód s-line ze spryskami i pdc oraz lakierowanie pod kolor - zabezpieczenie i lakierowanie wszystkich wnęk pod listwami drzwiowymi -lakierowanie dokładki s-line zderzaka tylnego - lakierowanie dwóch przednich błotników ( zchodził bezbarwny od uderzeń kamieni o ranty) - wymianę wszystkich ramek drzwi ( zaczęły korodować ) - lakierowanie relingów w PIANO BLACK - lakierowanie grilli w PIANO BLACK - lakierowanie nowych listew drzwiowych S4 B6 w PIANO BLACK Teraz małe spyfoto z roboty .... 3
Rekomendowane odpowiedzi