GuppysPaw Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Hej, w swoim B7 mam fabryczne radio 1DIN. Chciałbym je wymienić na fabryczną nawigację. Co będzie mi do tego potrzebne? Wystarczy kupić plastiki do wersji 2DIN od B7 i to wszystko? Co do samego podłączenia radia, nie widzę nigdzie jakiegoś jasnego instruktażu, co będzie potrzebne - może ktoś nakierować?
kamil-vag Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Było mnóstwo razy: W tym temacie jest wszystko
GuppysPaw Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 To może za stary jestem, te tematy mają po parędziesiąt stron - czy można kupić potrzebne części do przeróbki, czy wymaga to wycinania i podcinania? Drugi link wiele mówi - rozumiem, że to wszystko czego mi trzeba, niezależnie od posiadanego audio? https://allegro.pl/oferta/zlacze-iso-adapter-antenowy-antena-gps-audi-rns-e-7673322018
kamil-vag Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Wszystko możesz kupić pod 2 din, cały tunel, popielniczkę, klimatronik, albo bawić się w przycinanie swoich. Przejściówka załatwia sprawę podłączenia radia 2 din
GuppysPaw Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Czyli potrzebne mi części do przeróbki tunelu, radio i przejściówka okablowania - to wszystko? Jakie dokładnie części do przeróbki mi potrzebne - tunel, popielniczka i panel klimy - to wszystko?
Langista Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 Jeszcze kosz pod 2DIN, i VAG, żeby klimatronik działał.
greg2505 Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Jak nie chcesz docinać to potrzebne: tunel,kosz,radio,klima,popielniczka, przejściówka do radia i adapter anteny, vag do kodowania,jak będziesz docinał wtedy odpada tunel,klima i popielniczka może zostać 1din
Rekomendowane odpowiedzi