pumaboy Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Audi A4 2.8 Quattro Tiptronic V6 30V 193KM S-line Samochodzik kupiłem w stanach 20 maja 2006. Jezdziłem nim całe wakacje po Bostonie, pod koniec wakacji został wysłany do polski gdzie zarejestrowałem go i jezdze do dzisiaj. Nie jest to mój pierwszy samochód ale kocham go niesamowicie. Posiada wszystko co powinien mieć naprawde wypasiony wóz, poza dość dużą mocą i napedem quattro posiada m.in 10 poduszek powietrznych!!! (poduszka kierowcy, poduszka pasażera, poduszki w fotelach oraz kurtyny boczne) Jasna skórzana tapicerka Reflektory XENON Halogeny w zerzaku przednim System nagłośnienia BOSE - radio Audi SYMPHONY Klimatyzacja automatyczna Podgrzewane fotele Elektryczne szyby (przednie oraz tylnie) Elektryczne, podgrzewane lusterka Elektrycznie sterowane fotele Elektryczny szyberdach Kontrola trakcji, ESP, ABS Aluminiowe felgi Listwy wykończeniowe wokół bocznych szyb w kolorze srebrnym Aluminiowe listwy w progach drzwi Elementy dekoracyjne z drewna brzozowego w odcieniu ciemnym
Gość spedyt Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Niezły wypasik 10 poduszek powietrznych :exclaim:
Iverson Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 No i oto w tym wszystkim chodzi buda B5 i pełny wypas (jeszcze NAVI by sie przydała) , piękny statek , jak dla mnie to bez tiptronica i galanto!!!! :biggrin:
hhacek Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 piekny, kolorek, silnik i naped taki sam jak ja mam, za***isty :)
Szewczenko7 Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Wszystko ładnie cacy tylko szkoda ze afftomat :twisted:
marcin j Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Piękny wypasik, silnik , napęd. Gratki
Piotrek98igo Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 bajka, mozna by dlugo zachwycac sie nad nia
pet3r Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 piekny kolor i ladne felgi, silnik i naped pierwsza klasa, bajeczne wnetrze...
talib1990 Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 świetna fura... zapraszamy na spoty śląskie
bratpit Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 najładniejsze wnetrze B5 jakie widziałem super
schiller Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 zaje..fajna furka. piekny wypasik, ale s-line to to raczej nie jest.
pumaboy Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 Schiller na progach drzwi sa oryginalne aluminiowe listwy z napisami s-line, ponadto były w nim kiedyś srebrne lusterka ale podczas transportu w Kontenerze zostały połamane zaczepy wewnątrz lusterek i musiałem wymianiać na inne bo oryginalnych które by pasowały do tej amerykańskiej wersji nigdzie nie mogłem dostać.
schiller Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 ok. listwy mozna kupic na allegro a wiesz po czym sie poznaje s-line z zewnatrz?
pumaboy Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Opublikowano 18 Marca 2007 Samochód kupiłem osobiście w stanach w salonie Audi jako używany. A pozatym mało prawdopodobne aby ktokolwiek z bostonu kupował listwy na allegro. A co do modelu to nie jest to S4 tylko wzorowany na eske, listwy wokół szyb, felgi z oponami niskoprofilowanymi, lusterka, listwy w progach drzwi oraz ewidentwny wpis w dokumentach ktore otrzymałem wraz z samochodem swiadcza o tym ze jest to s-line. na zdjęciach sa normalne felgi z oponami zimowymi.
rafalekx Opublikowano 18 Marca 2007 Opublikowano 18 Marca 2007 Gites autko, ale szkoda, że nie kombiaczek
Rekomendowane odpowiedzi