hervi89 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Jeszcze przed świętami mini sesja przy okazji jesiennego zachodu słońca I najbardziej aktualne już z Quattro Edytowane 23 Grudnia 2019 przez hervi89 2
MarcinL Opublikowano 23 Grudnia 2019 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Co to za felgi i jaki rozmiar? Ciekawe na zimę, bo moje biedronki to masakra
hervi89 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2019 12 minut temu, MarcinL napisał: Co to za felgi i jaki rozmiar? Ciekawe na zimę, bo moje biedronki to masakra OEM Audi A5 S-line były na lato, ale właśnie tej zimy stanęły się już zimówkami, a na lato czekają nowe
hervi89 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Kolejny etap przygotowań do wiosennych modów... Lustereczko powiedz przecie, kto tu tak pomodził Narazie gotowe calkowicie jedno lustro tj. el. składane, fotochrom + bonus wyrezane CLH 2
hervi89 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 Trzeba było jechać na narty żeby pobawić się w końcu quattro 2
black4 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Fajne foty ? Btw. Podpięcie podświetlenia luster w miarę prosta sprawa? Te spody lusterek z podświetleniem LED to z A6 C6? Z góry dzięki za info, Pozdrawiam
hervi89 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 28 minut temu, black4 napisał: Fajne foty ? Btw. Podpięcie podświetlenia luster w miarę prosta sprawa? Te spody lusterek z podświetleniem LED to z A6 C6? Z góry dzięki za info, Pozdrawiam Jeśli jest CLH to raczej bez problemów. Spody ori od a4 oryginalnie bez lampek, a lampki rezałem od a8 d3 2
Misieqq7 Opublikowano 1 Lutego 2020 Opublikowano 1 Lutego 2020 W dniu 31.01.2020 o 18:14, hervi89 napisał: Trzeba było jechać na narty żeby pobawić się w końcu quattro Teraz wiesz do czego napęd Quattro służy!:) też już latalem Ale tej wiosny słaba zima jest 1
hervi89 Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Opublikowano 2 Lutego 2020 16 godzin temu, Misieqq7 napisał: Teraz wiesz do czego napęd Quattro służy!:) też już latalem Ale tej wiosny słaba zima jest Oj bardzo słaba zima
hervi89 Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Opublikowano 18 Marca 2020 Nadszedł ten czas aby ubrać nowe butki Dawno nie aktualizowałem, ale coś się dzieje w przerwach od pracy, niedługo się pochwalę 3
hervi89 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 Sesja z dedykacją dla @Misieqq7, dzięki za motywację 3
Misieqq7 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 38 minut temu, hervi89 napisał: Sesja z dedykacją dla @Misieqq7, dzięki za motywację Świeci się jak psu..he he ładna furka
Damianq Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jaki masz kod lakieru? Kurde ja u siebie myślałem lampki na czarno i kierunek żółty wywalić ale jak tak patrze u Ciebie to nie wiem czy to dobry pomysł. Ja chce zostawić wszystkie chromy i dodać black piano. Chyba, że u Ciebie tak ten czarny grill zaburza całą moją wizję Do mnie osobiście ten czarny nie przemawia. Tutaj niby czarne lampki ale wygląda to dla mnie lepiej: Oczywiście nie złość się moim komentarzem. Każdy ma swój gust i fura ma się Tobie podobać Po prostu jakoś mi chyba przeszła ochota na czarne lampy
hervi89 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2020 14 godzin temu, Damianq napisał: Jaki masz kod lakieru? Kurde ja u siebie myślałem lampki na czarno i kierunek żółty wywalić ale jak tak patrze u Ciebie to nie wiem czy to dobry pomysł. Ja chce zostawić wszystkie chromy i dodać black piano. Chyba, że u Ciebie tak ten czarny grill zaburza całą moją wizję Do mnie osobiście ten czarny nie przemawia. Tutaj niby czarne lampki ale wygląda to dla mnie lepiej: Oczywiście nie złość się moim komentarzem. Każdy ma swój gust i fura ma się Tobie podobać Po prostu jakoś mi chyba przeszła ochota na czarne lampy Ja nie z tych co się obrażają, gdy ktoś ma swoje zdanie Mój projekt się zakończył, wszystko co miałem w planach, zrealizowałem. Ja znowu nie wyobrażam sobie u siebie grilla w chromie, wyjątkiem było by jedynie jeśli były też ramki okien w chromie, wtedy w inną stronę może bym poszedł Ale i tak chrom bardziej mi podchodzi do czarnego lakieru. srebrny/szary już mniej. Gusta guściki Mój kod lakieru LY7G.
Rekomendowane odpowiedzi