Muskel1 Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) To normalne. Nowe MMI nie jest jeszcze poprawnie (pod Twoje auto) zakodowane i ten błąd jest tego rezultatem. Na przykład w poprzednim aucie była zamontowana kamera wsteczna lub webasto a u Ciebie nie. MMI nie ma połączenia z kamerą czy z webasto wywala błąd. Edytowane 28 Lutego 2021 przez Muskel1
tomasm64 Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Opublikowano 28 Lutego 2021 No to mnie uspokoiłeś, bo już chciałem oddać kupione MMI ?!
tomasm64 Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) (...) MMI ZAKODOWANE !!! Okazało się, czemu nie mogłem zakodować nowych ustawień w nowym MMI, bo w Byte 10 u mnie było 6F a w nowym nie przyjmuje innej wartości niż 0F, może jest tu słabszy soft, czy coś podobnego. Może ten brak wyjdzie kiedyś w praniu. Pozostaje zdjęcie CP , wgranie pl menu i pl lektora do navi !!! Edytowane 21 Marca 2021 przez tomasm64
tomasm64 Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 (edytowane) No dobra. Po długich i żmudnych różnych próbach naprawy mojego wyłączającego się ciągle MMI - temat zakończony pozytywnie !!! Ostatecznie zakończyło się na kupnie nowego (używanego) MMI, zakodowaniu sterownika 5F, dopasowaniu w zielonym menu, zdjęciu CP i przypisaniu MMI do auta, wgraniu nowego softu, polskiego menu i polskiego lektora do navi. Tylko tyle i aż tyle !!! Długo to trwało ale teraz wielka ulga i zadowolenie !!! Wielkie podziękowania dla Muskel1 za twoją bezcenną pomoc !!! Dzięki wszystkim za pomoc !!! Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez tomasm64
Rekomendowane odpowiedzi