kuba.goller Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Czy odczułeś, że w aucie jest ciszej podczas jazdy?
Marcin_K Opublikowano 15 Września 2019 Autor Opublikowano 15 Września 2019 Godzinę temu, kuba.goller napisał: Czy odczułeś, że w aucie jest ciszej podczas jazdy? Nie specjalnie może minimalnie
skotyman Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 dobry mod ale nic a nic się nie pucował
l2k2 Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 2 godziny temu, Marcin_K napisał: W końcu jeden z przyjemniejszych modów!!! Wygłuszenie drzwi matą bitumiczną.Dużo grzebania i zajęło to trochę czasu ale jeżeli robi się to pierwszy raz ..... z każdymi drzwiami było szybciej Satysfakcja po pierwsze z efektu - bang teraz gra jak marzenie i dodatkowo samodzielnie wykonany mod jeszcze większy banan! Prima robota Jest z tym grzebania, jak chce się to dobrze zrobić, jednak efekt potem wynagradza. Warto jeszcze boczki okleić wygłuszającą gąbką.
MaciekPL Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 11 godzin temu, Marcin_K napisał: Satysfakcja po pierwsze z efektu - bang teraz gra jak marzenie i dodatkowo samodzielnie wykonany mod jeszcze większy banan! Po czym 10 godzin temu, kuba.goller napisał: Czy odczułeś, że w aucie jest ciszej podczas jazdy? 9 godzin temu, Marcin_K napisał: Nie specjalnie może minimalnie Jak to się ma jedno z drugim ? ?
Marcin_K Opublikowano 18 Września 2019 Autor Opublikowano 18 Września 2019 W dniu 16.09.2019 o 08:48, MaciekPL napisał: W dniu 15.09.2019 o 20:57, Marcin_K napisał: Satysfakcja po pierwsze z efektu - bang teraz gra jak marzenie i dodatkowo samodzielnie wykonany mod jeszcze większy banan! Po czym Po ogarnięciu tematu samemu - nie każdy jest orłem w takie klocki ? W dniu 15.09.2019 o 21:50, kuba.goller napisał: Czy odczułeś, że w aucie jest ciszej podczas jazdy? W dniu 15.09.2019 o 22:56, Marcin_K napisał: Nie specjalnie może minimalnie Jak to się ma jedno z drugim ? Tak się ma że jeżeli wyciszasz i we wnętrzu jest efekt to na zewnątrz i z zewnątrz również. Może w moim przypadku kwestia że efekt jest minimalnie spowodowany jest tym że wyciszenie robiłem etapami najpierw drzwi kierowcy, potem pasażera potem tył - wszyto w odstępie kilkutygodniowym. możne dlatego efekt mniej odczuwalny niż jakby to było zrobione od razu.
Marcin_K Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) Po dłuższej przerwie zaległości: przyciemnienie tylnych lamp folią wspólna robota z D4NTE Edytowane 23 Października 2019 przez Marcin_K
MaciekPL Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) Fajny ten czarnuch ja bym założył STEKA dynosmoke. Nie ma takiej struktury , jak na jasnym aucie jeszcze ten oracal wygląda tak na ciemnym bardziej rzuca się w oczy. Edytowane 23 Października 2019 przez MaciekPL
Marcin_K Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 Dzisiejsze jesienne porządki i wykorzystanie pogody mycie, nałożenie pasty lekko ścieralnej z woskiem. Jak dla mnie efekt mocno zadowalający Trzeba było poświęcić trochę czasu i energii - coś czuje że jutro rączki będą boleć ale warto było.
Marcin_K Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 3 minuty temu, MaciekPL napisał: Fajny ten czarnuch Dzięki
D4NTE Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Się błyszczy... super wygląda, jeszcze bym smalec na opony nałożył i by była petarda
BLENDEK Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Opony polecam przeczyścić jakimś Tire and rubber cleanerem np. firmy ExceDe i na to dopiero dressing, wyglądają na strasznie przybrudzone na tych zdj Autko fajne
granatowy Opublikowano 24 Października 2019 Opublikowano 24 Października 2019 Takie fotele można było zamówić jako opcja w B8 ?
Marcin_K Opublikowano 24 Października 2019 Autor Opublikowano 24 Października 2019 7 godzin temu, BLENDEK napisał: Opony polecam przeczyścić jakimś Tire and rubber cleanerem np. firmy ExceDe i na to dopiero dressing, wyglądają na strasznie przybrudzone na tych zdj Autko fajne Mam tylko zapomniałem ze sobą zabrać z garazu? i takie niedopieszczone zostały
Marcin_K Opublikowano 24 Października 2019 Autor Opublikowano 24 Października 2019 5 godzin temu, granatowy napisał: Takie fotele można było zamówić jako opcja w B8 ? Tak można było są bez logo żadnego i są wpisane we wlepce jak opcja wyposażenia
granatowy Opublikowano 25 Października 2019 Opublikowano 25 Października 2019 13 godzin temu, Marcin_K napisał: są bez logo żadnego Bardzo duży plus ?
Marcin_K Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) Witam dłuuuugo nic się nie działo, ale tak przeważnie bywa zimową porą. Po tej przerwie, myślę że z grubej rury będzie Dzięki za heble i zestaw @Gibons, dodam oczywiście zdjęcia na rotorach jak już wpadnie letni set Być może za niedługo jeszcze jeden fajny mod Edytowane 16 Marca 2020 przez Marcin_K
Marcin_K Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Opublikowano 16 Marca 2020 (edytowane) 21 minut temu, Marcin_K napisał: Małe spy foto na następny mod Edytowane 16 Marca 2020 przez Marcin_K
Marcin_K Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Opublikowano 27 Marca 2020 Nic się nie działo a tu wpada nieplanowany ale jakże przydatny kolejny modzik. @D4NTE zarazo dzięki za graty 1
MaciekPL Opublikowano 27 Marca 2020 Opublikowano 27 Marca 2020 Fajny modzik, u mnie to raczej nie spełnia swojego zadania. No ale wygląda mega zamieniliscie czy dorwales gdzieś na aukcji? Ja szukałem w sumie używek.. w czarnej nie było to używane, bo nic w sumie nie wozimy w bagażniku. Nie udało się i klocek poszedł na nowe
Rekomendowane odpowiedzi