kosiniak Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 Skoro producent podaje 16l/100km w mieście to raczej nie zawyża A to i tak jak się delikatnie jedzie..:-) no nie przesadzaj, przy mieszanej, dosc dynamicznej jezdzie tak pali, chyba ze masz zepsute to co mysle
ktokolwiek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 Nie to co myślisz..:-)) Może i rzeczywiście przesadziłem, na początku deptałem zaraz po zakupie, teraz przy spokojniej jeździe po mieście średnia z jakichś ostatnich 500 km: PS. wiem, wiem, mam klocki do wymiany..:-)
hteb Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Komputer oszukuje - zaniża i to sporo - przelicz sobie od pełnego do pustego - obaczysz różnicę
musti Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Furka ładnie się prezentuje kolor środek autka zadbany a co do felunku to czekamy na te 19"
ktokolwiek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Opublikowano 24 Marca 2009 Z nowości to wymieniłem wszystkie rury na silikonowe łącznie z trójnikiem przepustnicy, który okazało się po wyjęciu że był już nadpekniety od dołu, heh PS. tak na marginesie po założeniu tego trójnika (widok jak na zdjęciu) nie mogę tej osłony założyć, bo troszke wystaje w góre, heh, nie przeszkadza mi to w sumie ale ktoś miał może podobny problem i go rozwiązał PS2. została mi jedna rurka z tego zestawu tak na marginesie i za cholerę nie wiem gdzie ją umiescic, jakies pomysly? :-) Zmienione zawory na te z RS4:
taxidriver Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Furka zacna, widziana niedawno na żywo w Łodzi. Tylko te klamki - odpust po raz wtóry (chrom w s-kach wyglada ładnie TYLKO na lusterkach!!)..
aw69 Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 tak wszyscy co zalozyli silikonowe trojniki mieli z nim problem a konkretnie z zalozeniem oslony V6 biturbo....trzeba lekko podrzeźbic opaske i trojnik podciąć z góry nad mapsenor i jakos tam mozna to upchnąć na Streetracingu masz topic w moim dziale w Audi Sport
kosiniak Opublikowano 25 Marca 2009 Opublikowano 25 Marca 2009 dokladnie, a jak ktos mowi ze nie mial to klamie
raczki Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Najlepsza B5 jaka kiedykolwiek widzialem W h... mi sie podoba:)
czester Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ladna Daj znac jak bedziesz sprzedawac
kosiniak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zmienione zawory na te z RS4: sa takie same jak w s4, zaklada sie te z 1,8T, sa lepsze i nowe w aso po 130pln sztuka
ktokolwiek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zmienione zawory na te z RS4: sa takie same jak w s4, zaklada sie te z 1,8T, sa lepsze i nowe w aso po 130pln sztuka Pewnie masz racje..:-) Ja tam się średnio na tym wszystkim znam, heh, w każdym razie pomyśle o zmianie tych zaworów bo na wykresie wyszło mi delikatne falowanie doładowania. Dopiero co kupiłem, więc poczekajcie chwilowo z kupnem, heh Tak na marginesie wykres z hamowni sprzed paru dni: PS. się okazało że mam delikatnie słabsza amerykańską wersje 185 KW (251 KM) katalogowo (na tabliczce w bagażniku) co daje całkiem niezłą serię jak się spojrzy na wykres.
kosiniak Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jaka slabsza wersje?? pierwsze slysze, to ze nie tzrymaja serii to standard ale slabszych i mocniejszych to jak kojaze to nie bylo
ktokolwiek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jaka slabsza wersje?? pierwsze slysze, to ze nie tzrymaja serii to standard ale slabszych i mocniejszych to jak kojaze to nie bylo Są na tym świecie rzeczy które nie śniły się filozofom, heh, a tak poważnie to ch...wie..te 6 koni mniej od standardu jakoś jest chyba do przeżycia..:-)
Piechol Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to jaki masz kod silnika w takim razie?
hteb Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Konie to konie - tych 30Nm szkoda Przywróć ją do serii i będzie git
ktokolwiek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 to jaki masz kod silnika w takim razie? APB, zdaje się że to co w A6 2,7 biturbo, tak na marginesie czy AGB od APB się jakoś zasadniczo różni oprócz oczywiście tych drobiazgów w mocy? :-)
ktokolwiek Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 moze komus padl motor i zmienil Przekonałeś mnie..:-)
Rekomendowane odpowiedzi