Emejcz Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam. Mam uszkodzoną klapkę pod filtrem kabinowym tą oznaczoną na zdjęciu na pomarańczowo (o ile nie ma jeszcze jednej wyżej :)). Wie ktoś czy idzie to w miarę bezproblemowo wymienić? Mam uszkodzone jej mocowanie (ktoś najwidoczniej przy serwisie klimy to kiedyś uszkodził) i nie jest w pełni regulowana przez silniczek.
greg2505 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 mogę jutro ci to sprawdzić bo mam taką całą nagrzewnicę
misiek95 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 No jest jeszcze jedna wyżej, pod filtrem. Jak włączać obieg zamknięty to ta którą zaznaczyłeś się otwiera a te pod filtrem sie zamykają
Emejcz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 10 godzin temu, greg2505 napisał: mogę jutro ci to sprawdzić bo mam taką całą nagrzewnicę Ok super. To jak dasz radę to zerknij. Jest to raczej ta klapka wyżej pod filtrem (nie widać na zdjęciu). Dziś spróboję też zrobić zdjęcie jeszcze pod filtrem.
Emejcz Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ok wielkie dzięki! Coś mi się jednak wydaje, że jak tego nie wyciągnę z auta to nie uda mi się wymienić tej góry którą odpiąłeś na filmiku...
greg2505 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 powiem ci szczerze że nie wiem,nie przyglądałem się jak tam w aucie to wygląda ,czy jest na tyle miejsca żeby to wyjąć,pewnie dechę trzeba rwać,bo samych klapek nie wyjmiesz
greg2505 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 (edytowane) Dobra zerknąłem jeszcze raz i da się ją wyjąć , jest płytko obsadzona, na foto widać ile wchodzi po bokach w obudowę,rant ok2mm, tylko rozeprzeć trzeba obudowę , nie ciągnij za środek klapki bo się złamnie Edytowane 9 Kwietnia 2019 przez greg2505
kubicv10 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Pany a u mnie takie cuda XD. Nasi tu byli . Lepiej zostawić czy wywalić te trytytke? Edytowane 12 Czerwca 2022 przez kubicv10
Rekomendowane odpowiedzi