Adran_ Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 Doświetlanie zakrętów założone chociaż nie obyło się bez problemów ale dzięki pomocy kolegi @kaju udało się. W między czasie wyczyściłem ekran rnsa ( godzinka roboty i wygląda jak nowy). Dotarły także stabilizatory z rs4 i s4 - juz się malują?
Adran_ Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 @kajuplus który miał iść na cewkę przekaźnika się rozpial ze złączki i dlatego doświetlanie zakrętów i podswietlenie lusterek źle działało. Jeszcze raz dzięki za pomoc.
lewiatan1989 Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Doświetlanie zakrętów działa po CAN? Czyta kąt skrętu kierownicy? Rozumiem, że do tego MCE musi być w wersji high?
kamil-vag Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 W B7 nie ma problemu, tylko w B6 u jednych działa u innych nie (niestety). Działa po CAN, po kierunkach, kącie kierownicy... Jak sobie skonfigurujesz MCE lepiej jak high, bo rozdzielone halogeny i łatwiejszy montaż... 1
Adran_ Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 Dokładnie tak jak @kamil-vag napisał. ?
lewiatan1989 Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Kurczę, trzebaby o tym pomyśleć - tyle, że u mnie MCE w wersji LOW ?
Adran_ Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 Jak masz MCE low to chyba trzeba ciągnąć przewody do halogenow ale dokładnie Ci nie powiem. Ogólnie polecam fajny bajer? 1
kaju Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 17 minut temu, Adran_ napisał: Jak masz MCE low to chyba trzeba ciągnąć przewody do halogenow ale dokładnie Ci nie powiem. Ogólnie polecam fajny bajer? A tam Pierdzielisz głupoty wszystko w kabinie jest. Przejście w b7 low na high to max godzinka roboty dla mnie ofkors zapraszam 1
Adran_ Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 Wydawało mi się ze ktoś kiedyś pisał że jak zakładał doświetlanie zakrętów a miał MCE w wersji low to ciągnął przewody z modułu doświetlania zakrętów do halogenow ale może źle przeczytałem. Ale skoro @kaju twierdzi że to szybka robota to nie ma się co zastanawiać tylko umawiać się i robić bo lepiej mieć high niż low? 1
lewiatan1989 Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 4 godziny temu, kaju napisał: A tam Pierdzielisz głupoty wszystko w kabinie jest. Przejście w b7 low na high to max godzinka roboty dla mnie ofkors zapraszam Dobrze, że dodałeś, że dla Ciebie - bo już miałem pisać, że Ci zegarek oszukuje. No to Karolu trzeba zrobić listę ciekawych modów no i części do skompletowania i może jeszcze tego lata ewentualnie na jesieni Ciebie odwiedzę ?
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zapisy mam otwarte póki co, ale lada moment ruszam z działalnością i młodszymi rocznikami na aktualizację/mapy/PL i montaże też, także planować, zbierać graty i dawać znać 1
Adran_ Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 @tasiel ja nie miałem jakoś mocno porysowanego ekranu tylko było widać już w rogach takie białe ślady w sumie to na całym ekranie tak jak by była taka ramka dookoła ale udało się jej pozbyć.
kamil-vag Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 3 godziny temu, tasiel napisał: U mnie jest jakby zdrapana pierwsza warstwa i zastanawiam się czy da się to jakoś całościowo wyrównać Da się, kup pastę displex polish classic i bez problemu zrobisz jak nowy, do tego dokup sobie folie na ekran żeby zabezpieczyć na przyszłość...
Adran_ Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Używałem tej samej pasty co @kamil-vag pisze
Adran_ Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam po długiej przerwie. Jakoś ostatnio nie było za wiele czasu żeby coś podziałać ale coś tam wpadło na pokład trochę gratów czeka na montaż i też nie obyło się bez przygód ale wszystko po kolei. A więc tak: Zostawiłem auto na parkingu wracam za 30 minut a tu niemiła niespodzianka. Ktoś przypie... I spier.... Nie czekając na kolejną przygodę kupiłem taką kamerkę W między czasie przyszło trochę części : stabilizatory z malowania Mieszek i nakładka na ręczny Nowe żarniki do ksenonów Trochę elementów zawieszenia Na koniec zagościła kamera cofania VID_20191030_140745_640x360.mp4 2
Rekomendowane odpowiedzi