stecik Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Hej; Dzisiaj z rana podczas jazdy zapaliły mi się 3 kontrolki: ESP, ABS, i chyba kontrolka swiec żarowych). Az mi serce zaczeło bić szybciej Szybko udałem sie do mechanika, podpiecie pod VAGA i co sie okazało ............. padł włacznik swiateł hamowania. Wymiana i znów śmiga.... pozdrawiam stecik
MDM Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ojjjj mam nadzieje ze u mnie to samo sie stało
adamq Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Bez VAGa i tak się nie obędzie. Nie w każdym przypadku będzie to ten czujnik...
MDM Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 i tak zaraz pójde sprawdzic czy mam swiatła hamowania
demoralizator Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Niekoniecznie świateł stopu może brakować. Może być drobna różnica w załączaniach dwóch niezależnych od siebie obwodów, albo nie załączanie jednego z nich(nie koniecznie stopu) które wyłapuje komp i dlatego krzyczy
barneius Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 ufffff! też dzisiaj po odpaleniu nie zgasła mi kontrolka ESP i do tego zaczęła migać kontrolka świec! przed chwilą znalazłem ten wątek, pobiegłem do garażu i co? brak stopów! mam nadzieję, że włącznik stopów nie jest drogi... choć i tak liczyłem się już z jakąś poważniejszą zwałką : )
danield555 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Witam! Mam w posiadaniu A3 1.9 TDi i od jakiegoś czasu zawsze rano lub po dłuższym postoju przed przekręceniem kluczyka po wciśnięciu pedału hamulca zapala mi się kontrolka świateł, podświetlanie konsoli a także przez jakiś czas żażyły się awarine po zapaleniu silnika powiedzmy, że wszystko wraca do normy. Jaka może być przyczyna takich zjawisk? Czy jednym z powodów może byc uszkodzenie czujnika tem. chłodznia?
mczekaj5 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Koledzy a ja mam w AWX B6 problem z tym, że jak naciskam pedał STOP to światła stopu pojawiają się dopiero jak nacisnę mocniej pedał. Jest to bardzo niebezpieczne zwłaszcza w korkach gdy ślisko.. jak można wyregulować żeby światła zapalały się od razu po naciśnięciu stopu...? a nie jak wcisnę go 1/3 dopiero...? Bardzo prosze o pomoc
Rekomendowane odpowiedzi