Kleju Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 Mam problem. Od jakiegos czasu cos mi tak napie***, ze szlak mnie trafia. Nie jest to dziwiek tulei:/ W tylnym lewym kole, ale dzwiek jest jakby w srodku. Rozerbralem prawie wszystko od strony bagaznika, ale nic nie znalazlem;/ Moze poduszka nad tuleja? - jest cos takiego? Pomozcie, bo krew mnie zalewa:P
dark79 Opublikowano 23 Maja 2006 Opublikowano 23 Maja 2006 zobacz na dolne mocowanie amortyzatora, guma potrafi pęknąć, wyrobic sie i jest luz i potrafi czasami ładnie stukąć
Kleju Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Opublikowano 25 Maja 2006 Byłem w stacji diagnostycznej.. Kupa smiechu i nic wiecej. Wjechalem na szarpak, napieprza jak napieprzalo, ale Oni nie wiedza co to jest:P Stwierdzili, ze mam go zostawic to wszytko rozbiora i sprawdza.. Jutro bede madrzejszy w wiedze i lzejszy o pare ladnych zlotych:/ jak tak dalej pojdzie to nie nadaze;/ pozdrawiam
adadur Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Przy górnym mocowaniu amorka jest łozysko - zapewne wybite i do wymiany. Tego na szarpakach nie widać.
piurko Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Przy górnym mocowaniu amorka jest łozysko - zapewne wybite i do wymiany. Tego na szarpakach nie widać. Z tyłu łożysko :?: :shock:
Traviz Opublikowano 25 Maja 2006 Opublikowano 25 Maja 2006 Faktycznie jest coś podobnego... nr 18 i 19 to pierścień łożyskujący
Kleju Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Opublikowano 26 Maja 2006 Juz oddalem autko i po pracy je odbiore.. Wtedy bede madrzejszy i podziele sie kolejnym mniej przyjemnym doswiadczeniem;)
adadur Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 To się cholera jakoś nazywa ale wylecialo mi z glowy. a możysko siedzi w takiej grubej osłonie gumowej.
Kleju Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Opublikowano 27 Maja 2006 Juz po:) adadur mial racje - problem tkwil wlasnie w tej grubej gumowej oslonie:D Poza tym byla lekko peknieta sprezyna. Generalnie za naprawe usterki + spawanie widelek wydechu koncowego zaplacilem 89zl, wiec chyba uczciwa cena. Dzieki jeszcze raz za pomoc, pozdrawiam
adadur Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 O to bardzo uczciwa cena zważywszy, że cały amortyzator trzeba zwalać. Co zrobiłeś ze sprężyną - wymiana?
Rekomendowane odpowiedzi