Kriss SierraFan Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Witam po długiej przerwie ? Powróciłem do B5... 610KM@700Nm Silnik 2.7 na singlu GT35 Sprzęgło dwutarcz Lamik Ultra Shifter kopia CAE Wtryski 630 Przepustnica RS4 Przeplywka RS4 Filtr ITG Duży IC 3" Pompa Bosch 044 BOV HKS Wastegate Trial - screamer pipe Wydech 3" Gwint BC Racing Opony Federal 595rs-rr Hamulce 365 na 8-tloku Bi-xenon Hella Intemo Sterowanie boostem Innovate SCG-1 To chyba tyle... Edytowane 8 Czerwca 2019 przez Kriss SierraFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 O Panie sam to budowałeś czy kupiłeś takiego gotowca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Wejście smoka pamietam jeszcze czarnego avanta na łopatach, ale biała miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Gotowiec od kolegi, dokladnie wiem co i jak bylo od podstaw ? Kupilem jako bazę do dalszych modów 700-800+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwet Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Masz jeszcze jakieś fotki? Jakoś inaczej niż inne z tymi poszerzkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Jaki rozmiar mają felgi i opony ? Masz zdjęcia środka ? Seria ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Witaj Kross, Gratulacje zakupu! Gruby projekt? Mocno pomodzony trafiłeś. GT35 Ori ? Jak Twoje wrażenia z jazdy. Przy ilu obr. wstaje turbo? Wszystko w pełni sprawne czy sporo było doprowadzania do ładu? Bardzo oryginalna stylistyka. Biały na czarnych poszerzeniach, lampach, dodatkach robi wrażenie! Aż się prosi pójść dalej w Black & White ? Widzę, że zapowiada się jeden z najmocniejszych projektów w Polsce. Powodzenia w realizacji planów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Btw. Gdzie stroiliście setup? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior87 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 W pierwszej chwili pomyślałem, że to allroad c5. Pokaż foty silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Felgi 18" opona 245/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Strojone w VagTune Turbo ma 1bar przy 4000obr. GT35 chinczyk Wszystko technicznie sprawne ? Wrażenia bardzo pozytywne! Prowadzi sie mega dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Dzięki za info! Pozdrawiam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej104513 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jak są montowane te poszerzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Rozjechales system.. "To chyba tyle" bylo najlepsze.. Powiem Ci że te poszerzenia mogą budzik mieszane uczucia. Ogólnie to czekamy na dalsze prace. Autko super tylko pogratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 8.06.2019 o 18:58, Kriss SierraFan napisał: Strojone w VagTune Turbo ma 1bar przy 4000obr. GT35 chinczyk Wszystko technicznie sprawne ? Wrażenia bardzo pozytywne! Prowadzi sie mega dobrze. jaki masz przepływ przy tych obrotach i doładowaniu ? Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Dev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 5 godzin temu, Dev napisał: jaki masz przepływ przy tych obrotach i doładowaniu ? Nie wiem nie zaglebialem się, ale max boost jest 1.70-1.75 bara żeby nie bylo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 fajne te poszerzenia :) To był wyjsciowo przedlift czy polift? s4 czy a4 bo sie zgubiłem na tych zdjęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Robi wrażenie ? czekam co tam dalej będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Siema Kriss bedzie audio? Ale Ci sie udało rodzyna dorwać, fajny projekt ale poszerzki do mnie całkiem nie trafiają, brakuje teraz w tym wszystkim progów, może pomysl o RS4 pod to body. Masz jakieś filmiki jak to sie odpycha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 W dniu 14.06.2019 o 22:19, Kowi87 napisał: Siema Kriss bedzie audio? Ale Ci sie udało rodzyna dorwać, fajny projekt ale poszerzki do mnie całkiem nie trafiają, brakuje teraz w tym wszystkim progów, może pomysl o RS4 pod to body. Masz jakieś filmiki jak to sie odpycha? No siemanko Audio nie bedzie ze względu na wagę :D Szczerze to na żywo poszerzki lepiej sie prezentują, ale też mam co do nich mkeszane uczucia. Najchetniej zrobilbym RS4 body, ale to na spokojnie musze pomyśleć z blacharzem Nie mam jeszcze nic nakręcone, na pewno coś niedlugo sklece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi