Misieqq7 Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Opublikowano 7 Lutego 2020 Godzinę temu, hervi89 napisał: Oj już nie szukaj wymówek nie wymówki;D tylko jestem w weekendy tylko w domu i jak Moja słyszy coś o garażu to wiecie jak jest..;D zrobiłem dziś małe mody, ale nie mam fotki i jutro postaram się wrzucić
lewiatan1989 Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 No no brawo A co dziś tam podziałałeś? Ile zestaw samopoziomowania Ciebie wyszedł? 1
kaju Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Mam zestaw do.poziomowania jakby ktoś chciał tyle, że tylny czujnik bez blachy mocującej :/ 1
Misieqq7 Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) 13 godzin temu, lewiatan1989 napisał: No no brawo A co dziś tam podziałałeś? Ile zestaw samopoziomowania Ciebie wyszedł? Taka akcja Panie:) Tylko lewy reflektor mi paruje. Dwa razy klejony i dalej. Raz tym butylem w pasku a drugi raz w tubce taki biały. . Prawy wcześniej delikatnie teraz suchy a lewy dalej :/ posłucham Ciebie Kolego @lewiatan1989 i wrzuciłem te szkiełka plus żarówki te co mi link wysłałeś. tylko żarówki musiałem wciskać mocno bo te bolce są inaczej niż w tej ori żarówkę nie są na środku. . Edytowane 8 Lutego 2020 przez Misieqq7 Błąd 2
lewiatan1989 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Widzę, że czarny grill wrócił No i środki lamp czarne - teraz jest klasa ! A co do parowania to ja już faktycznie głupi jestem :/ może faktycznie jak @kamil-vag pisał zależy to czym pomalowana od środka jest ... że niektóre farby czarne są mniej lub bardziej porowate i w nich siedzi wilgoć.... wuj go wie... u mnie raz zaparowała delikatnie po montażu ale później już ani razu, a teraz pogoda nie rozpieszcza i sprzyja parowaniu. Swoją drogą jeżeli teraz uszczelniłeś, to śmignij jakąś większą trasę z całkowicie zdjętym dekielkiem z tyłu i załóż po wygrzaniu porządnym lamp. Edytowane 8 Lutego 2020 przez lewiatan1989
Misieqq7 Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 48 minut temu, lewiatan1989 napisał: Widzę, że czarny grill wrócił No i środki lamp czarne - teraz jest klasa ! A co do parowania to ja już faktycznie głupi jestem :/ może faktycznie jak @kamil-vag pisał zależy to czym pomalowana od środka jest ... że niektóre farby czarne są mniej lub bardziej porowate i w nich siedzi wilgoć.... wuj go wie... u mnie raz zaparowała delikatnie po montażu ale później już ani razu, a teraz pogoda nie rozpieszcza i sprzyja parowaniu. Swoją drogą jeżeli teraz uszczelniłeś, to śmignij jakąś większą trasę z całkowicie zdjętym dekielkiem z tyłu i załóż po wygrzaniu porządnym lamp. No muszę coś pomyśleć bo mnie to irytuje:. A za samo poziomu dałem 200zl . Od Rafała z fb. Chyba najtańsza rzecz. Trochę to kosztuje wszystko Ale chce jak w Ori. Jak już się podjąłem to dokończę:) 1
Misieqq7 Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Opublikowano 29 Lutego 2020 Witam Mała zmiana planów musiałem kupić kolejny zderzak pod spryski bo tamten okazało się że ma wycięte pod spodem kawałek plastiku gdzie przykreca się osłonę silnika. Poza tym był już lakierowany i w dwóch miejscach do spawania. Tyle że spryski z przewodami mi mi zostały i halogenu . Takie tylko pocieszenie. . Zakupiłem od @Dev stan bardzo dobry jakby był pod kolor to można śmiało zakładać:) 2
lewiatan1989 Opublikowano 4 Marca 2020 Opublikowano 4 Marca 2020 To kiedy malowanie i montaż? Kurczę, szkoda, że nie S(ex)-line
Misieqq7 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 09:29, lewiatan1989 napisał: To kiedy malowanie i montaż? Kurczę, szkoda, że nie S(ex)-line Narazie brak funduszy na malowanie:D Myślałem nad s line Ale w kolorze czarnym mi się średnio podoba . Wszystko się zlewa. W srebrnym, szarym, innych jaśniejszy super wygląda 1
Misieqq7 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Dziś była chwila czasu i zrobiłem wymianę wahacza prawy banan nie obyło się bez cięcia Wahacz z regum.pl na próbę:) Wkrótce kolejne mody czekam tylko na parę elementów:) 1
lewiatan1989 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 To czekamy na relacje z jego jakości po kilku tysiącach km ? 1
cysiek18 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 A tak z ciekawości, w czym pomogło to przecięcie wahacza ? Dwa lata temu też pomalowałem chromowaną ramkę wokół grila na czarno Plastilak. Na początku wyglądało super, ale po dwóch latach była tragedia. Zerwałem go w tamtym tygodniu i jakoś teraz chrom mi się bardziej podoba. Chyba zrobię teraz tak, że chrom zostawię ale gril pomaluję na czarno
Misieqq7 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 4 godziny temu, cysiek18 napisał: A tak z ciekawości, w czym pomogło to przecięcie wahacza ? Dwa lata temu też pomalowałem chromowaną ramkę wokół grila na czarno Plastilak. Na początku wyglądało super, ale po dwóch latach była tragedia. Zerwałem go w tamtym tygodniu i jakoś teraz chrom mi się bardziej podoba. Chyba zrobię teraz tak, że chrom zostawię ale gril pomaluję na czarno Pomogło w tym że mogłem poruszać swobodnie i wyszło bez problemu . I mailem lepszy dostęp do wyciągnięcia śruby bo jest tam mało miejsca a tak mogłem kręcić wahaczem:) Mi po 2 latach trzymał super Ale zrobiłem na szczotkowane aluminium jednak wolę czarny i zmieniłem na czarny. Za niedługo wpadnie jeszcze inna kombinacja . .:)
lewiatan1989 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Misieqq7 napisał: Za niedługo wpadnie jeszcze inna kombinacja . .:) No właśnie ja czekam zniecierpliwiony Jak będzie git to sory ale zgapię od Ciebie 2
Adam87 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 2 godziny temu, lewiatan1989 napisał: No właśnie ja czekam zniecierpliwiony Jak będzie git to sory ale zgapię od Ciebie To czyli będą jeszcze w tym roku u Ciebie mody?
lewiatan1989 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 9 godzin temu, Adam87 napisał: To czyli będą jeszcze w tym roku u Ciebie mody? Adam ja nie odwiesiłem rękawic - muszę tylko z lewizny trochę świnkę upasić 1
Adam87 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, lewiatan1989 napisał: Adam ja nie odwiesiłem rękawic - muszę tylko z lewizny trochę świnkę upasić Się rozumie
Misieqq7 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2020 21 godzin temu, lewiatan1989 napisał: No właśnie ja czekam zniecierpliwiony Jak będzie git to sory ale zgapię od Ciebie Zobaczymy jak to będzie i czy będzie z czego zgapiać:D
lewiatan1989 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 14 minut temu, Misieqq7 napisał: Zobaczymy jak to będzie i czy będzie z czego zgapiać:D No to czekamy...
Rekomendowane odpowiedzi