Misieqq7 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Witam po krótkiej przerwie OPERACJA XENON skończona w 100%;) trochę czasu i pieniędzy poszło, ale jest zrobione jak trzeba. wpadł przycisk DRL, żeby było jak w ori:) najciężej było z czujnikiem samopoziomu tył, ponieważ trzeba opuszczać sanki i śruba kręciła się razem z nakrętką potem myślałem, że samopoziom nie działa poprawnie jednak test lamp działa odrazu po odpalaniu auta i widać to dobrze jak się włączy światła przed zapalaniem:) na koniec spryski i adaptacja i tu niespodzianka nie działa;D okazało się, że nie trzeba było dodawać +32 w adaptacjach. Działa bez adaptacji:) było trochę lutowania i przeciągania przewodów, ważne że skończone . to był mój ostatni taki większy mod;D może jeszcze fotochrom i moduł pod składane lusterka .. zobaczymy czas pokaże:) wpadł jeszcze grill dodatkowo w plaster miodu i kratki po bokach i na samym dole zderzaka;) czekam jeszcze na ramkę rejestracji 3d z a4 klubu parę fotek z prac i efektu końcowy.. 2
lewiatan1989 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 No Panie jest Piękna robota! I teraz myślimy... montować taki grill czy nie 1
Misieqq7 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 Dzisiaj na testy wpadł Ravenol:) Dotychczas był motul i było dobrze .
Gremlin0209 Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Godzinę temu, Misieqq7 napisał: Dzisiaj na testy wpadł Ravenol:) Dotychczas był motul i było dobrze . Też go zalałem 2,5 tys. km temu ? i może troszkę mniej je hahaha ? PS: poziom płynu chłodniczego masz na min ? Edytowane 6 Maja 2020 przez Gremlin0209
hervi89 Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Też przeskoczyłem z Motula i nie narzekam a nawet chwalę, temperatury super, odpalanie super i co najważniejsze nic nie znika 1
Gremlin0209 Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Teraz, hervi89 napisał: Też przeskoczyłem z Motula i nie narzekam a nawet chwalę, temperatury super, odpalanie super i co najważniejsze nic nie znika Bo jesteś po remoncie ? więc nie ma prawa heh ?
Misieqq7 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 3 minuty temu, hervi89 napisał: Też przeskoczyłem z Motula i nie narzekam a nawet chwalę, temperatury super, odpalanie super i co najważniejsze nic nie znika Jestem ciekaw na zimnym bo teraz słychać napinacz dwie sekundy po postoju długim jestem ciekaw na tym ravenolu:)
Misieqq7 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 12 minut temu, Gremlin0209 napisał: Też go zalałem 2,5 tys. km temu ? i może troszkę mniej je hahaha ? PS: poziom płynu chłodniczego masz na min ? Zobaczymy u mnie . Motula troszkę dolewałem:) Zapominam kupić j dolać ten płyn już jakiś czas
hervi89 Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 37 minut temu, Gremlin0209 napisał: Bo jesteś po remoncie ? więc nie ma prawa heh ? Też prawda
kamil-vag Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Z ravenola powinieneś być zadowolony ? Dobra robota z tym samopoziomem, też mnie to czeka i aż mi się odechciewa, te sanki z tyłu z kanału ogarniałeś? Bo myślę czy da radę z podnośnika...
Misieqq7 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Opublikowano 6 Maja 2020 21 minut temu, kamil-vag napisał: Z ravenola powinieneś być zadowolony ? Dobra robota z tym samopoziomem, też mnie to czeka i aż mi się odechciewa, te sanki z tyłu z kanału ogarniałeś? Bo myślę czy da radę z podnośnika... ja robiłem z kanału ponieważ musiałem sanki opuścić, żeby dobrać się do śruby. ruszyłem i jakoś szło do momentu kiedy ten zardzewiały gwint nie doszedł do nakrętki i zaczęła się obracać . Niczym nie dało rady przytrzymać więc były dwie opcje albo przyspawać nakrętkę do sanek albo gumówką obciąć śrubę. Wybrałem drugą opcję i udało się uciąć śrubę i wybić ją z sanek. Śrubę miałem drugą z sanek od ośki mi zostało, więc nie było problemu:) trochę nerwów mi to zjadło ale jest do oganięcia. tam jest nakrętka na chyba 12 kątny klucz ja takiego nie miałem i może dlatego ciężko było przytrzymać.
Misieqq7 Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Opublikowano 30 Maja 2020 Witam Wkoncu Udało się położyc wosk:) A oto parę fotek .. 2
hervi89 Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 profi robota u mnie też cały świat przeciw temu aby trochę spolerować i nawoskować 1
Misieqq7 Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Opublikowano 30 Maja 2020 2 godziny temu, hervi89 napisał: profi robota u mnie też cały świat przeciw temu aby trochę spolerować i nawoskować Wkoncu Tobie też się to uda !!!:)
lewiatan1989 Opublikowano 30 Maja 2020 Opublikowano 30 Maja 2020 No i gitara dziś ze szwagrem smalcowaliśmy jego audi więc widać sobota pracowita u wszystkich 1
Misieqq7 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2020 Paczka dziś odebrana:) Długo zeszło żeby dokończyć mody w 100% 2
lewiatan1989 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Składane lustra? To teraz tylko rezać 1
Rekomendowane odpowiedzi