t_stepniak Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 Kurde no to ciekawe muszę sprawdzić u siebie tylko zastanawiające jest to, że słyszę to dopiero od 2 tyg
Norbas Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) No bo się skupiasz na tym dzwiku teraz nagraj jak dasz radę i wrzuć. Jak coś porównamy Edytowane 4 Lutego 2020 przez Norbas
t_stepniak Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 Postaram się coś nagrać do końca tygodnia, tylko nawet nie wiem w którą stronę kierować mikrofon
JawoR36 Opublikowano 4 Lutego 2020 Opublikowano 4 Lutego 2020 Można wiedzieć ile kosztuje taka przyjemność oklejenia folią?
t_stepniak Opublikowano 4 Lutego 2020 Autor Opublikowano 4 Lutego 2020 2 godziny temu, JawoR36 napisał: Można wiedzieć ile kosztuje taka przyjemność oklejenia folią? Ok 2500 - 3000 pln netto + lampy przód za ok 350 pln Na lampach z przodu folia STEK DYNOsmoke samoregenerująca
t_stepniak Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Opublikowano 10 Lutego 2020 W dniu 4.02.2020 o 14:29, Norbas napisał: No bo się skupiasz na tym dzwiku teraz nagraj jak dasz radę i wrzuć. Jak coś porównamy nagrać się nie udało, ale mam wstępną diagnozę - wychodziło by na to, że słyszę kończące się łożysko oporowe w skrzyni - pytanie do kogoś obeznanego czy muszę wymieniać komplet sprzęgieł razem z tym ustrojstwem?
Norbas Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 W dniu 10.02.2020 o 18:04, t_stepniak napisał: nagrać się nie udało, ale mam wstępną diagnozę - wychodziło by na to, że słyszę kończące się łożysko oporowe w skrzyni - pytanie do kogoś obeznanego czy muszę wymieniać komplet sprzęgieł razem z tym ustrojstwem? Które bo masz dwa na k1 i k2. Nagrałem i podeśle ci filmik jak ogarne się porównasz
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 33 minuty temu, Norbas napisał: Które bo masz dwa na k1 i k2. Nagrałem i podeśle ci filmik jak ogarne się porównasz To chyba idzie jako kpl z tego co pamiętam
Norbas Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 W dniu 10.02.2020 o 18:04, t_stepniak napisał: nagrać się nie udało, ale mam wstępną diagnozę - wychodziło by na to, że słyszę kończące się łożysko oporowe w skrzyni - pytanie do kogoś obeznanego czy muszę wymieniać komplet sprzęgieł razem z tym ustrojstwem? Najbardziej słyszalny po 50 sek. 2 godziny temu, Wandej napisał: To chyba idzie jako kpl z tego co pamiętam Raczej tak, ale napisał ,ze może konczy się łożysko oporowe a w s-tronicu mowili, ze są dwa. Mniejsze i większe
t_stepniak Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Opublikowano 12 Lutego 2020 Ok to jest bardzo bardzo zbliżone do tego co mam u siebie, tylko od tygodnia jest coraz głośniej
Norbas Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 40 minut temu, t_stepniak napisał: Ok to jest bardzo bardzo zbliżone do tego co mam u siebie, tylko od tygodnia jest coraz głośniej Ja zrobiłem 13kkm i tak samo jest. Przy wymianie dwumasy nic innego nie stwierdzili. Będę niedługo robił test przed końcem gwarancji także zobaczymy może mam to samo ?
t_stepniak Opublikowano 12 Lutego 2020 Autor Opublikowano 12 Lutego 2020 A z ciekawości - ile płaciłeś za dwumasę? Masz system start-stop u siebie?
Norbas Opublikowano 12 Lutego 2020 Opublikowano 12 Lutego 2020 Dwumasa na gwarancji przy 70kkm. Mam system start -stop
t_stepniak Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 Temat ogarnięty. Za szumy, buczenie i grzechotanie odpowiadały obydwa łożyska w kołach, po wyjęciu praktycznie rozpadły się w rękach. Łożyska wewnątrz skrzyni nie ruszałem. W końcu cisza i spokój ?Łożyska wymienione bez piast 1
karolek_ust Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 ważne że spokoj teraz i że zdażyłeś zanim same nie odpadło razem z kołem
pawelosinski83 Opublikowano 26 Lutego 2020 Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) 13 godzin temu, t_stepniak napisał: Temat ogarnięty. Za szumy, buczenie i grzechotanie odpowiadały obydwa łożyska w kołach, po wyjęciu praktycznie rozpadły się w rękach. Łożyska wewnątrz skrzyni nie ruszałem. W końcu cisza i spokój ?Łożyska wymienione bez piast Edytowane 26 Lutego 2020 przez pawelosinski83
t_stepniak Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Kolejna rzecz, którą powinienem zrobić dawno, dawno temu -> Oświetlenie LED do wnętrza w końcu założone Żarówki zamawiałem u kolegi z Promotor Light Devices - wszystko idelnie pasuje, 0 blędów, ściemnianie działa. Teraz kolej na H11 w przeciwmgłowe Do bagażnika poprosiłem o najmocniejszy zestaw. Zdjęcia robione na identycznych ustawieniach apratu, żeby było dobrze widać różnicę w mocy i barwie światła Edytowane 8 Maja 2020 przez t_stepniak 1
BLENDEK Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 13 godzin temu, t_stepniak napisał: Kolejna rzecz, którą powinienem zrobić dawno, dawno temu -> Oświetlenie LED do wnętrza w końcu założone Żarówki zamawiałem u kolegi z Promotor Light Devices - wszystko idelnie pasuje, 0 blędów, ściemnianie działa. Teraz kolej na H11 w przeciwmgłowe Do bagażnika poprosiłem o najmocniejszy zestaw. Zdjęcia robione na identycznych ustawieniach apratu, żeby było dobrze widać różnicę w mocy i barwie światła No teraz to coś widać wreszcie btw. polift ma H8 w halogenach
t_stepniak Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 1 godzinę temu, BLENDEK napisał: No teraz to coś widać wreszcie btw. polift ma H8 w halogenach Z tego co się orientuję to H11 i takie będę zamawiał, teraz jak środek świeci na biało, postojówki i tablica z tyłu na biało a przeciwmgłowe przy CLH na żółto to tragicznie to wygląda
BLENDEK Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) 2 godziny temu, t_stepniak napisał: Z tego co się orientuję to H11 i takie będę zamawiał, teraz jak środek świeci na biało, postojówki i tablica z tyłu na biało a przeciwmgłowe przy CLH na żółto to tragicznie to wygląda No tak, przedlift ma h11, polift ma h8, ale dodatkowo allroad też ma h11 i więcej W. Myślałem, że wszystkie polifty mają H8. Edytowane 8 Maja 2020 przez BLENDEK 1
Rekomendowane odpowiedzi