Carlos* Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Opublikowano 14 Marca 2009 MMI = Navi= chora cena w PL. Za 1/3 tych pieniędzy jestem wstanie dołozyc to poza ASO. Wiadomo, ze czym większa felga tym lepiej wygląda . 18" może i mała ,ale za to komfort jest,może za jakis czas uderze w coś większego. Z montażem Ledów nie ma zadnego problemu ,ale żeby świeciły jest. Trzeba programować sterownik tylko co i jak to juz
_Makki_ Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 Carlos: Moglbym wiedziec ile Cie kosztowaly LEDy na tyl? Mnie jak narazie udalo sie wynegocjowac cene 2150zl w ASO za komplet. Tylko problem polega na tym ze jak narazie ani ASO w Polsce ani w Norwegii nie chce (nie umie) ich podlaczyc!
Carlos* Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Opublikowano 17 Marca 2009 Za ledy zapłaciłem 1.3 k. Kupilem je na allegro całkiem nowe.Tylko co z tego jak na razie nie ma możliwości ich podłączenia.Dzisiaj bylem w ASO i jak na razie nie chcą się podjąc tego. W czwartek lub w piatek podjade do znajomego co dobrze ogarnia elektronike ,może on coś wskura ,a jak nie to pozostaje tylko czekac na jakies info
prezik Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 i jak z ledami poradzil ktos sobie?
diesel Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja bym się pozbył chlapaczów bo to nie wygląda fajnie
Rossi_46 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Piekne autko silnik super...mam pytanko..jak z montazem tych tylnich lamp LED?? :>
Carlos* Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 "LEDY" na razie leżą sobie w garażu.Temat trochę odpuściłem ,ale na razie chyba nadal jest problem z przeprogramowaniem modułu komfortu.Nie wiem ,czy sobie już ktoś z tym poradził ,ale na razie jedyną opcją jaka jest możliwa to: http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1411_Kabelsatz---Codier-Dongle-LED-Heckleuchten-Audi-A4-S4-Avant.html Ja osobiście poczekam jeszcze troszkę ,może coś sie ruszy w temacie.
kuredu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 w poznaniu jest człowiek, który takie rzeczy robi bez problemu. w jednej B8 już wymienił.
Carlos* Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Poproszę namiary na PW jeśli masz, byłbym bardzo wdzięczny
alvaro Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 W Poznaniu czy w Pyzdrach pod Poznaniem ??
kuredu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Koleś jest z Poznania i robił zabieg zmiany lamp z S5 do A5 i na początku miał ten sam problem z lampami ale doszedł co i mówił mi że jak bym chciał zmienić lampy na te od S4 to mi może zrobić.
Carlos* Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jako,że u Witka działa już hamownia 4x4 pozwoliłem sobie na pomiar serii. Nawet trafił się mały gift. Powinno być 240@500 a jest ...
variocustoms Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Bonus fajny, ale moment też cool, to chyba zaleta pojemności i 6teczki jazda jak bez turbo
miron78 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jako,że u Witka działa już hamownia 4x4 pozwoliłem sobie na pomiar serii. Nawet trafił się mały gift. Powinno być 240@500 a jest ... dlatego też 300 po programie to naprawdę nic problemowego ( i nie chodzi mi o jakiś wysilony soft ) jedno co wiem - nowe 3.0tdi potrafii wywołąć uśmiech od ucha do ucha użytkownikowi starszej wersji 3.0tdi - fajnie, że jest taka odczuwalna różnica przy pozornie takiemu samemu silnikowi ( śmigałem jednym i drugim i byłem w szoku ) dobrze, że jest na co zbierać
Carlos* Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Powiem tak.Na początku jak odebrałem auto trochę byłem rozczarowany osiągami, liczyłem na coś więcej,ale z każdym tys. km. przybyłym na szafie auto zapitalało coraz lepiej.Teraz ma 15kkm i jest naprawdę Nie miałem porównania do starszej wersji 3.0 TDI,więc nie będę się wypowiadał,ale auto naprawdę ciągnie równo do samego końca obrotów niczym benzna.Sam nie mogę doczekać się zrobienia softu i ile wyjdzie,lecz najpierw muszę ogarnąć naprawę gwarancyjną ( 4-ty zestaw tarcz hamulcowych przód ) i nikt nie wie dlaczego zaczynają bić po 1-2 kkm
Tobi_one Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 od 60 kkm a5 juz fajnie jezdzi tak samo, coraz szybciej zapitala jak mowisz
variocustoms Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Carlos wczoraj się zakochałem w A5 3.0 TDIQ, byłem w trasie ponad 700 km, spalanie 6,2 do 7,1 na autostradzie non stoper 160-170 - jak to wygląda u Ciebie ? Teraz zazdroszczę każdemu 3.0 TDI w budzie A4/A5 (B8)
Rekomendowane odpowiedzi