Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Monsoon Grey Allroad B8.5 CGLC/S-Tronic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Led wewnątrz to podstawa :thumbup1: Sam też od tego zawsze zaczynam modzenie w każdym moim Audi ?

Edytowane przez WojtekA4B8

Opublikowano

Hey,

LED'y fajna sprawa ?

Emblematy bym usunął,

Pozdrawiam

Opublikowano

Na norweskich blachach ?

Opublikowano
W dniu 6.08.2019 o 19:03, dekiel 13 napisał:

Na norweskich blachach ?

Jakby nie było, Norbi w NO mieszka?

W dniu 5.08.2019 o 23:51, Norbas napisał:

Wstawiłem na próbę osramy o barwie 4200K ale chyba bede musiał zainwestowac w jakieś dobre ledy.

Taki jakby troszke przyciemne... albo tak się wydaje?

Opublikowano
Godzinę temu, Adam87 napisał:

Jakby nie było, Norbi w NO mieszka?

Jak balchy RJ to okolice Stavanger , stolica dawnego STATOILa. ?

Opublikowano

Ja jestem w okolicy gdzie jest rejka KH...

Opublikowano
27 minut temu, Adam87 napisał:

Ja jestem w okolicy gdzie jest rejka KH...

Drammen ? Ja w Larviku 100km na południe ale blachy mam SU z .... Bergen bo pani adwokat od której kupiłem B6 mieszka w Bergen i sprowadziła auto w 2009.

P.S. NORBAS sorki za ot. ?

Opublikowano
  • Autor

Żaden spam, luz na szelkach ;) W sumie to bez różnicy jakie blachy bo i tak auto ma dożywotnio je :) Ja Stavanger, rodakow sporo ale nikt się nie chce integrowac za bardzo ;)

Podziękowania dla @MaciekPL za paczkę ?

DSC03492.JPG

DSC03504.JPG

Dodatkowa jedna fota z minispotu z @WojtekA4B8 , szkoda, że zapomniałem aparaciora. Dzięki za kawe i miło było poznać :hi:f46dc1e6-4607-4b55-a15b-1bbcac0f6d87.JPG

Opublikowano

Człowieka może miesiąc na forum nie było a tu takie zmiany ?

Gratulacje Norbert! Niech służy jak najlepiej...bo o mody w Twoim wykonaniu jestem spokojny :decayed:

Opublikowano

Ładne zabawki wpadły ?

Modzenie ruszyło z kopyta !

Pozdrawiam ?

Opublikowano

Nie ma co dziękować, zakładać i używać :D

Opublikowano

Moja 'błękitna laguna' i bedziewiątka alroład. ?

20190808_080823.jpg

20190808_080845.jpg

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Animal napisał:

Człowieka może miesiąc na forum nie było a tu takie zmiany ?

Gratulacje Norbert! Niech służy jak najlepiej...bo o mody w Twoim wykonaniu jestem spokojny :decayed:

Dzieki, dzieki ? 

8 godzin temu, black4 napisał:

Ładne zabawki wpadły ?

Modzenie ruszyło z kopyta !

Pozdrawiam ?

W sumie pierdki ale cieszą ?

7 godzin temu, MaciekPL napisał:

Nie ma co dziękować, zakładać i używać :D

Tak jest ?

Godzinę temu, dekiel 13 napisał:

Moja 'błękitna laguna' i bedziewiątka alroład. ?

20190808_080823.jpg

20190808_080845.jpg

Jak dobrze kojarzę to dwa lata temu do sprzedania była. Mały przebieg, pakiet s-line, 1.9tdi w quattro tak ? Ten się sprzedl i jechałem po A3 ? nad kolorem troszkę pracować, dwie rurki z tylu, kolo   i auto kosa ?

Chyba się pomyliłem tamten był nagaro blue a ty piszesz ze masz błękitna laguna 

Edytowane przez Norbas

Opublikowano

Mały przebieg 137 tyskm / oczywiście ori bo tu się liczników nie cofa/. AVF, 2 lata temu , bez sline golas i przód napęd. Stan idealny można powiedzieć. Działam powoli bo czasu brak , 320/288 leżą. KWV1 i bixy do zamówienia i obecnie 4 komplety felg.Pomysłów na tył mam 3 zobaczymy ,podobnie z przodem. Środek już doinwestowany. Ogólnie beedzie zwracać uwagę.?

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, dekiel 13 napisał:

Mały przebieg 137 tyskm / oczywiście ori bo tu się liczników nie cofa/. AVF, 2 lata temu , bez sline golas i przód napęd. Stan idealny można powiedzieć. Działam powoli bo czasu brak , 320/288 leżą. KWV1 i bixy do zamówienia i obecnie 4 komplety felg.Pomysłów na tył mam 3 zobaczymy ,podobnie z przodem. Środek już doinwestowany. Ogólnie beedzie zwracać uwagę.?

To tamten miał lekko ponad 100k bito było jakoś początek listopada... 

mimo wszystko 137k na ten model to jest śmiech. Z tym kolorem to już zwraca uwagę ? muszę do Ciebie w temat zajrzeć ? auto trzymać bo niedługo będzie mega poszukiwany i ceniony model ?

Opublikowano

Norbas jakbyś chciał zrobić grube heble do auta daj znać. Z Gibons`em ogarniemy Ci jakieś 356mm z przodu i 330mm z tyłu:kox:

Opublikowano

Galerii nie mam , może póżniej założę. Auto kupiłem we wrześniu 2017 . Miałem w tym roku EU kontroll i mechanik powiedział ,że już dawno nie widział tak zadbanego egzemplarza tym bardziej ,że parę gratów u Domina  min. dołożyłem. Auto zaczyna wyglądać... ?

Opublikowano
8 godzin temu, Norbas napisał:

Z tym kolorem to już zwraca uwagę ?muszę do Ciebie w temat zajrzeć ? auto trzymać bo niedługo będzie mega poszukiwany i ceniony model ?

No ja miałem przyjemność widzieć na żywo, kolor mega, o temat z autem też już kilka razy pisałem i nic hehe, Paweł zarobiony bardzo musi być w tej NO :P

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Wandej napisał:

Norbas jakbyś chciał zrobić grube heble do auta daj znać. Z Gibons`em ogarniemy Ci jakieś 356mm z przodu i 330mm z tyłu:kox:

No trzeba będzie coś pomyśleć w tym temacie, jeszcze z 10k przelatam na tym zestawie ;) 

4 godziny temu, dekiel 13 napisał:

Galerii nie mam , może póżniej założę. Auto kupiłem we wrześniu 2017 . Miałem w tym roku EU kontroll i mechanik powiedział ,że już dawno nie widział tak zadbanego egzemplarza tym bardziej ,że parę gratów u Domina  min. dołożyłem. Auto zaczyna wyglądać... ?

Nie ma co ukrywać jak norki dbają o auto po okresie gwarancyjnym ... czasem nawet i w czasie. Rzadko kiedy zdarzy się,ze ktoś ma (jak na norka) mega czysto w aucie i fura jest naprawiana ze sztuka ;)  Jak kupiłeś od kogoś kto nie żałował na utrzymanie to masz jesZcse sporo bezawaryjnej jazdy. Trzymać eksploatacje i będzie miodzio ? eu jeszcze masz na dwa lata czy już co rok ? 

4 godziny temu, kamil-vag napisał:

No ja miałem przyjemność widzieć na żywo, kolor mega, o temat z autem też już kilka razy pisałem i nic hehe, Paweł zarobiony bardzo musi być w tej NO :P

No tak, żona z dziećmi  w pl, kochanka z dziećmi  w no, robota i kochanka na 4 kółkach :decayed: ta ostatnia najwiecej czasu potrzebuje ?

Opublikowano

Gratulacje zakupu, świeża zadbana sztuka cieszy oko, niech Ci dobrze służy ?

Audiholizm się szybko odzywa i w fabrycznej konfiguracji długo nie pojeździ hah :thumbup1: