Norbas Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) 5 minut temu, Adam87 napisał: Będzie się świecić Hehe, jesZcze tylko przez jakiś czas. Jak balsam wchłonie i go potem ściągnę ściereczka to będzie mat ? Edytowane 7 Września 2019 przez Norbas
Rob@k Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 No pęknie Panie.Ładny ten twój allroad. 1
WojtekA6C7 Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Wnętrze od razu nabrało blasku ?Dobra robota Norbert? 1
Norbas Opublikowano 9 Września 2019 Autor Opublikowano 9 Września 2019 10 godzin temu, instruktor83 napisał: Czego użyłeś do skóry?? Produktów od Autoglym. Do czyszczenia leather cleaner a potem leather care balm .W b7 tez go używałem natomiast w A3 użyłem colourlock do skory ale ten mocniejszy, który potrafił zjeść farbę w 10 letnim aucie bez problemu ? tutaj nawet nie zamierzałem go używać. Oprocz tego wydaje mi się, że balsam od autoglym ładnie wsiąka i dłużej sie utrzymuje na skórze w b7 czyściłem skórę co 3 -4 miechy i po 4 latach użytkowania wyglądała jak nowa i była miększa niż w dniu zakupu
HOLMATRO Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Piękna! Też myśle nad przesiadka na B8,5 w Allroadzie w przyszłym roku czekam na kolejne mody
dekiel 13 Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Środek jak nowy. ? Pendzelek JORDANa w robocie był widze. ?
Norbas Opublikowano 9 Września 2019 Autor Opublikowano 9 Września 2019 2 godziny temu, HOLMATRO napisał: Piękna! Też myśle nad przesiadka na B8,5 w Allroadzie w przyszłym roku czekam na kolejne mody Dzięki ? pomimo tego, ze to allroad to zawieszenie robi robotę. Myślałem, ze będzie kanapowo ze względu na zawieszenie ale tak nie jest. Super trzyma się po norweskich zakrętach/serpentynach ? apropo modów to już coś czeka na montaż 1 godzinę temu, dekiel 13 napisał: Środek jak nowy. ? Pendzelek JORDANa w robocie był widze. ? Jeszcze brakuje ale powoli ? Co do jordan’a to widzę, ze już masz zboczenie zawodowe ? ale przyznam, ze robią je mięciutkie i nadają się do detailingu wnętrza ?
MaciekPL Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Norbas teraz to wypadało by ogarnąć też kierownicę na jakaś nowke do kompletu
Norbas Opublikowano 10 Września 2019 Autor Opublikowano 10 Września 2019 Godzinę temu, MaciekPL napisał: Norbas teraz to wypadało by ogarnąć też kierownicę na jakaś nowke do kompletu Nom przydałoby się ale ta moja tez prawie nowka ? tylko bez łopatek i będzie coś trzeba pomyśleć... Zanim to się stanie muszę moja sprzedać...
Dev Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 8 godzin temu, Norbas napisał: Nom przydałoby się ale ta moja tez prawie nowka ? tylko bez łopatek i będzie coś trzeba pomyśleć... Zanim to się stanie muszę moja sprzedać... Wczoraj sprzedałem kompletną z lopatkami
Norbas Opublikowano 10 Września 2019 Autor Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) 5 godzin temu, Dev napisał: Wczoraj sprzedałem kompletną z lopatkami Nowa? Dużo za taka wziąłeś ? Edytowane 10 Września 2019 przez Norbas
Dev Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 25 minut temu, Norbas napisał: Nowa? Dużo za taka wziąłeś ? Używana, ale w idealnym stanie, poszła za 2400
qruku Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Gratuluję zakupu, fajnie utrzymana sztuka.? Prezentuje się super ? ?
Norbas Opublikowano 12 Września 2019 Autor Opublikowano 12 Września 2019 6 godzin temu, qruku napisał: Gratuluję zakupu, fajnie utrzymana sztuka.? Prezentuje się super ? ? Dzieki ? Gała już na miejscu 1
MaciekPL Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 I te dywaniki gumowe ?? To nawet u mnie w zimie wpada drugi komplet welurowych ?
Norbas Opublikowano 12 Września 2019 Autor Opublikowano 12 Września 2019 11 minut temu, MaciekPL napisał: I te dywaniki gumowe ?? To nawet u mnie w zimie wpada drugi komplet welurowych ? No niestety na zachodzie NO nie dam rady z welurem a chetnie bym gumę wymienił. 60-70% pada wiec wilgoć w aucie robi się w moment...
WojtekA6C7 Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 W dniu 10.09.2019 o 10:14, Norbas napisał: Nom przydałoby się ale ta moja tez prawie nowka ? tylko bez łopatek i będzie coś trzeba pomyśleć... Zanim to się stanie muszę moja sprzedać... Jak coś to mam coś dla ciebie ciekawego z łopatami z białą nitką bez S-Line ?
Norbas Opublikowano 22 Września 2019 Autor Opublikowano 22 Września 2019 Piękny weekend tak więc trzeba było go wykorzystać... auto oczyszczone a na nie rozprowadzony wosk syntetyczny w płynie od gyeon'a czyli wet coat. Mam w planie ogarnąć jeszcze przed zimą korektę i na to wosk naturalny... zobaczymy jak wyjdzie. W miedzy czasie logo audi z tyłu pokryte czarnym matem oraz pozbyłem się znaczka quattro z klapy Pozdrówki
Rekomendowane odpowiedzi