Wandej Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 19 godzin temu, vvalery napisał(a): Audi bezproblemowo. W golfie musiałem wymienić sprężarkę klimatyzacji, światła tył na valeo led, tarcze, klocki i teraz zrobiłem przegląd z wymianą olejów i filtrów wymieniłem własnie oponki na letnie i młody gotów do startu jak poniżej. Czasami wezmę golfa dla fanu. Pozdrawiam. Jakiś hamulec męski by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 5 godzin temu, Wandej napisał(a): Jakiś hamulec męski by się przydał To nie moje auto. Jak młody zarobi to ja jestem obydwoma rękami na tak. Ja już swoje dołożyłem, zamiast w Audiczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 No tak, za cudze to są fajne upgrady 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 16 minut temu, wampir napisał(a): No tak, za cudze to są fajne upgrady Jak ja bym miał takie auto w tym wieku, to bym ojca i matkę na rękach do końca życia nosił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 1 godzinę temu, vvalery napisał(a): Jak ja bym miał takie auto w tym wieku, to bym ojca i matkę na rękach do końca życia nosił. O to to! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Co tam słychać? Jak furka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 W dniu 18.08.2023 o 14:55, wampir napisał(a): Co tam słychać? Jak furka? Łukasz wszystko w porządku. Wymiata, ale teraz większa frajda garnąć się tym golfem. Byłem ostatnio w Górażdżach i u szwagra w Brzegu przy okazji. Dzisiaj spóźniłem się o sekundę i mi ósemka wskoszyła do przebiegu jak na zdjęciu 🙂 Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 hehe dobre Ja ostatnio łapałem fotki żeby było równo 100 000km i też nie udało się PS: Widzę, że masz temperaturę oleju. Jest do niej dostęp gdzieś w MMI? Ja nie mam u siebie VC tylko zwykłe zegary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 5 minut temu, wampir napisał(a): hehe dobre Ja ostatnio łapałem fotki żeby było równo 100 000km i też nie udało się PS: Widzę, że masz temperaturę oleju. Jest do niej dostęp gdzieś w MMI? Ja nie mam u siebie VC tylko zwykłe zegary. Jest standardowo w tym widoku. Jeżeli zmienię VC na klasyczne zegary to znika i też jej nie ma tak jak u Ciebie.😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 @Muskel1 poratuj jak mieć do tego dostęp na zwykłych zegarach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, wampir napisał(a): @Muskel1 poratuj jak mieć do tego dostęp na zwykłych zegarach? Wystarczy zmienić widok VC, musisz to mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Michu1996 napisał(a): Wystarczy zmienić widok VC, musisz to mieć On nie ma VC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 7 minut temu, wampir napisał(a): @Muskel1 poratuj jak mieć do tego dostęp na zwykłych zegarach? Masz kolorowy FIS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): On nie ma VC. Chyba, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Teraz, Muskel1 napisał(a): Masz kolorowy FIS? Rzuć proszę okiem do mojego tematu. Tam są zdjęcia to sam ocenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 4 minuty temu, wampir napisał(a): Rzuć proszę okiem do mojego tematu. Tam są zdjęcia to sam ocenisz FIS masz kolorowy. Masz kierownicę multifunkcyjną plus czy zwykłą multifunkcję? Na szybko nie znalazłem zdjęć kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Wstawiłem zdjecie w swoim temacie żeby tutaj nie zaśmiecać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września Z łezką w oku pożegnałem dzisiaj swoją ukochaną A4. Poszła w dobre ręce. Zostaje przy marce i w środę odbieram nowe Audi. Tak więc temat do zamknięcia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września Nie za mała będzie S3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Nie za mała będzie S3? Jeżdżę sam. Żona ma swoje auto, syn też, a na wakacje samolotem. Zresztą nie chcą już z rodzicami jeździć, taki wiek. 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi