Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Avant Sport S-line 252KM Quattro stały napęd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, vvalery napisał:

Jest pewien problem bo tym autem będę musiał dojechać w miejsca trudniejsze terenowo z rowerem downhillowym na bagażniku. Takie hobby i ciężko z czymś takim jak na zdjęciu....

siatka 170zł. Można wyhaczyć taniej na olx. 

Jak coś za 8dyszek mogę załatwić :D

Opublikowano
3 minuty temu, MaciekPL napisał:

Jak coś za 8dyszek mogę załatwić :D

Ok po tym rowerze przemyślimy ? Najpierw hak to podstawa na wyjazdy w górki, żeby pozjeżdżać. 

Opublikowano

Vvalery wybrałeś/zdecydowałeś sie już na jakiś ciekawy wzór felgi?  Może podrzucisz jakieś nowe typy bo szukam i szukam i nic fajnego nie widzę.

Opublikowano
59 minut temu, humptydumpty napisał:

Vvalery wybrałeś/zdecydowałeś sie już na jakiś ciekawy wzór felgi?  Może podrzucisz jakieś nowe typy bo szukam i szukam i nic fajnego nie widzę.

Jak się wkurzę to kupię takie jak ma Krystian teraz na aucie, bo można za 3K wyciągnąć. Za dużo kasy ostatnio utopiłem w auto rower, hulajnogi ? Ja patrzyłem tylko na oryginały i faktycznie wszystko takie jakieś więc chyba zostanę przy tych tylko srebrnych.

6ED96910-D0C7-4328-8B17-BFBFADEA9BD6.png

Opublikowano

Jaceku zastanawiałeś się jakie opony zimowe wybrać ?

Opublikowano
1 godzinę temu, krystian3769 napisał:

Jaceku zastanawiałeś się jakie opony zimowe wybrać ?

Ja kupuję te ze zdjęcia. W tamtym roku kupiłem nówki i poszły z allroadem?. Super opony w przeciwieństwie do Dunlopów SP Sport, które po dwóch trzech latach tak stwardniały, ze się na śliskim nie dało jeździć. Ewentualnie nokian jeszcze. 

C8C43B48-A0E1-4BF4-84E9-9BA64A6A12D7.png

Opublikowano

Wyglądają fajnie. No i przedewszystkim jak się spisują w praktyce. Nie widzę ich tylko w moim rozmiarze ?

Wcześniej jeździłem na conti.

Też byłem zadowolony.

Ojciec ma w swoim Nokiany WR D3 

Całkiem fajna opona ...

Opublikowano
7 godzin temu, krystian3769 napisał:

Wyglądają fajnie. No i przedewszystkim jak się spisują w praktyce. Nie widzę ich tylko w moim rozmiarze ?

Wcześniej jeździłem na conti.

Też byłem zadowolony.

Ojciec ma w swoim Nokiany WR D3 

Całkiem fajna opona ...

W zimie jak wypadałem allroadem to wszyscy wąchali dymek. opona bardzo fajna i trzyma się bez zarzutu. Dlatego biorę drugi raz.

Opublikowano

Drążę temat felg :). Jak dam 19tki 8.5 cala to jakie Et wybrać żeby nie przesadzić 35 czy 39 ? To w prawdzie 4mm ale .... ?

Opublikowano
7 minut temu, humptydumpty napisał:

Drążę temat felg :). Jak dam 19tki 8.5 cala to jakie Et wybrać żeby nie przesadzić 35 czy 39 ? To w prawdzie 4mm ale .... ?

Spokojnie 33 zmieścisz :)

Opublikowano

Dokładnie 

8,5x19" z ET 32 czyli rozmiar z S5 B9 powinien wejść do A4 B9 idealnie ?

Opublikowano (edytowane)

Tylko niech sobie oklei folią karoserię wokół nadkoli. Trochę to będzie wystawać i przypiaskować lakier można bez trudu. Ja wezmę jednak ET max 38. Trudno. Kupiłem te zimóweczki Yokohama ??? ?

Edytowane przez vvalery
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano
36 minut temu, vvalery napisał:

Tylko niech sobie oklei folią karoserię wokół nadkoli. Trochę to będzie wystawać i przypiaskować lakier można bez trudu. Ja wezmę jednak ET max 38. Trudno. Kupiłem te zimóweczki Yokohama ??? ?

Lux gratuluje zakupu. Ja też muszę cos na zimę kupić - mam na razie felgę ori 17 Więc jak znalazł na zimę  styknie .... ale wcześniej jeszcze na jesień muszę kupić te 19" bo do wiosny za dużo czekania: ). 

Sądzisz że Et 35 będzie wystawać a 38 już nie? Nie chciałbym zrobić z mojej B9 auta drużyny A :) Więc może faktycznie wezmę Et 39?( tylko 35 i 39 mam do wyboru w feldze na która już prawie jestem zdecydowany.

Tu siedzi 20" w A6 więc sądzę że przy mniejszych proporcjach A4, 19" zrobi podobna robotę.... Z resztą przy 1BA odradziliscie 20tke ( a przy zawiasie na razie nie mam zamiaru grzebać).

20190923_134503.jpg

Opublikowano

Ciekawa felga. Nie widziałem takiej a szukam już trochę. Ja bym brał ET 39, ale zdania są tu podzielone. ?

Opublikowano
W dniu 26.09.2019 o 12:44, vvalery napisał:

Ciekawa felga. Nie widziałem takiej a szukam już trochę

standard koło z A6 C7

image.png

Opublikowano
10 godzin temu, A-rek napisał:

standard koło z A6 C7

image.png

Dzięki Arek. Teraz to znalazłem i jest nawet parę ofert. 

Opublikowano

No i jest hak zamontowany. Wczoraj pierwszy raz przetestowany.???

4F0F27BA-32EC-48E7-8D1D-6CEE73227290.jpeg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Zamówione 8,5x19”. W środę wjadą ???

0446905A-373C-4B20-9AB2-64D8F598461F.jpeg

Opublikowano
4 minuty temu, vvalery napisał:

Zamówione 8,5x19”. W środę wjadą ???

0446905A-373C-4B20-9AB2-64D8F598461F.jpeg

Nie będzie wstydu zima :)

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

No no  fajny wzór ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...