Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego.

Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda :confused4:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego.

Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda :confused4:

Adam, kup sobie Jana Niezbędnego do podłóg, tego pomarańczowego, ja kupiłem dwa i spokojnie osuszam nimi auto :wink4:, mnie wszyło jakieś 20zł :naughty:

Opublikowano

Adam, kup sobie Jana Niezbędnego do podłóg, tego pomarańczowego, ja kupiłem dwa i spokojnie osuszam nimi auto :wink4:, mnie wszyło jakieś 20zł :naughty:

hehe, podaj jakiegoś linka bo nie kojarze produktu. Na jesieni by się przydało w bagażniku bo prawie zawsze paruje mi tam szyba jak pada

Opublikowano

hehe, podaj jakiegoś linka bo nie kojarze produktu. Na jesieni by się przydało w bagażniku bo prawie zawsze paruje mi tam szyba jak pada

http://www.janniezbedny.pl/produkty/cierka_z_mikrofibry_do_podlogi.html

W tesco widziałem ostatnio po 11zł, za sztukę :wink4:, ale przy następnym zamówieniu biorę Fluffy Dryera :wink4:

Opublikowano

i mówisz że to dobrze wyciąga wodę z wnętrza auta ? hmmmm[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 11:02_________________________________________________a ten Fluffy Dryer widziałeś gdzieś w Krakowie w sklepie ?

Opublikowano

i mówisz że to dobrze wyciąga wodę z wnętrza auta ? hmmmm[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 11:02_________________________________________________a ten Fluffy Dryer widziałeś gdzieś w Krakowie w sklepie ?

ale to jest do osuszania lakieru po myciu auta, a nie do osuszania środka :polew:

OGr, jak chcesz osuszyć wnętrze to polecam żwirek dla kota, za***iście wciąga wodę a potem tylko odkurzysz to odkurzaczem i jest git :wink4:

Opublikowano

za szybko przeleciałem te kilkadziesiąt tematów spoko ;-) A ze żwirkiem nie będę jeździł hehe ;-)

Opublikowano

za szybko przeleciałem te kilkadziesiąt tematów spoko ;-) A ze żwirkiem nie będę jeździł hehe ;-)

zostawiasz na noc, rano odkurzasz i jest git :good:

Opublikowano

http://www.janniezbedny.pl/produkty/cierka_z_mikrofibry_do_podlogi.html

W tesco widziałem ostatnio po 11zł, za sztukę :wink4:, ale przy następnym zamówieniu biorę Fluffy Dryera :wink4:

Tesco obleciałem, groszki nie groszki tak samo. Nie ma :disgust:

ale kupię.

Meguiars robi robotę, w sobotę umyłem grata, glinka, ultimate polish, gold class wax i jazda na spota.

W miedzy czasie ulewy, piachy i błota. Spłukałem dziada i jak nowy.

Jednak dobry wosk to dobry wosk.

W następny weekend postaram się ogarnąć maszynkę polerską bo szkoda rąk i czasu na ręczna polerkę ultimate compound. [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 15:06_________________________________________________Audik u doktora :>

Po ostrym butowaniu uciekał mi płyn chłodniczy, przy jeździe do 120-140 nic nie ubywało.

Podejrzewałem kruciec, więc wymieniłem na ori. Później korek zbiorniczka - żadnej poprawy :(

Żadnego kopcenia na biało, żadnych mazi czy dziwnych substancji w zbiorniczku, z olejem wszystko ok, tester nie wykazał obecności spalin w płynie chłodniczym.

Podejrzewam, że przeciętny użytkownik auta nawet by się tym nie przejął. Ale ja nie :tongue4:

Byłem sprawdzić jak idą pracę. Silnik jeszcze rozebrany :kox:

Stara uszczelka w stanie dobrym ale nie idealnym (Później wstawię dokładne zdjęcie starej uszcelki bo teraz nie mam aparatu)

Głowica przeszła planowanie (znaczy jednak uszczelka była walnięta) i jest już zamontowana. Przy okazji nowy olej, uszczelka pod deklem etc.

350ts8l.jpgvigqci.jpg

Prosiłem mechanika żeby powiedział, co mogę jeszcze przy okazji wymienić skoro silnik rozebrany. Powiedział, że reszta jest ok :naughty:

I to mnie chyba najbardziej cieszy :)

Dziś odbiór, już się nie mogę doczekać bo ostatnio jeździłem jak emeryt :embarrassed:

brakowało tylko kapelusza dla mnie i moherowego beretu dla żony :polew:

Opublikowano

Jaki ten silnik jest malutki :decayed:

ale jaki ma potencjał :decayed:

Opublikowano

Bym się kłócił :decayed:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 11:07_________________________________________________Swoją droga wczoraj byłem u kolegi z forum we Wrocawiu odebrać felgi i ma B6 AVF w Q zrobione na 204PS i kórwa jak jemu to zasuwało :shocked:

Armi sorry za OT :wink4:

Opublikowano

sory za OT ale widze ze nie wsadziles jeszcze dystansow, nie chcesz sie ich pozbyc :gwizdanie: ????

Opublikowano

Dystanse na razie nie są na sprzedaż. Przydadzą się do zimówek :)

Silnik już chodzi, wąż idący do chłodnicy nie jest twardy, nie wywala płynu. Audik zdrowy :kox:

Chodziła mi po głowie myśl o swapie na awx/avf (jakby się okazało, że silnik to ruina :tongue4:)

Jeśli silnik powie papa to będzie swap ale na razie jestem bardzo zadowolony.

Opublikowano

Kolejne elementy układanki :kox:

34pma9e.jpg

- ręcznik z pluszu

- mikrofibry

- air freshener apple by chemical guys

- ultimate quick detailer (zwykły quick detailer to za mało)

- endurance tire gel (jednak brudne opony psują efekt megsa)

- 3 naklejki (2 białe i jedna kolorowa)

Mam nadzieję, że w weekend pogoda dopisze i wet look zagości na audiku :ad:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 17:34_________________________________________________W sumie uzbierał się już całkiem niezły zestaw :)

P1370750.jpgP1380014.jpgiel_ABU.jpg

Opublikowano

Z czym dostałeś naklejki ? :naughty:

Opublikowano

Do pierwszego zamówienia na specjalną prośbę przyszły 2 naklejki (zwykła i kolorowa),druga "zwykła" przyszła z drugim zamówieniem :)

Super sklep: ShowCarShine.pl :good:

Bardzo dużo gratisów, testerów i ceny lepsze niż na forum :gwizdanie:

Opublikowano

Do pierwszego zamówienia na specjalną prośbę przyszły 2 naklejki (zwykła i kolorowa),druga "zwykła" przyszła z drugim zamówieniem :)

Bardzo dużo gratisów, testerów i ceny lepsze niż na forum :gwizdanie:

No to chyba będzie trzeba zrobić zamówienie :kox:

:good: :good: :good:

Opublikowano

mnie też przekonał ten sklep :good:

można by zagadać o jaki rabat na hasło: a4-klub :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...