Armi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego. Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego. Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda Adam, kup sobie Jana Niezbędnego do podłóg, tego pomarańczowego, ja kupiłem dwa i spokojnie osuszam nimi auto , mnie wszyło jakieś 20zł
OGr Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego. Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda Adam, kup sobie Jana Niezbędnego do podłóg, tego pomarańczowego, ja kupiłem dwa i spokojnie osuszam nimi auto , mnie wszyło jakieś 20zł hehe, podaj jakiegoś linka bo nie kojarze produktu. Na jesieni by się przydało w bagażniku bo prawie zawsze paruje mi tam szyba jak pada
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego. Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda Adam, kup sobie Jana Niezbędnego do podłóg, tego pomarańczowego, ja kupiłem dwa i spokojnie osuszam nimi auto , mnie wszyło jakieś 20zł hehe, podaj jakiegoś linka bo nie kojarze produktu. Na jesieni by się przydało w bagażniku bo prawie zawsze paruje mi tam szyba jak pada http://www.janniezbedny.pl/produkty/cierka_z_mikrofibry_do_podlogi.html W tesco widziałem ostatnio po 11zł, za sztukę , ale przy następnym zamówieniu biorę Fluffy Dryera
OGr Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 i mówisz że to dobrze wyciąga wodę z wnętrza auta ? hmmmm[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 11:02_________________________________________________a ten Fluffy Dryer widziałeś gdzieś w Krakowie w sklepie ?
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 i mówisz że to dobrze wyciąga wodę z wnętrza auta ? hmmmm[br]Dopisany: 13 Sierpień 2011, 11:02_________________________________________________a ten Fluffy Dryer widziałeś gdzieś w Krakowie w sklepie ? ale to jest do osuszania lakieru po myciu auta, a nie do osuszania środka OGr, jak chcesz osuszyć wnętrze to polecam żwirek dla kota, za***iście wciąga wodę a potem tylko odkurzysz to odkurzaczem i jest git
OGr Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 za szybko przeleciałem te kilkadziesiąt tematów spoko ;-) A ze żwirkiem nie będę jeździł hehe ;-)
slepy Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 za szybko przeleciałem te kilkadziesiąt tematów spoko ;-) A ze żwirkiem nie będę jeździł hehe ;-) zostawiasz na noc, rano odkurzasz i jest git
Armi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mam maszynę, tyle że budżetówka. Mój kolega ma lepszą, więc w najbliższym czasie pożyczę od niego. Jutro będę troszkę działał ale najpierw wiatrak od klimy zamontuje. Jednak bez klimatyzacji to nie jazda Adam, kup sobie Jana Niezbędnego do podłóg, tego pomarańczowego, ja kupiłem dwa i spokojnie osuszam nimi auto , mnie wszyło jakieś 20zł hehe, podaj jakiegoś linka bo nie kojarze produktu. Na jesieni by się przydało w bagażniku bo prawie zawsze paruje mi tam szyba jak pada http://www.janniezbedny.pl/produkty/cierka_z_mikrofibry_do_podlogi.html W tesco widziałem ostatnio po 11zł, za sztukę , ale przy następnym zamówieniu biorę Fluffy Dryera Tesco obleciałem, groszki nie groszki tak samo. Nie ma ale kupię. Meguiars robi robotę, w sobotę umyłem grata, glinka, ultimate polish, gold class wax i jazda na spota. W miedzy czasie ulewy, piachy i błota. Spłukałem dziada i jak nowy. Jednak dobry wosk to dobry wosk. W następny weekend postaram się ogarnąć maszynkę polerską bo szkoda rąk i czasu na ręczna polerkę ultimate compound. [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 15:06_________________________________________________Audik u doktora :> Po ostrym butowaniu uciekał mi płyn chłodniczy, przy jeździe do 120-140 nic nie ubywało. Podejrzewałem kruciec, więc wymieniłem na ori. Później korek zbiorniczka - żadnej poprawy Żadnego kopcenia na biało, żadnych mazi czy dziwnych substancji w zbiorniczku, z olejem wszystko ok, tester nie wykazał obecności spalin w płynie chłodniczym. Podejrzewam, że przeciętny użytkownik auta nawet by się tym nie przejął. Ale ja nie Byłem sprawdzić jak idą pracę. Silnik jeszcze rozebrany Stara uszczelka w stanie dobrym ale nie idealnym (Później wstawię dokładne zdjęcie starej uszcelki bo teraz nie mam aparatu) Głowica przeszła planowanie (znaczy jednak uszczelka była walnięta) i jest już zamontowana. Przy okazji nowy olej, uszczelka pod deklem etc. Prosiłem mechanika żeby powiedział, co mogę jeszcze przy okazji wymienić skoro silnik rozebrany. Powiedział, że reszta jest ok I to mnie chyba najbardziej cieszy Dziś odbiór, już się nie mogę doczekać bo ostatnio jeździłem jak emeryt brakowało tylko kapelusza dla mnie i moherowego beretu dla żony
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jaki ten silnik jest malutki
Kowi87 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jaki ten silnik jest malutki ale jaki ma potencjał
Gość Damian A4 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Bym się kłócił [br]Dopisany: 20 Sierpień 2011, 11:07_________________________________________________Swoją droga wczoraj byłem u kolegi z forum we Wrocawiu odebrać felgi i ma B6 AVF w Q zrobione na 204PS i kórwa jak jemu to zasuwało Armi sorry za OT
lukaszooo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 sory za OT ale widze ze nie wsadziles jeszcze dystansow, nie chcesz sie ich pozbyc :gwizdanie: ????
Armi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dystanse na razie nie są na sprzedaż. Przydadzą się do zimówek Silnik już chodzi, wąż idący do chłodnicy nie jest twardy, nie wywala płynu. Audik zdrowy Chodziła mi po głowie myśl o swapie na awx/avf (jakby się okazało, że silnik to ruina ) Jeśli silnik powie papa to będzie swap ale na razie jestem bardzo zadowolony.
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kolejne elementy układanki - ręcznik z pluszu - mikrofibry - air freshener apple by chemical guys - ultimate quick detailer (zwykły quick detailer to za mało) - endurance tire gel (jednak brudne opony psują efekt megsa) - 3 naklejki (2 białe i jedna kolorowa) Mam nadzieję, że w weekend pogoda dopisze i wet look zagości na audiku [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 17:34_________________________________________________W sumie uzbierał się już całkiem niezły zestaw
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Do pierwszego zamówienia na specjalną prośbę przyszły 2 naklejki (zwykła i kolorowa),druga "zwykła" przyszła z drugim zamówieniem Super sklep: ShowCarShine.pl Bardzo dużo gratisów, testerów i ceny lepsze niż na forum :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Do pierwszego zamówienia na specjalną prośbę przyszły 2 naklejki (zwykła i kolorowa),druga "zwykła" przyszła z drugim zamówieniem Super sklep: ShowCarShine.pl Bardzo dużo gratisów, testerów i ceny lepsze niż na forum :gwizdanie: No to chyba będzie trzeba zrobić zamówienie :good:
Michał Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Super sklep: ShowCarShine.pl mnie też przekonał ten sklep można by zagadać o jaki rabat na hasło: a4-klub :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi