Armi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 mam pytanie odnosnie wydechu ... zakladales koncowki ... cialeś rurki..? 2 nasadki .... ne brzeczą ci ? jakis patent ? spawales ? czy tylko na te srubki co zwykle sa? Miałem już chyba ze komplety. Na śrubki - poodpadały. Przyspawałem, puściło mocowanie w samej końcówce. Przyspawałem po raz kolejny i na razie się trzymają. Te końcówki brzęczą bo w środku jest taka blacha w kształcie celownika, trzeba ją wyciąć i przestaje brzęczeć. Ori końcówki wydechu uciąłem centymetr przed punktem w którym zaczynały się podwijać/zawijać
plastuch Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zatrzymają Cię jak bęziesz jechał 80 km to powiesz Panie Władzo 50 miałem na liczniku
medik Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 -dekory albo obszyję albo obkleję obszyj alcantarą -zakochałem się w mrogal-wej czarnej podsufitce
uki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 kolego armistead czy mogłem widzieć Twoje OOOO dzisiaj na E17 w Moszczance około 18.00 ?? W ostatniej chwili przyuważyłem fajną B5, prezentowała się świetnie, nie zdążyłem złapać nr rejestracyjnego. Uwagę przykuły żółte halogenki i rury od IC oślepiały :> Jak mocno jest zglebiona??
Armi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 kolego armistead czy mogłem widzieć Twoje OOOO dzisiaj na E17 w Moszczance około 18.00 ?? W ostatniej chwili przyuważyłem fajną B5, prezentowała się świetnie, nie zdążyłem złapać nr rejestracyjnego. Uwagę przykuły żółte halogenki i rury od IC oślepiały :> Jak mocno jest zglebiona?? Tak to ja widziałem, widziałem. Nie miałem cb żeby zagadać Ale klubowe ramki zauważyłem [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 20:39_________________________________________________Tył jest na maksa, przód ciężko powiedzieć - tak żeby dało się jakoś jeździć ale opona chowa się w nadkolu Myślałem, że mnie nie zauważyłeś. Włączyłem awaryjne ale trochę za późno.
uki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 to chyba nie mnie widziałeś hehe, bo ja jechałem z ojcem czerwonym sharanem od Lublina.
Armi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Teraz spojrzałem na profil, widziałem B6 z klubowymi ramkami a Twoje auto to B5 [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 20:41_________________________________________________ to chyba nie mnie widziałeś hehe, bo ja jechałem z ojcem czerwonym sharanem od Lublina. Ale to byłem ja Widzę WG, wpadnij do nas kiedyś na spota albo możemy się kiedyś w Garwolinie ustawić.
uki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 jesteś z okolicy Ryk czy tylko przejazdem jechałeś??
uki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Chętnie możemy się ustawić na spota. Mało tu na forum zaglądam, wiec nie wiem czy gdzieś są jakieś informacje o spotach. W razie jakby cos było to daj znać. [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 20:48_________________________________________________Możemy zorganizować coś w Rykach.
Armi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ok, to następnym razem jak będziemy coś organizować napiszę PW
Kowi87 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Chętnie możemy się ustawić na spota. Mało tu na forum zaglądam, wiec nie wiem czy gdzieś są jakieś informacje o spotach. W razie jakby cos było to daj znać. [br]Dopisany: 28 Sierpień 2011, 20:48_________________________________________________Możemy zorganizować coś w Rykach. zajrzyj na dział lubelskie (spoty LRY), albo do mazowieckich garwolin u krzyńka Armi świetna fura weź no sie skup i poszukaj tego pudełka od sprzęgła ;( :notworthy:
pete007 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Armi świetna fura weź no sie skup i poszukaj tego pudełka od sprzęgła ;( :notworthy: Kowi ten numer ktory Ci wyslalem dostalem od Armi-ego wiec numer zestawu sprzegla juz masz :gwizdanie:
Armi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak, tak. Wysyłałem pete007, jak jeszcze miałem pudełko
Kowi87 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Armi świetna fura weź no sie skup i poszukaj tego pudełka od sprzęgła ;( :notworthy: Kowi ten numer ktory Ci wyslalem dostalem od Armi-ego wiec numer zestawu sprzegla juz masz :gwizdanie: no to zakończył produkcje ;( puertoss pisał że jest numer zastępczy dla niego i ze jest bez jakichś sprężynek :gwizdanie:
pete007 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no to zakończył produkcje ;( puertoss pisał że jest numer zastępczy dla niego i ze jest bez jakichś sprężynek :gwizdanie: Eh Kowi zadne sprzegło AJM/AWX nie ma sprezynek, sprzeynki sa tylko w sprzegle AFN
Kowi87 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 no to zakończył produkcje ;( puertoss pisał że jest numer zastępczy dla niego i ze jest bez jakichś sprężynek :gwizdanie: Eh Kowi zadne sprzegło AJM/AWX nie ma sprezynek, sprzeynki sa tylko w sprzegle AFN ok w takim razie biore, Aju w błąd mnie wprowadził z tymi sprężynkami
Armi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zaparkowała koło mnie jakaś "łajza" na 19" i nagle 18" przestały mi się podobać Teraz choruję na takie 19" (wolne 5k zł i mam nowe felgi z oponami ) mniam
Kowi87 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Armi ale masz małe te koła weź :gwizdanie: zeby jakieś padło A6 miało wieksze koła przyjedź do mnie mam 17ki
slepy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zaparkowała koło mnie jakaś "łajza" na 19" i nagle 18" przestały mi się podobać Teraz choruję na takie 19" (wolne 5k zł i mam nowe felgi z oponami ) mniam ostatnio jak byłem u wulkanizatora to ziomek zakładał takie kółka tylko w graficie do srebrnej B6, bez gleby roboty nie było, ale już je widziałem u siebie
Armi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Parkuję na uboczu, żeby mi nikt drzwi nie obił. Wracam a tu towarzystwo. Myślę, że to efekt meguiars go przyciągnął Zabrałbym mu felgi i hamulce
Rekomendowane odpowiedzi