Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co prócz felg jest takie same :decayed:

buda :decayed:

przecie to polift :decayed:

Opublikowano

Kurfa jełopy a zderzak przedni? :wallbash::tongue4: :tongue4: :tongue4: a lusterka... dla mnie to zupełnie inne auto... :D:P

Adam założony licznik? :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

Czarnuch na prosiakach :naughty:

Rafałekxx fis powiadasz :cool1:

Siedzenia przed zimą prałem ale z fisem też mały krok do przodu dziś zrobiłem tj. zamontowałem czujnik poziomu spryskiwaczy.

[br]Dopisany: 01 Październik 2011, 17:01_________________________________________________A i krzyniek rzucił zaklęcie - znów miałem sdi :decayed:

Opublikowano

właśnie o to mi chodziło :naughty: czarnuch na prosiakach, kurcze jacy wszyscy uszczypliwi, lepiej nic nie wklejać, no bo po co :gwizdanie: na audizinie zauważyłem to auto i chciałem pokazać. Przecież nie ma 2 idealnie takich samych samochodów, mogą być jedynie podobne :thumbup:

Opublikowano

właśnie o to mi chodziło :naughty: czarnuch na prosiakach, kurcze jacy wszyscy uszczypliwi, lepiej nic nie wklejać, no bo po co :gwizdanie: na audizinie zauważyłem to auto i chciałem pokazać. Przecież nie ma 2 idealnie takich samych samochodów, mogą być jedynie podobne :thumbup:

Nie bierz tego do siebie, oni tak zawsze :naughty::wink4:

Opublikowano

po roku obecności zauważyłem :decayed: na corsasport też tak było :cool1:

Opublikowano

ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit

Opublikowano

ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit

zależy jak jest włos, jak dasz w jedną stronę to jest jednolity, a jak postawisz włos to możesz sobie nawet pejzaż namalować :good:, pod słońce za***iście mieni się fioletem :polew:

Opublikowano

Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie:

Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował :wink4:

[br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:05_________________________________________________

zależy jak jest włos, jak dasz w jedną stronę to jest jednolity, a jak postawisz włos to możesz sobie nawet pejzaż namalować :good:, pod słońce za***iście mieni się fioletem :polew:

Solar szukał takiej żeby z fioletem nie miała nic wspólnego :tongue4:

Opublikowano

Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie:

i właśnie to jest w alcantarze za***iste, z nudów można sobie coś porysować :decayed:

Opublikowano

i właśnie to jest w alcantarze za***iste, z nudów można sobie coś porysować :decayed:

Najlepsza jest w dotyku :wink4:

Chociaż ja po weekendzie spędzonym głównie na gładzeniu alkantary jakoś nie mam ochoty zbyt często jej dotykać :decayed:

Opublikowano

ja jestem właśnie po dotykaniu alcantary na boczkach :naughty:

Opublikowano

Boczki z jednego kawałka się da ładnie ułożyć? czy jakieś kombinacje? Też się przymierzam i chcę zacząć od boczków :wink4: tak żeby nabrać wprawy

Opublikowano

Boczki z jednego kawałka się da ładnie ułożyć? czy jakieś kombinacje? Też się przymierzam i chcę zacząć od boczków :wink4: tak żeby nabrać wprawy

Nie wiem :decayed:

Opublikowano

bo z tego co mnie pamięć nie myli to skóra jest z 2 kawałków. Jakby dać czarną z czerwoną nitką kontrastową :naughty: gdzieś widziałem jak gość w civicu robił boczki w takiej konfiguracji i wyglądało :kox: a w jego wątku ktoś inny wspominał coś o B.M. CustomS :)

Opublikowano

Boczki z nitką mają sens..jak jest coś więcej w aucie w tym kolorze.

gdzieś widziałem jak gość w civicu robił boczki w takiej konfiguracji i wyglądało :kox: a w jego wątku ktoś inny wspominał coś o B.M. CustomS :)

Zgadza się, robiliśmy boczki dla chłopaków z civic klubu dopóki nie chcieli takiej usługi prawie za darmo i przedmiotów do samodzielnego montażu co jest głupotą nie do zrobienia w naszym przypadku. Dwa..wszyscy chcą alcantarę, później robi się fiolet i pretensje..ale jak się tłumaczy to nie.... wszyscy wiedzą lepiej :)

Opublikowano

Folia jest ale pojawił się nowy problem.

Jak taką piękną folię pociąć na równie piękne paski na dekory? :mysli:

349e6v8.jpg

Ładny dywan, wiem :decayed:

Opublikowano

odwróć, pozaznaczaj ile ma być, długa linijka-deska, nozyk do tapety i jazda :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...