Gość Damian A4 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 co prócz felg jest takie same buda
slepy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 co prócz felg jest takie same buda przecie to polift
rafalekx Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Kurfa jełopy a zderzak przedni? :tongue4: a lusterka... dla mnie to zupełnie inne auto... Adam założony licznik? :baseball:
Armi Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Czarnuch na prosiakach _________________________________________________ Rafałekxx fis powiadasz Siedzenia przed zimą prałem ale z fisem też mały krok do przodu dziś zrobiłem tj. zamontowałem czujnik poziomu spryskiwaczy. [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 17:01_________________________________________________A i krzyniek rzucił zaklęcie - znów miałem sdi
karol24 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 właśnie o to mi chodziło czarnuch na prosiakach, kurcze jacy wszyscy uszczypliwi, lepiej nic nie wklejać, no bo po co :gwizdanie: na audizinie zauważyłem to auto i chciałem pokazać. Przecież nie ma 2 idealnie takich samych samochodów, mogą być jedynie podobne
Armi Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 właśnie o to mi chodziło czarnuch na prosiakach, kurcze jacy wszyscy uszczypliwi, lepiej nic nie wklejać, no bo po co :gwizdanie: na audizinie zauważyłem to auto i chciałem pokazać. Przecież nie ma 2 idealnie takich samych samochodów, mogą być jedynie podobne Nie bierz tego do siebie, oni tak zawsze
karol24 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 po roku obecności zauważyłem na corsasport też tak było
RafuZG Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit
slepy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit zależy jak jest włos, jak dasz w jedną stronę to jest jednolity, a jak postawisz włos to możesz sobie nawet pejzaż namalować , pod słońce za***iście mieni się fioletem
Armi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie: Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:05_________________________________________________ ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit zależy jak jest włos, jak dasz w jedną stronę to jest jednolity, a jak postawisz włos to możesz sobie nawet pejzaż namalować , pod słońce za***iście mieni się fioletem :polew: Solar szukał takiej żeby z fioletem nie miała nic wspólnego
slepy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie: Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował i właśnie to jest w alcantarze za***iste, z nudów można sobie coś porysować
Armi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie: Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował i właśnie to jest w alcantarze za***iste, z nudów można sobie coś porysować Najlepsza jest w dotyku Chociaż ja po weekendzie spędzonym głównie na gładzeniu alkantary jakoś nie mam ochoty zbyt często jej dotykać
Reggi Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ja jestem właśnie po dotykaniu alcantary na boczkach
karol24 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Boczki z jednego kawałka się da ładnie ułożyć? czy jakieś kombinacje? Też się przymierzam i chcę zacząć od boczków tak żeby nabrać wprawy
Reggi Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Boczki z jednego kawałka się da ładnie ułożyć? czy jakieś kombinacje? Też się przymierzam i chcę zacząć od boczków tak żeby nabrać wprawy Nie wiem
karol24 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 bo z tego co mnie pamięć nie myli to skóra jest z 2 kawałków. Jakby dać czarną z czerwoną nitką kontrastową gdzieś widziałem jak gość w civicu robił boczki w takiej konfiguracji i wyglądało a w jego wątku ktoś inny wspominał coś o B.M. CustomS
Reggi Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Boczki z nitką mają sens..jak jest coś więcej w aucie w tym kolorze. gdzieś widziałem jak gość w civicu robił boczki w takiej konfiguracji i wyglądało a w jego wątku ktoś inny wspominał coś o B.M. CustomS Zgadza się, robiliśmy boczki dla chłopaków z civic klubu dopóki nie chcieli takiej usługi prawie za darmo i przedmiotów do samodzielnego montażu co jest głupotą nie do zrobienia w naszym przypadku. Dwa..wszyscy chcą alcantarę, później robi się fiolet i pretensje..ale jak się tłumaczy to nie.... wszyscy wiedzą lepiej
Armi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Folia jest ale pojawił się nowy problem. Jak taką piękną folię pociąć na równie piękne paski na dekory? Ładny dywan, wiem
jozek726 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 odwróć, pozaznaczaj ile ma być, długa linijka-deska, nozyk do tapety i jazda
Rekomendowane odpowiedzi