Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Armi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? :mysli:

przecie jest :facepalm:

zresztą 10 też daje radę :decayed:

Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie:

Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie:

a skąd mam wiedzieć jaką ma tam u siebie pompę? :angry: Nie czytam wątków co dzień na nowo co kto włożył :wallbash:

a skąd mam wiedzieć jaką ma tam u siebie pompę? :angry: Nie czytam wątków co dzień na nowo co kto włożył :wallbash:

ale to nie je nowy watek

ale to nie je nowy watek

:doh1:

ja nie pamiętam wszystkich napraw jakie u siebie robiłem jak mam ten samochód nie mówiąc o tym żeby pamiętać kto co robił. :kwasny:

Dobra koniec OT. Nie odzywam sie już :smutas:

ale to nie je nowy watek

:doh1:

ja nie pamiętam wszystkich napraw jakie u siebie robiłem jak mam ten samochód nie mówiąc o tym żeby pamiętać kto co robił. :kwasny:

Dobra koniec OT. Nie odzywam sie już :smutas:

ja u czolowych rezaczy wiem cobylo modzone :good:

Pastaldo, dla oglądających zdjęcia umieściłem taki bajerancki spoilerek w pierwszym poście, więc spis wszystkich modów jest trochę schowany.

Zbyt długa lista by to czytać :wink4:

Miały być nowe felgi ale nie mogłem znaleźć sensownych felg do moich opon 225/40/18, więc świnie zostają a $$$ pójdzie w moc.

Generalnie plan jest taki:

- najpierw wtryski .230 (dawkę i tak mam malutką, więc mam nadzieję że nie będzie bardzo kopcić)

- turbo brd

- wydech przelotowy 2.5 cala z ostatnim tłumikiem

- zmiana plastikowych rur w dolocie na rury kwasowe, tak jak ma michał_87 :slina:

- mapsensor awx (tuż przed strojeniem, w 97 mapsensor jest w ecu, więc trochę zabawy będzie)

- strojenie, autor programu (lub korekty) jeszcze nie znany.

Pastaldo, dla oglądających zdjęcia umieściłem taki bajerancki spoilerek w pierwszym poście, więc spis wszystkich modów jest trochę schowany.

Zbyt długa lista by to czytać :wink4:

Miały być nowe felgi ale nie mogłem znaleźć sensownych felg do moich opon 225/40/18, więc świnie zostają a $$$ pójdzie w moc.

Generalnie plan jest taki:

- najpierw wtryski .230 (dawkę i tak mam malutką, więc mam nadzieję że nie będzie bardzo kopcić)

- turbo brd

- wydech przelotowy 2.5 cala z ostatnim tłumikiem

- zmiana plastikowych rur w dolocie na rury kwasowe, tak jak ma michał_87 :slina:

- mapsensor awx (tuż przed strojeniem, w 97 mapsensor jest w ecu, więc trochę zabawy będzie)

- strojenie, autor programu (lub korekty) jeszcze nie znany.

armi daj namiar na wtryski 230 bo tez szukam,dzis przyszla 11 i co sie okAzuje kosztowala mnie taniej w norge jak chca w PL,z turbo jeszcze czekam i sie waham miedzy BRD a GTB 1756VK....a ty co wkladasz?

Krzysiek wtryski stąd

http://allegro.pl/sportowe-wtryski-230-fratelli-bosio-1-9-tdi-tuning-i2015505604.html

:wink4:

z tym GTB 1756VK chyba nie jest tak łatwo jak z BRD z montażem :wink4:

jak na tym setupie zrobisz pod 190KM to mnie mocno zdenerwujesz :foch:

a będzie tyle :kox: co 11 to 11 :kox: a to w końcu pompka hybrydka

Rezam, od 2 dni tylko o tym myślę :decayed:

Nawet z "żoną" rozmawiam tylko o mocy :polew::wink4:

GTB 1756VK też mi chodzi po głowie.

Widziałem, że na forum jest człowiek, który ją zamontował w AFNie. I o ile się nie mylę, nie mieszka jakoś specjalnie daleko. W razie czego mógłbym podjechać i obejrzeć.

Tak, jak Kowi napisał - wtryski kupiłem od kolegi MuszkaD (dobre opinie na forum golfa)

Robercik, jak bym się zdecydował na BRD to na pewno dam znać :good:

Rezam, od 2 dni tylko o tym myślę :decayed:

Nawet z "żoną" rozmawiam tylko o mocy :polew::wink4:

GTB 1756VK też mi chodzi po głowie.

Widziałem, że na forum jest człowiek, który ją zamontował w AFNie. I o ile się nie mylę, nie mieszka jakoś specjalnie daleko. W razie czego mógłbym podjechać i obejrzeć.

Tak, jak Kowi napisał - wtryski kupiłem od kolegi MuszkaD (dobre opinie na forum golfa)

Robercik, jak bym się zdecydował na BRD to na pewno dam znać :good:

no ja mysle nad flanszami wlasnej roboty pod GTB,bo pewnie niedlugo sie wymiary pojawia bo coraz wiecej osob zaczyna rzezbic ta turbine,a gruche juz dedykowana mozna kupic na ebayu uk...za 60 funtow z podstawka pod te turbo.....

Armi to wtryski beda juz do WOSPa w Lublinie bo aż ciekaw jestem :slina::kox:

W poniedziałek wysyłka.

Szału się nie spodziewam na tych mizernych dawkach.

Nie mogę vagiem zmienić dawki na wolnych obrotach bo vag zawiesza się zaraz po wklepaniu kodu adaptacji :disgust:

Armi to wtryski beda juz do WOSPa w Lublinie bo aż ciekaw jestem :slina::kox:

W poniedziałek wysyłka.

Szału się nie spodziewam na tych mizernych dawkach.

Nie mogę vagiem zmienić dawki na wolnych obrotach bo vag zawiesza się zaraz po wklepaniu kodu adaptacji :disgust:

daj no mnie na pw jak to sie zmienia tą dawke to zobacze u siebie :naughty: kidys gdzies to miałem zapisane ale szlak trafił ze starym pecetem :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...