mrogal Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? oj pastaldo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? oj pastaldo :gwizdanie: co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? przecie jest zresztą 10 też daje radę Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? przecie jest zresztą 10 też daje radę Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie: a skąd mam wiedzieć jaką ma tam u siebie pompę? Nie czytam wątków co dzień na nowo co kto włożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? przecie jest zresztą 10 też daje radę Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie: a skąd mam wiedzieć jaką ma tam u siebie pompę? Nie czytam wątków co dzień na nowo co kto włożył ale to nie je nowy watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? przecie jest zresztą 10 też daje radę Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie: a skąd mam wiedzieć jaką ma tam u siebie pompę? Nie czytam wątków co dzień na nowo co kto włożył ale to nie je nowy watek :doh1:ja nie pamiętam wszystkich napraw jakie u siebie robiłem jak mam ten samochód nie mówiąc o tym żeby pamiętać kto co robił. Dobra koniec OT. Nie odzywam sie już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? przecie jest zresztą 10 też daje radę Wydech też będzie grzebany? Do BRD i wyżej fajnie byłoby mieć przelot - turbo lepiej wstaje :gwizdanie: a skąd mam wiedzieć jaką ma tam u siebie pompę? Nie czytam wątków co dzień na nowo co kto włożył ale to nie je nowy watek :doh1:ja nie pamiętam wszystkich napraw jakie u siebie robiłem jak mam ten samochód nie mówiąc o tym żeby pamiętać kto co robił. Dobra koniec OT. Nie odzywam sie już ja u czolowych rezaczy wiem cobylo modzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pastaldo, dla oglądających zdjęcia umieściłem taki bajerancki spoilerek w pierwszym poście, więc spis wszystkich modów jest trochę schowany. Zbyt długa lista by to czytać Miały być nowe felgi ale nie mogłem znaleźć sensownych felg do moich opon 225/40/18, więc świnie zostają a $$$ pójdzie w moc. Generalnie plan jest taki: - najpierw wtryski .230 (dawkę i tak mam malutką, więc mam nadzieję że nie będzie bardzo kopcić) - turbo brd - wydech przelotowy 2.5 cala z ostatnim tłumikiem - zmiana plastikowych rur w dolocie na rury kwasowe, tak jak ma michał_87 - mapsensor awx (tuż przed strojeniem, w 97 mapsensor jest w ecu, więc trochę zabawy będzie) - strojenie, autor programu (lub korekty) jeszcze nie znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Adam, z skąd BRD będziesz brał?, bo może byśmy grupowy zakup zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pastaldo, dla oglądających zdjęcia umieściłem taki bajerancki spoilerek w pierwszym poście, więc spis wszystkich modów jest trochę schowany. Zbyt długa lista by to czytać Miały być nowe felgi ale nie mogłem znaleźć sensownych felg do moich opon 225/40/18, więc świnie zostają a $$$ pójdzie w moc. Generalnie plan jest taki: - najpierw wtryski .230 (dawkę i tak mam malutką, więc mam nadzieję że nie będzie bardzo kopcić) - turbo brd - wydech przelotowy 2.5 cala z ostatnim tłumikiem - zmiana plastikowych rur w dolocie na rury kwasowe, tak jak ma michał_87 - mapsensor awx (tuż przed strojeniem, w 97 mapsensor jest w ecu, więc trochę zabawy będzie) - strojenie, autor programu (lub korekty) jeszcze nie znany. armi daj namiar na wtryski 230 bo tez szukam,dzis przyszla 11 i co sie okAzuje kosztowala mnie taniej w norge jak chca w PL,z turbo jeszcze czekam i sie waham miedzy BRD a GTB 1756VK....a ty co wkladasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Krzysiek wtryski stąd http://allegro.pl/sportowe-wtryski-230-fratelli-bosio-1-9-tdi-tuning-i2015505604.html z tym GTB 1756VK chyba nie jest tak łatwo jak z BRD z montażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 jak na tym setupie zrobisz pod 190KM to mnie mocno zdenerwujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 jak na tym setupie zrobisz pod 190KM to mnie mocno zdenerwujesz a będzie tyle co 11 to 11 a to w końcu pompka hybrydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 fajnie ze rezasz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Rezam, od 2 dni tylko o tym myślę Nawet z "żoną" rozmawiam tylko o mocy GTB 1756VK też mi chodzi po głowie. Widziałem, że na forum jest człowiek, który ją zamontował w AFNie. I o ile się nie mylę, nie mieszka jakoś specjalnie daleko. W razie czego mógłbym podjechać i obejrzeć. Tak, jak Kowi napisał - wtryski kupiłem od kolegi MuszkaD (dobre opinie na forum golfa) Robercik, jak bym się zdecydował na BRD to na pewno dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janjazda Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Armi to wtryski beda juz do WOSPa w Lublinie bo aż ciekaw jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Rezam, od 2 dni tylko o tym myślę Nawet z "żoną" rozmawiam tylko o mocy GTB 1756VK też mi chodzi po głowie. Widziałem, że na forum jest człowiek, który ją zamontował w AFNie. I o ile się nie mylę, nie mieszka jakoś specjalnie daleko. W razie czego mógłbym podjechać i obejrzeć. Tak, jak Kowi napisał - wtryski kupiłem od kolegi MuszkaD (dobre opinie na forum golfa) Robercik, jak bym się zdecydował na BRD to na pewno dam znać no ja mysle nad flanszami wlasnej roboty pod GTB,bo pewnie niedlugo sie wymiary pojawia bo coraz wiecej osob zaczyna rzezbic ta turbine,a gruche juz dedykowana mozna kupic na ebayu uk...za 60 funtow z podstawka pod te turbo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Armi to wtryski beda juz do WOSPa w Lublinie bo aż ciekaw jestem W poniedziałek wysyłka. Szału się nie spodziewam na tych mizernych dawkach. Nie mogę vagiem zmienić dawki na wolnych obrotach bo vag zawiesza się zaraz po wklepaniu kodu adaptacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Armi to wtryski beda juz do WOSPa w Lublinie bo aż ciekaw jestem W poniedziałek wysyłka. Szału się nie spodziewam na tych mizernych dawkach. Nie mogę vagiem zmienić dawki na wolnych obrotach bo vag zawiesza się zaraz po wklepaniu kodu adaptacji daj no mnie na pw jak to sie zmienia tą dawke to zobacze u siebie kidys gdzies to miałem zapisane ale szlak trafił ze starym pecetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi