janjazda Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kiedyś myślałem o chipie, później mi przeszło i tak do tej pory zostało. a tu teraz BRD wsadza
Armi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powinienem teraz pojechać do gościa, który zniszył mi seryjną pompę i mu podziękować bo "dzięki niemu" wpadła 11
krzysiek23 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powinienem teraz pojechać do gościa, który zniszył mi seryjną pompę i mu podziękować bo "dzięki niemu" wpadła 11 armi OD kogo brales BRD?
Armi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powinienem teraz pojechać do gościa, który zniszył mi seryjną pompę i mu podziękować bo "dzięki niemu" wpadła 11 armi OD kogo brales BRD? Od Bogdana z Mielca.
krzysiek23 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powinienem teraz pojechać do gościa, który zniszył mi seryjną pompę i mu podziękować bo "dzięki niemu" wpadła 11 armi OD kogo brales BRD? Od Bogdana z Mielca. jak mozesz podaj jakis namiar dzieki....
fusse Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Byku, lepiej teraz kołuj dobrą srubę i miedziana podkladke zeby zatkac wejscie na czujnik egt. nie mysl,ze bedzie tak latwo:)cciezko bylo znalesc srube, a jak znalazlem w garazu to trzeba bylo ja skrócic:)
Armi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Powinienem teraz pojechać do gościa, który zniszył mi seryjną pompę i mu podziękować bo "dzięki niemu" wpadła 11 armi OD kogo brales BRD? Od Bogdana z Mielca. jak mozesz podaj jakis namiar dzieki.... http://trans-turbo.pl/Home.html Bogdan: 609478033 Wczoraj zamówiłem,dziś jest
Michał Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Byku, lepiej teraz kołuj dobrą srubę i miedziana podkladke zeby zatkac wejscie na czujnik egt. nie mysl,ze bedzie tak latwo:)cciezko bylo znalesc srube, a jak znalazlem w garazu to trzeba bylo ja skrócic:) m14x1,5mm długości nie pamiętam mała podpowiedź - gwint w śrubach kół ma identyczne parametry
Armi Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Byku, lepiej teraz kołuj dobrą srubę i miedziana podkladke zeby zatkac wejscie na czujnik egt. nie mysl,ze bedzie tak latwo:)cciezko bylo znalesc srube, a jak znalazlem w garazu to trzeba bylo ja skrócic:) m14x1,5mm długości nie pamiętam mała podpowiedź - gwint w śrubach kół ma identyczne parametry Gdzieś mi na forum golfa mignęły wymiary
fusse Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 tak, gwint taki sam jak w srubach kola, ale sruba od kola, grubo nie nadaje sie:p mi staruszek ladna dotoczyl,ale nie mam fot:(
Bulczas Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jeśli chodzi o śrubę do BRD to znalazłem w sklepie takim ze śrubkami Idealna jakby z fabryki wyjechała
janjazda Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Adamie, jak byś tą śrubę kołował, to daj znać
MAGIC87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Byku, lepiej teraz kołuj dobrą srubę i miedziana podkladke zeby zatkac wejscie na czujnik egt. nie mysl,ze bedzie tak latwo:)cciezko bylo znalesc srube, a jak znalazlem w garazu to trzeba bylo ja skrócic:) to tylko jeden psikus z BRD no jeszcze wezyk od podcisnienia
fusse Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 aaa zapomnialem niezłą zgache mialem w garazu jak juz wszystko zlozylem a nie mialem wezyka zeby zalozyc na gruszke:) naszczescie jakies scinki wezykow sie znalazly i zrobilem taka mala przejsciówke, lekko amatorką zajeżdza,ale to nic:) a wy jak to rozwiązalicie? te przejscie na wężyk?
Michał Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 silikonowe wężyki podciśnienia bez problemu dają się naciągnąć na ten króciec w BRD [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 23:12_________________________________________________tylko nie pamiętam średnicy, zrobię jutro jakieś foto jak to u mnie wygląda
MAGIC87 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 aaa zapomnialem wink niezłą zgache mialem w garazu jak juz wszystko zlozylem a nie mialem wezyka zeby zalozyc na gruszke:) naszczescie jakies scinki wezykow sie znalazly i zrobilem taka mala przejsciówke, lekko amatorką zajeżdza,ale to nic:) a wy jak to rozwiązalicie? te przejscie na wężyk? długopis pentela + tasma samokurczliwa miało byc na szybko zeby tylko odpalic i zostało do dzisiaj
Michał Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 niewiele widać, ale generalnie to wężyk silikonowy 5mm bezpośrednio z n75 do gruszki turbiny
Duds Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kurde.. Zazdroszczę Ci fury A może nie samej fury tylko modów :kox: Mam nadzieję, że kiedyś stworzę coś podobnego tylko w avancie :gwizdanie: Twoja A4 jest jednym ze wzorów dla mnie
Armi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dziękuję [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 15:35_________________________________________________Wziąłem się za montaż turbo BRD Najpierw demontaż starej turbiny, trzeba wykręcić kolektor i złamać 2 klucze W końcu się udało: Małe porównanie: Siedzi: jeszcze przewód olejowy, przykręcenie kilku śrub i gotowe Jutro testy
MASATO Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 "jeszcze przewód olejowy, przykręcenie kilku śrub i gotowe" pod BRD trzeba inny przewód olejowy? czy masz na myśli że tylko go przykręcić ?
Rekomendowane odpowiedzi