Armi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jest dym ? Nie bardzo, trochę podkopci ale nie jest jeszcze wystrojony. Malutkie dawki jeszcze od Rogala. Zrobię dolot, przegląd ogólny silnika i wtedy strojenie.
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nagraj film jak brzmi:decayed: też chcę tego posłuchać
Armi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nagraj film jak brzmi:decayed: też chcę tego posłuchać Nie brzmi - klekot przytłumiony gwizdem a przy przyśpieszaniu rykiem. Chociaż imo brzmi lepiej niż małolitrażowa benzyna na przelocie. Mi najbardziej podoba się dźwięk przy uruchomieniu. Taki bulgot:tonguemad: View My Video
Piotrek98igo Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 masz cofke przy zmianie biegow?
Michał Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 fajnie świszczy:kox: a jak pod obciążeniem? bardzo głośno jest w kabinie? i co było nie tak z dźwiękiem na jednym tłumiku?
Armi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 fajnie świszczy:kox:a jak pod obciążeniem? bardzo głośno jest w kabinie? i co było nie tak z dźwiękiem na jednym tłumiku? Z przodu nie jest dużo głośniej ale mój silnik nie należał do najcichszych. Klekotał zawsze. Gorzej dla pasażerów z tyłu - im współczuję. Na zewnątrz jest głośno, odruchowo zdejmuję nogę z gazu jak widzę policjantów. Z ostatnim tłumikiem nie było dostatecznie słychać "pierdzenia i bulgotania". (chodzi o dźwięk z 06-07 sekundy)W porównaniu z wydechem bez katalizatora, zmieniło się niewiele. Dopiero wyrzucenie ostatniego tłumika zrobiło ryczącego i pierdzącego diesla:wink: Nie jestem (jeszcze) do tego przekonany, nie wiem czy nie robi lekkiej wiochy bo ryczy i klekocze tak samo głośno:facepalm: W PD jest inaczej, nie słychać tak tego klekotu.
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fajnie turbo zassysa na starcie:kox:
Armi Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fajnie turbo zassysa na starcie:kox: Jeszcze fajniej wyrzuca:grin: Robi przeciąg:wink: Wrzucam filmik 50mb ale przy moim marnym necie, trwa to wieki.
Kowi87 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wrzucam filmik 50mb ale przy moim marnym necie, trwa to wieki.
Nelson Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Fajnie turbina świszczy:kox: Muszę nagrać filmik u mnie, jak to wygląda przy wchodzeniu na obroty:jerk:
Armi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 View My Video Kolejny filmik. Normalne ruszenie, bez szaleństw.
Kowi87 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 żeby to tak nie kle kle kle to by warto było modzić, pewnie w srodku teraz wiele głośniej, ja mimo wszystko chyba bym został z ostatnim tłumikiem Musze na zywo to ocenić, bedziesz sie kręcił gdzies u mnie to daj znać
Piotrek98igo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 u mnie troche inaczej jest moze dzisiaj nagram to wrzuce
radimm Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 nie sądziłem, że AFN może tak ciekawie brzmieć
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 nie sądziłem, że AFN może tak ciekawie brzmieć bez głośnej muzyki nie ujedziesz daleko na totalnie przelotowym:decayed: Armi dolot uspawałeś??
Piotrek98igo Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 nie sądziłem, że AFN może tak ciekawie brzmieć bez głośnej muzyki nie ujedziesz daleko na totalnie przelotowym:decayed: Armi dolot uspawałeś?? kowi jezdze 3lata na przelocie i w lato to zazwyczaj radio wylaczam i slucham
Kowi87 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 nie sądziłem, że AFN może tak ciekawie brzmieć bez głośnej muzyki nie ujedziesz daleko na totalnie przelotowym:decayed: Armi dolot uspawałeś?? kowi jezdze 3lata na przelocie i w lato to zazwyczaj radio wylaczam i slucham Ty to latasz po miescie:decayed: a tak klepnąć sobie trase ze wschodu na pomorze, to mysle że szybko zwróci sie uwage wsiadajac do seryjnego auta jak tu cicho:grin: przynajmniej ja tak mam jak wsiadam do zwykłej benzynki:decayed:
Armi Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Nie jest super głośno z przodu. AFN nie jest cichym silnikiem, nigdy nie był i nie będzie:decayed: Przy zostawieniu ostatniego tłumika dla przeciętnego ucha nie było różnicy.
Rekomendowane odpowiedzi