Armi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przyszły właściciel (jak już się znajdzie) oderwie jak będzie chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 pokaz fotki nowej niuni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Armi to znaczy ze nie będzie juz sesji B5 tak na pamiątke? Gratki nowej fury:kox: trza kiedy obadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 B6 jest na zimówkach i szkoda mi opon, dlatego zmieniam na letnie. Będzie sesja, na pewno. W lipcu i wtedy wyląduje na allegro za 15k do negocjacji:decayed: ---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ---------- pokaz fotki nowej niuni Audi A4 B6 1.9 TDI Quattro 193hp Bose S-line (3301725134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tak wygląda, jak na razie zmieniłem tylko wąż od turbo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 no to zes zasunoł sobie fure .... gratulacje szybko kolo zmieniaj na wieksze i fajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Armi gratuluję fajnego egzemplarza, niech służy bezawaryjnie Taki czarny zapierdalacz. Tylko, że rzeźbienia za dużo to tam nie będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 O to właśnie chodziło, żeby nie było rezania. Nie chce mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ja też gratuluję, bezawaryjności i miliona kilometrów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 ....hmmm........gratki furmanki ....miłego śmigania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 O to właśnie chodziło, żeby nie było rezania. Nie chce mi się Tiaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Dawaj foto na prosietach:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z forum od Chestera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 fajne to auto nowe, fajne wyrezane nie będzie już za dużo pracy teraz tak gadasz że Ci się nie chce, potem będziesz bez rezanka i nie będziesz mógł wytrzymać, poczekaj do zimy zobaczysz jaka frajda :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 B5 szła lepiej czy ta B6? W nowej masz Q i ciut więcej masy więc pewnie B5 powinna iść lepiej Możemy się szarpnąć kiedyś Gratki nowej fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jeśli chodzi o B6, zapraszam tutaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-armiego-nieskromne-1-9-q-278835/#post3647566 Na PW w sprawie B5, wkrótce odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A jak tam kultowa b5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A jak tam kultowa b5? jutro ją odpowiednio zaprezentujemy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koman Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Została sprzedana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jutro sesja na pamiatkę a później ląduje na allegro oraz tablicy. Dziś skonczyłem montowac nowy gwint na tył bo stary wylał, tuleje tylnej belki też są nowe. Pompa 11 i turbo brd na gwarancji. Aż żal sprzedawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jutro sesja na pamiatkę a później ląduje na allegro oraz tablicy.Dziś skonczyłem montowac nowy gwint na tył bo stary wylał, tuleje tylnej belki też są nowe. Pompa 11 i turbo brd na gwarancji. Aż żal sprzedawać Armi, jakiej firmy tuleje zakładałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi