joker-lukasz Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 kierunki zostaw takie jakie są tak jest ok uważaj na kolegów z green peace założą Ci sprawę za tego zająca czekamy na glebę bo do tych 17" prosi się jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Nareszcie są: :kox: :kox: amortyzatory mts -technik. Nareszcie mogę obniżać auto bo jak już wcześniej pisałem, nie uznaję tuningu w postaci seryjne amortyzatory + sprężyny obniżające Do amortyzatorów mam sprężyny obniżające: -20/30mm firmy AP. Drugi mod to bezcenna naklejka z logo apple na klapie bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nareszcie są: :kox: :kox: amortyzatory mts -technik. Nareszcie mogę obniżać auto bo jak już wcześniej pisałem, nie uznaję agro - tuningu w postaci seryjne amortyzatory + sprężyny obniżające Do amortyzatorów mam sprężyny obniżające: -20/30mm firmy AP. Drugi mod to bezcenna naklejka z logo apple na klapie bagażnika ladnie Cycku siadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 ladnie Cycku siadzie Już się nie mogę doczekać. Dla mnie może siąść tak jak miałem kiedyś -40/60mm (edit. milimetrów oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Taki przyjechał z Niemiec. Tylko, że miał 15 i seryjne amortyzatory. Zaczepiałem wszędzie, z garażu wyjechać nie mogłem, wszędzie prędkości patrolowe. I dlatego, kupiłem seryjne sprężyny. Ale teraz wracam do tych niemieckich, tyle że na 17' siądzie pewnie mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3b4 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nareszcie są: :kox: :kox: amortyzatory mts -technik. Nareszcie mogę obniżać auto bo jak już wcześniej pisałem, nie uznaję tuningu w postaci seryjne amortyzatory + sprężyny obniżające Do amortyzatorów mam sprężyny obniżające: -20/30mm firmy AP. Drugi mod to bezcenna naklejka z logo apple na klapie bagażnika jezdze na takich od pol roku i jak narazie wszystko wporzadku tylko jak sa wilgotne to troche skrzypia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 chyba 60mm a nie cm bo jka bylby 60 cm obnizony to chyba by nie dało sie jechac Chodziło o milimetry, nie wyobrażam sobie obniżenia o ponad pół metra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Kolejny bedzie nisko latał wczoraj porównywaliśmy z hansonem glebe mam nizej ale tylko tył jak załozysz te amorki to przyjeżdzaj pochwalić sie czy będzie to miało jakiekolwiek przechyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 pany jak zaloze sprezyny -40 na 1be to bedzie twarde zawieszenie ? czy bedzie sie bujal na boki ? będzie dobrze tylko szybciej sie zużyją mój na seryjnych jest w miare sztywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 pany jak zaloze sprezyny -40 na 1be to bedzie twarde zawieszenie ? czy bedzie sie bujal na boki ? bedzie dosc sztywno, troszke nerwowo bedzie sie bujal na dziurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 czy będzie to miało jakiekolwiek przechyły Chyba nie rozumiem o jakie przechyły chodzi... że przód tył będzie nierówno? To trzeba Solara pytać bo on ma ten sam zestaw sprężyn i amortyzatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 czy będzie to miało jakiekolwiek przechyły Chyba nie rozumiem o jakie przechyły chodzi... że przód tył będzie nierówno? To trzeba Solara pytać bo on ma ten sam zestaw sprężyn i amortyzatorów. nie poprostu czy będzie sie cos przechylał podczas jazdy przyjedziesz zrobimy testa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 czy będzie to miało jakiekolwiek przechyły Chyba nie rozumiem o jakie przechyły chodzi... że przód tył będzie nierówno? To trzeba Solara pytać bo on ma ten sam zestaw sprężyn i amortyzatorów. nie poprostu czy będzie sie cos przechylał podczas jazdy przyjedziesz zrobimy testa To za jakiś czas bo mam zaklepany termin w MonsterGarage na połowę kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 To za jakiś czas bo mam zaklepany termin w MonsterGarage na połowę kwietnia. 17 kwietnia? Teoretycznie ja też mam się wtedy pojawić, ale średnio mi się opłaca, bo 18 tez muszę się tam pojawić. Gdyby to było wcześniej to bym się wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 To za jakiś czas bo mam zaklepany termin w MonsterGarage na połowę kwietnia. 17 kwietnia? Teoretycznie ja też mam się wtedy pojawić, ale średnio mi się opłaca, bo 18 tez muszę się tam pojawić. Gdyby to było wcześniej to bym się wybrał. Solar wczoraj przesunął termin. Nie wiem czy wytrzymam bo jak patrzę na te amorki to chcę tą glebę JUŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Solar wczoraj przesunął termin. Nie wiem czy wytrzymam bo jak patrzę na te amorki to chcę tą glebę JUŻ Mówił mi wczoraj Podobno dziecko w drodze i musi się chłopak żenić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Jednak obniżam jutro. Tak jest dziś: seryjny zawias, alufelgi 17', profil opon 50 A jutro... Bonus: Chyba muszę tę naklejkę przekleić tylko nie wiem gdzie - może na zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Chyba muszę tę naklejkę przekleić tylko nie wiem gdzie - może na zderzak taaaa... na zderzak Odpuść ten zderzak, lepiej na klapie tu gdzie są emblematy w poliftach albo coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 coś się tak na tą naklejkę uparł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 coś się tak na tą naklejkę uparł Pokochałem iphona i to dlatego. Ale zerwę ją z klapy i przykleję na szybę.[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 00:40_________________________________________________Doczekałem się Tak było wczoraj: A dziś jest PIĘKNIE :kox: :kox:: Najlepsze jest to, że nie właściwie nie czuć różnicy w komforcie między seryjnym amortyzatorem a tym o skróconym skoku. Jeździłem dziś po takich dziurach i nigdzie nie zaczepiłem. A na seryjnych amortyzatorach zaczepiałem wszędzie, nawet przy wyjeździe z garażu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi