Armi Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 mial -80 na supersporcie ? hm ciekawe, jak wytrzymasz bez gwintu jeszcze 1,5-2tyg to zdam Ci relacje ja kten supersport sie zachowyuje Oprócz Plastucha, gwint SuperSport ma też Mrogal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 hehe to zastwanow sie jeszcze nad lowtec-iem jesli potrzebujesz wiekszego zakresu regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 do niego uderz w sprawie info jak sie na tym smiga z reszta i ja Ci moge powiedziec ze turla sie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 mial -80 na supersporcie ? hm ciekawe, jak wytrzymasz bez gwintu jeszcze 1,5-2tyg to zdam Ci relacje ja kten supersport sie zachowyuje Oprócz Plastucha, gwint SuperSport ma też Mrogal. ma ma powiem Ci ze regulacji na nim jest duzo widziales jak bylem wtedy na spocie a to byl amoe z polowa mozliwosci mowisz dziadek zawiesil dzialalnosc no szkoda, ale wtedy jak niego bylem to juz bylo z nim slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Zawiesił Słabo mi się zrobiło jak się dowiedziałem Kupię nowy, parchem jeszcze trochę pojeżdżę. Miałem "iść w jeszcze większą moc" bo wiem, że można z tego grata jeszcze trochę wycisnąć ale to już nie będzie tak bezpiecznie jak do tej pory (większa szansa, że coś się wysra bez ostrzeżenia). Zrezygnowałem, więc niech audik chociaż wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ma ma powiem Ci ze regulacji na nim jest duzo widziales jak bylem wtedy na spocie a to byl amoe z polowa mozliwosci mowisz dziadek zawiesil dzialalnosc no szkoda, ale wtedy jak niego bylem to juz bylo z nim slabo mrogal kupowales nowke ? duzo twardsze to jest od seryjnego zawiasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ma ma powiem Ci ze regulacji na nim jest duzo widziales jak bylem wtedy na spocie a to byl amoe z polowa mozliwosci mowisz dziadek zawiesil dzialalnosc no szkoda, ale wtedy jak niego bylem to juz bylo z nim slabo mrogal kupowales nowke ? duzo twardsze to jest od seryjnego zawiasu ? mrogal kupowal uzywke i regenerowal u dziadka co juz nie regeneruje, od seryjnego hmm nie wiem mialem 1BE potem kita od 1BE twardsze od kita mietsiejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete007 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 mrogal kupowal uzywke i regenerowal u dziadka co juz nie regeneruje, od seryjnego hmm nie wiem mialem 1BE potem kita od 1BE twardsze od kita mietsiejsze pozostaje mi tylko czekac na kuriera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nareszcie oby sie dobrze sprawował, bo sam miałem ochote na niego. oddaj do regeneracji przednie tak jak pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nareszcie oby sie dobrze sprawował, bo sam miałem ochote na niego. oddaj do regeneracji przednie tak jak pisałeś Jak masz ochotę to pilnuj allegro, odsyłam go do gościa. Będzie ponownie wystawiony jako uszkodzony. Tylne amory są dobre, przedni do regeneracji (trzeba ze spawać dziurkę - byłem u spawacza nie ma problemu żeby to zrobić plus wymiana oleju w obu). Nakrętki można skręcać bez używania klucza, tak leciutko chodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Nareszcie oby sie dobrze sprawował, bo sam miałem ochote na niego. oddaj do regeneracji przednie tak jak pisałeś Jak masz ochotę to pilnuj allegro, odsyłam go do gościa. Będzie ponownie wystawiony jako uszkodzony. Tylne amory są dobre, przedni do regeneracji (trzeba ze spawać dziurkę - byłem u spawacza nie ma problemu żeby to zrobić plus wymiana oleju w obu). Nakrętki można skręcać bez używania klucza, tak leciutko chodzą. no zobaczymy za ile go wystawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Pany w tym momencie auto jet ustawione na jakieś -40 może -45 mam jeszcze 11cm gwintu A auto takie uje%@ne bo 450km rypneło przed zdięciem i postanowiłem to uwiecznić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Właśnie wczoraj mierzyłem, zakres regulacji aż mi się nie chciało wierzyć ale wyszło prawie 20cm. To mi się podoba, tak jak czytałem to Raceland ma regulacje od -50mm. Trochę za dużo na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 przy -40 dawałem sE rade ale przy dużych opadach śniegu była troche sraczka nerwówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Tommy Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 przy -40 w zimie spokojnie dawałem rade, czasem trochę szurało podwozie. ja zobacze za ile wystawi tego gwinta, czy da sporo taniej czy nie armistead a gdzie masz tego Racelanda za dobrą kase ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 przy -40 w zimie spokojnie dawałem rade, czasem trochę szurało podwozie. ja zobacze za ile wystawi tego gwinta, czy da sporo taniej czy nie armistead a gdzie masz tego Racelanda za dobrą kase ? Ebay :gwizdanie: Zaraz go znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ten Raceland to jest dosyć znana firma w USA. Sam bym go wziął tylko dla mnie jest za nisko w zimę, zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 z tego co mi mechanik mowil to nizej jak na -40 jest. Tak jak czytałem to -50mm jest najwyżej. Supersport można podnieść do 1be(-25mm). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tak jak czytałem to -50mm jest najwyżej. Supersport można podnieść do 1be(-25mm). 1be to koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Tak jak czytałem to -50mm jest najwyżej. Supersport można podnieść do 1be(-25mm). 1be to koza Na zimę w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi