michu93 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 świetnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No wreszcie nie ma kozy Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Trochę kontrast zmieniłem, może lepiej widać Jedno zdjęcie zdążyłem zrobić bo odebrałem auto po 18. Jutro zrobię inne zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Elegancko stoi nizej niz u mnie z przodu będziesz płakał czasami ale tył to masz porównywalnie chyba ze mną I gdzie Ci przekładali dzisiaj Cie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 będziesz płakał czasami Też mam tak ... czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 będziesz płakał czasami Też mam tak ... czasami miętkie pytki Ja powoli sie rozglądam za osłoną pod silnik, a przed następną zimą zdejmuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 będziesz płakał czasami Też mam tak ... czasami miętkie pytki Ja powoli sie rozglądam za osłoną pod silnik, a przed następną zimą zdejmuję osłoną obczaj temat o osłonach, niedawno był i ciekawy patent kolega zastosował, blacha cienka ale zdaje egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 I gdzie Ci przekładali dzisiaj Cie widziałem Wszędzie mieli kolejki, tylko w autocentrum się wcisnąłem. Zapomniałem jaka to ulica. W Dęblinie jak się do Lesisza jedzie po prawej stronie. W okolicach ciepłowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No i gdzie jest więcej fotek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No i gdzie jest więcej fotek ?? Urwanie głowy przed świętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ładnie siedzi. Jaki masz rozmiar opony bo wyglądają na balony.?? Ja też dziś pstrykłem kilka fotek. Zapraszam do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemonl Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ten grill jak robiles? farba połmatowa czy jaka ? bo tez taki zabieg u mnie się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Profil 50. Grill malowałem zwykłym czarnym sprejem w domowych warunkach. 5 warstw, na razie się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gleba konkret Ladne autko tak trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Minęło troszkę czasu.... Pod względem mechanicznym, dwie zmiany: naprawa pompy wtryskowej (wreszcie AFN jedzie jak AFN ) wymieniony kompletny rozrząd + chłodnica Pod względem wizualnym: woskowanie i polerka Po przygodach z mechanikiem partaczem, zmiana opon z 215/50/17 na 225/45/17. Tył poszedł trochę do góry ale za to felga wydaje się wizualnie większa. Ogólnie jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zrobiłeś pompe Polerka robi robote :jerk: :jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sprężynki w pompie wymienione. Trzeba jeszcze zmienić dawkę rozruchową, pali lepiej ale nie idealnie (chyba, że odepnę czujnik temperatury, wtedy pali na dotyk). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Sprężynki w pompie wymienione. Trzeba jeszcze zmienić dawkę rozruchową, pali lepiej ale nie idealnie (chyba, że odepnę czujnik temperatury, wtedy pali na dotyk). Czyli co do nadarzyna nie jeżdziłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Update: Pakiet diodowego oświetlenia (zrealizowany w połowie) Czerwone zaciski hamulców LEDy na tył kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 xebon świeci a siusków ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi