Opublikowano 25 Października 201411 l Ale normalny OZ czy wersje sportowe ? Nie ma tak lepiej to czy tamto. Wszystko zależy od tego jak jeździsz i gdzie jeździsz Jeśli wrzucisz sporty a jeździsz głównie w mieście, dość oszczędnie, nie dynamicznie to po prostu wywalisz kasę w błoto bo nie wykorzystasz walorów tarcz modyfikowanych. Czyli odpowiedz sobie na pytanie czy twój styl jazdy wymaga zastosowania takich tarcz czy też nie.
Opublikowano 26 Października 201411 l jeżeli chodzi o ceramiczne to tańsze są JURID White od ATE a są bardzo dobre sam mam u siebie i jestem zadowolony co do tarcz wcześniej kupowałem ferodo i też nie narzekam wiadomo jak już klocki ceramiczne byś chciał to lepiej i tarcze się pokusić , a nawet przy mojej agresywnej jeździe chamulce mam cały czas bardzo dobre a nawet lepsze niż wcześniej Edytowane 26 Października 201411 l przez milio86
Opublikowano 26 Października 201411 l jeżeli chodzi o ceramiczne to tańsze są JURID White od ATE a są bardzo dobre sam mam u siebie i jestem zadowolony co do tarcz wcześniej kupowałem ferodo i też nie narzekam wiadomo jak już klocki ceramiczne byś chciał to lepiej i tarcze się pokusić , a nawet przy mojej agresywnej jeździe chamulce mam cały czas bardzo dobre a nawet lepsze niż wcześniej Ani jedne ani drugie nie są ceramiczne ;P to tylko chwyt marketingowy. Klocki maja troche inna mieszankę niz standardowe klocki, ich mieszanka jest jasniejszego koloru przez co pyłu nie widac na felgach Alu i tu cała różnica owszem rownież jestem zdania, że Jurid White jest lepszy niz ate ceramic a w dodatku tańsze. Jak by była potrzeba to mamy te klocki w najniższych cenach w pl A co do tarcz ceramicznych to chyba troche pomieszales wątki.
Opublikowano 26 Października 201411 l jeżeli chodzi o ceramiczne to tańsze są JURID White od ATE a są bardzo dobre sam mam u siebie i jestem zadowolony co do tarcz wcześniej kupowałem ferodo i też nie narzekam wiadomo jak już klocki ceramiczne byś chciał to lepiej i tarcze się pokusić , a nawet przy mojej agresywnej jeździe chamulce mam cały czas bardzo dobre a nawet lepsze niż wcześniej Ani jedne ani drugie nie są ceramiczne ;P to tylko chwyt marketingowy. Klocki maja troche inna mieszankę niz standardowe klocki, ich mieszanka jest jasniejszego koloru przez co pyłu nie widac na felgach Alu i tu cała różnica owszem rownież jestem zdania, że Jurid White jest lepszy niz ate ceramic a w dodatku tańsze. Jak by była potrzeba to mamy te klocki w najniższych cenach w pl A co do tarcz ceramicznych to chyba troche pomieszales wątki. no do tarcz sie troche rozpędziłem ale te jurid white są naprawdę dobre a i na noramlych tarczach ate czy ferodo zdają egzamin kolega ma je na ate tarczach:) w intercarsie sa dostępne, po rabacie kupiłem je za 180 zł bez paru groszy a na allegro sa po 255 zł cos takiego.
Opublikowano 28 Października 201411 l Tarcza OZ, klocek DS. daj ceny na PW szukam czegość na przód 320 mm co polecasz ?
Opublikowano 28 Października 201411 l Tarcza OZ, klocek DS proszę o PW z ceną tarcza OZ? nic mi to nie mówi ? kiedy wymieniamy cały komplet a kiedy tylko klocek ?
Opublikowano 28 Października 201411 l Tarcza OZ - Zimmerman a dokładniej Otto-Zimmermann Klocek wymieniasz jak się zużyje a tarcze nie osiągnęły jeszcze grubości minimalnej, jeśli osiągneły to wymieniasz cały komplet.
Opublikowano 28 Października 201411 l Tarcza OZ - Zimmerman a dokładniej Otto-Zimmermann Klocek wymieniasz jak się zużyje a tarcze nie osiągnęły jeszcze grubości minimalnej, jeśli osiągneły to wymieniasz cały komplet. jak jest grubość min dla tarczy 320 mm
Opublikowano 31 Października 201411 l jeżeli chodzi o ceramiczne to tańsze są JURID White od ATE a są bardzo dobre sam mam u siebie i jestem zadowolony co do tarcz wcześniej kupowałem ferodo i też nie narzekam wiadomo jak już klocki ceramiczne byś chciał to lepiej i tarcze się pokusić , a nawet przy mojej agresywnej jeździe chamulce mam cały czas bardzo dobre a nawet lepsze niż wcześniej Ani jedne ani drugie nie są ceramiczne ;P to tylko chwyt marketingowy. Klocki maja troche inna mieszankę niz standardowe klocki, ich mieszanka jest jasniejszego koloru przez co pyłu nie widac na felgach Alu i tu cała różnica owszem rownież jestem zdania, że Jurid White jest lepszy niz ate ceramic a w dodatku tańsze. Jak by była potrzeba to mamy te klocki w najniższych cenach w pl A co do tarcz ceramicznych to chyba troche pomieszales wątki. wszyscy się łapią na to "ceramic":) zostało to zrobione ze względu na ochronę środowiska, niby mniej szkodliwych pierwiastków osadza się na trawce przy drodze, a przy okazji nie brudzą felg Jurid White jak pisze Lewian śmiało zakłądać, mam u siebie, sprzedałem juz parę kompletów i ludzie to chwalą, ostatnio na jednym ze szkoleń ludzie bardzo chwalili Textar epad, niestety nie miałem okazji na sobie testować, więc nie chcę się za duzo wypowiadac:)
Opublikowano 1 Listopada 201411 l Placzecie z tym syfem na felgach:facepalm: Jaki to problem co jakiś czas podjechac na myjke i umyć auto? Dobry wosk na sezon i pył z felgi schodzi bez problemu. Ja jak stoję w kolejce na myjke spryskuje felge Sonax Extreme i po unyciu felga czysta. A płacić prawie drugie tyle żeby klocki nie pylily dla mnie mija się z celem:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 1 Listopada 201411 l Hej Panowie jakie tarcze pojda do b6 na przod 3.0 benzyna naped na przod.
Opublikowano 1 Listopada 201411 l Mozesz 320 czy nawet 345mm Edytowane 1 Listopada 201411 l przez Dev
Opublikowano 1 Listopada 201411 l Bez zadnych przerobek wszystko wchodzi?? A ogolnie katalogowo jak to powinno wygladac do b6 3.0 w benzynie przod naped?