Opublikowano 18 Marca 20188 l mam 385/356 i też szału nie robią Hah. Domyślam się 385 z czego masz ? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Marca 20188 l 10 minut temu, Dawid Wątroba napisał: Hah. Domyślam się 385 z czego masz ? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka z audi teraz szukam 400
Opublikowano 18 Marca 20188 l 2 minuty temu, Adam-Lewian napisał: Szukasz tarcz czy zacisków do nich ? wszystkiego
Opublikowano 18 Marca 20188 l 35 minut temu, Dawid Wątroba napisał: Dokładnie. Sam mam ori 320 i 288 a szału naprawdę nie robily poki nie wlecialy mocniejsze klocki. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Rozgrzewasz tarcze do fioletu więc co się dziwisz, że nie robią szału. Tutaj gość chce jechać z domu do biedronki z dzieckiem na spokojnie i szuka ekonomicznej dobrej serii. Wiem, ciężko nam to zrozumieć BTW w AVf w serii z tyłu siedzi tarcza 255 ?
Opublikowano 18 Marca 20188 l Rozgrzewasz tarcze do fioletu więc co się dziwisz, że nie robią szału. Tutaj gość chce jechać z domu do biedronki z dzieckiem na spokojnie i szuka ekonomicznej dobrej serii. Wiem, ciężko nam to zrozumieć[emoji4] BTW w AVf w serii z tyłu siedzi tarcza 255 ? Masz racje nie każdy hamuje jak poj... Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Marca 20188 l 11 minut temu, Toskańczyk napisał: Rozgrzewasz tarcze do fioletu więc co się dziwisz, że nie robią szału. Tutaj gość chce jechać z domu do biedronki z dzieckiem na spokojnie i szuka ekonomicznej dobrej serii. Wiem, ciężko nam to zrozumieć BTW w AVf w serii z tyłu siedzi tarcza 255 ? 245
Opublikowano 18 Marca 20188 l Mało trochę, przód mam na dotarciu 320 ale tył mam też do wymiany, ktoś robił tył z regenerowanymi zaciskami i nowymi tarczami, klockami pod 288 ? Jaki koszt całościowy?
Opublikowano 18 Marca 20188 l Chyba wstawię dobrą tarczę i klocek w serii żeby przód miał lżej bo ostatnio Vag Serwis we wrocku zajrzał mi głęboko do kieszeni:)
Opublikowano 18 Marca 20188 l 42 minuty temu, Dev napisał: wszystkiego No tarcze 400mm to w sumie "od ręki" w tym tygodniu dwa kompleciki przewinęły się u nas, jeden do S8 drugi do S7. No ale znalezienie zacisków łatwe nie będzie na pewno
Opublikowano 18 Marca 20188 l Chyba wstawię dobrą tarczę i klocek w serii żeby przód miał lżej bo ostatnio Vag Serwis we wrocku zajrzał mi głęboko do kieszeni:) Wrzuć normalna tarcze a lepszy klocek. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 Marca 20188 l Ktoś zakładał ostatnio tarcze Brembo ? albo jak się mają do tarcz OZ ?.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Marca 20188 l 10 godzin temu, Gacek51 napisał: Ktoś zakładał ostatnio tarcze Brembo ? albo jak się mają do tarcz OZ ?. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka bierz OZty
Opublikowano 22 Marca 20188 l 23 godziny temu, Gacek51 napisał: Ktoś zakładał ostatnio tarcze Brembo ? albo jak się mają do tarcz OZ ?. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Dobre są. Jest tylko z nimi jeden problem. Są znacznie droższe od OZ i ferodo. To jedyny powód dla którego ich po prostu nie sprzedaję
Opublikowano 22 Marca 20188 l Są zestawy na Alle w cenach podobnych do OZ ,dlatego pytałem , tylko szkoda że niema serii Xtra do S4.Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Marca 20188 l 4 godziny temu, Gacek51 napisał: Są zestawy na Alle w cenach podobnych do OZ ,dlatego pytałem , tylko szkoda że niema serii Xtra do S4. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka No niestety trochę mają okrojony asortyment w tej serii.
Opublikowano 27 Marca 20188 l Cześć, Mieszkam w Irlandii i tutaj niestety Zimmerman nie jest dostępny i jeżeli zdecydowałbym się na ich zakup, musiałbym je z Polski ściągnąć. Alternatywa to wymiana to co jest dostępne - Textar, Valeo, TRW, ATE, Bosch, Febi, Juratek. Klocki rozważałem Ferodo FDB1717 jako, ze są dostępne. Alternatywy to ATE, Bosch, Febi, Valeo, TRW, Textar. Czy tarcze Zimmermana są znacząco lepsze od wymienionych alternatyw? Jeżeli nie, to które z wymienionych tarcz mógłbym rozważyć do A4 B6 130KM?
Opublikowano 27 Marca 20188 l Cześć, Mieszkam w Irlandii i tutaj niestety Zimmerman nie jest dostępny i jeżeli zdecydowałbym się na ich zakup, musiałbym je z Polski ściągnąć. Alternatywa to wymiana to co jest dostępne - Textar, Valeo, TRW, ATE, Bosch, Febi, Juratek. Klocki rozważałem Ferodo FDB1717 jako, ze są dostępne. Alternatywy to ATE, Bosch, Febi, Valeo, TRW, Textar. Czy tarcze Zimmermana są znacząco lepsze od wymienionych alternatyw? Jeżeli nie, to które z wymienionych tarcz mógłbym rozważyć do A4 B6 130KM? Textar bierz komplet
Opublikowano 27 Marca 20188 l 1 hour ago, Dawid Wątroba said: Dzieki za odpowiedz. Textar bierz komplet Jako komplet masz na mysli tarcze i klocki z Textara?