bronson Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 ja postaram się dojechać... ale na 100% nie obiecuje... budowa i budowa... i praca na nic nie ma czasu... ale mam cichą nadzieję że jednak uda mi się dojechać... pozdrawiam pomorskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek36 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Jestem z Malborka przyjade na pewno , jeszcze nie bylem nigdy na czyms takim . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Darek36 możemy razem ruszyć np. ze Stat-Oil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek36 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ok. Będę czekał nastacji statoil . Czy godz.16:00 - 16:15 ci odpowiada. Wypatruj czerwonego Audiczka . Będę z synem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 mi pasuje, więc jesteśmy umówieni kto jeszcze się dopisuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej710127 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam myśle że wróce z delegacji i chetnie się dołącze A może obok Politechniki tam jest taki wielki i nowy parking. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Panowie dziś odbył się mini spot Warszawsko (Elbląsko) - Gdyńsko - Malborski 3 B6 Avant na którym to spotkali się Lukaszr,Pre_pl, oraz ya czyli alvaro :> , niektórzy z nas prawie przypłacili pobyt na spocie niezłym mandatem ale się na niego stawili niech to więc będzie przykładem dla pozostałych... Więc jeszcze raz DZIĘKI chłopaki za spotkanie ! i niech żyje klub ! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Spotkanie dnia:[/b][/color] 24 listopad 2007 godz. 17:00[/size] Lokalizacja: ELBLĄG - Bulwar Zygmunta Augusta (przy przystani) ...no więc ja niewiem co jest nie tak, ale wczoraj był chyba 17ty ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 mateogda ależ wszystko jest w 100% porządku to nie był spot który odbędzie się 24 tylko po prostu Lukaszr przelatywał koło mnie więc się spotkaliśmy a dołączył się do nas Pre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 dołączył się do nas Pre zresztą do samego końca nie wiedziałem czy zdążę, bo mnie żona po meblach przegoniła I potem musiałem się śpieszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie żebym miał pretensje ale ;( za tydzień nie mogę, a wczoraj miałem popołudnie wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam myśle że wróce z delegacji i chetnie się dołącze A może obok Politechniki tam jest taki wielki i nowy parking. W weekend na parkingu PWSZ może tam byc pusto ale puki co testujemy Bulwar głównie z uwagi na pogodę - jest tam małe zadaszenie pod przystanią - tfu tfu aby nie padało.[br]Dopisany: 19 Listopad 2007, 07:34 _________________________________________________ Panowie dziś odbył się mini spot Warszawsko (Elbloąsko) - Gdyńsko - Malborski 3 B6 Avant na którym to spotkali się Lukaszr,Pre_pl, oraz ya czyli alvaro :> [...] Dla wyjaśnienie Łukaszr pochodzi z elbląga ale od jakiegoś czasu mieszka w W-wie. Ehhh gdybym wiedział że Pre przyjedzie to też bym podjechał. Choć z Łukaszr udał sie jeszcze w Elblągu pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 zresztą do samego końca nie wiedziałem czy zdążę, bo mnie żona po meblach przegoniła I potem musiałem się śpieszyć Ciesz się, że to się skończyło tak jak skończyło, bo byś miał portfel chudszy, a ja bym miał wyrzuty sumienia Dla wyjaśnienie Łukaszr pochodzi z elbląga ale od jakiegoś czasu mieszka w W-wie. Ehhh gdybym wiedział że Pre przyjedzie to też bym podjechał. Choć z Łukaszr udał sie jeszcze w Elblągu pogadać. Dokładnie tak jak Adam pisze. Poza tym coś mi się wydaje, że za niedługi czas żona mnie znowu do Elbląga wyciągnie, bo znowu będzie miała tam 1 rzecz do załatwienia, a wtedy Alv chyba byśmy gardła przepłukali. Co Ty (Wy) na to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Poprostu daj znać że będziesz to się coś wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Co Ty (Wy) na to ?? a co Ona na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a co Ona na to Ona będzie z teściową realizować jakieś babskie sprawy, a mnie nic do tego - wręcz wolałbym omijać te nudy. Zobaczymy kiedy teraz będę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ok jak co to czekamy na znak sygnał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ok jak co to czekamy na znak sygnał... Nie omieszkam dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 chłopaki co powiecie żeby w sobotę 24 spotkać się wcześniej niż o 17 ? powiedzmy o 15 albo 16 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 sobota 17 jest bez zmian. Na miejscu pogadamy może o innym miejscu lub godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi