jarko Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Serdecznie ZAPRASZAM >> Kalendarz Klubowy 2011 << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 adadur kierowca cienki ale w motorowni to coś tam nieźle dmucha bo DV psika aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Partyk pogadaj z Agą może coś się wam przyda bo my mamy już niepotrzebne: - materac do łóżeczka taki dwustronny (jedna strona do jakiegoś tam wieku a później się na drugą przekłada jak dziecko starsze) - 40zł (nowy chyba 80zł dawaliśmy) + poduszka do karmienia gratis - laktator Avant z dwoma butelkami - 60zł + pojemniki gratis (nie pamiętam ile ich tam było ale dawaliśmy za same pojemniki 80zł) + nieużywane smoczki gratis Wydaj mi się że ceny rewelka, pytanie tylko czy potrzebujecie... Materac jest jak nowy ale my przedłużaliśmy łóżeczko u stolarza i materac nowy na zamówienie musieliśmy teraz kupić i ten nie jest nam potrzebny... Dziadek GG [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 16:43_________________________________________________ to ja coś z klimatów zimowych ... Kbibi ... pompa wody na stół Takie rzeczy to się ośką robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dziadek GG Patryk w profilu mam nr GG ale dopiero wieczorem będę bo w pracy mamy zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dziadekblack szukasz felg do siebie ? Kumpel ma 19 od M-pakietu z nowej 3-ki na sprzedaż latał na nich w E60 ale go przycisło i musi opierojlić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dziadek GG Patryk w profilu mam nr GG ale dopiero wieczorem będę bo w pracy mamy zablokowane spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dziadekblack szukasz felg do siebie ? Kumpel ma 19 od M-pakietu z nowej 3-ki na sprzedaż latał na nich w E60 ale go przycisło i musi opierojlić szukam ale 17'' niestety, spodobało mi się komfortowe podróżowanie gdzie nie czuję najmniejszych kamyczków jak po nich przejeżdżam...dzięki za propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie bądź miętki strzel se 20 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie bądź miętki strzel se 20 " :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie bądź miętki strzel se 20 " o jaki fifafara osiedlowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dziadekblack szukam ale 17'' niestety, spodobało mi się komfortowe podróżowanie gdzie nie czuję najmniejszych kamyczków jak po nich przejeżdżam...dzięki za propozycję no to widzę że login zgadza się z charakterem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja piedole Bartu$ od kiedy jestes rozowy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dziadekblack szukam ale 17'' niestety, spodobało mi się komfortowe podróżowanie gdzie nie czuję najmniejszych kamyczków jak po nich przejeżdżam...dzięki za propozycję no to widzę że login zgadza się z charakterem :decayed: no w tym przypadku jakoś tak wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 bez kitu - GRATY !! Też nie skumałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ja piedole Bartu$ od kiedy jestes rozowy ?? o ja nie zauważyłem a jeszcze kasa nie poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 oo no to teraz jeste osiedlowy mader faker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie bądź miętki strzel se 20 " :bicz3: Teraz jesteś miętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ee Ty gosciu nie kozacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Że jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fesu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 a co to za kótnie xD fajny ten filmik na śniegu hmm aż mnie korci żeby coś swojego nagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi