kbibi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Postaw na ogródku to pies będzie miał budę na wypasie [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 20:50_________________________________________________ http://autokult.pl/2011/02/22/1991-audi-quattro-spyder-zapomniane-koncepty Szkoda że nie weszło do produkcji ;( pewnie było by zaj..ście drogie ale jakie kultowe
adadur Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Łukasz jak byś oglądał Golfa 3 oblukaj blacharke a szczególnie progi bo to zmora w tych autach.
dziadek Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Łukasz jak byś oglądał Golfa 3 oblukaj blacharke a szczególnie progi bo to zmora w tych autach. najlepiej na kanał podjechać...miałem dwa golfy III. jeden ok a drugi młodszy z zewnątrz "nówka blaszka" a w podłodze dziura była...
wiktorsam Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Nie dziurę tylko dodatkowy system wentylacji stóp kierowcy . Co do golfera to żebyś się na minę nie wpierdzielił, bo zajeżdżona sztuka to wór bez dna. No i silnik byle nie 1.4 .
taktuś Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 ZAPRASZAMY DO KALETKI http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188910.0
adadur Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Jak tam kto chętny na majówkę w Kaletce?
kbibi Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 o ile nie będę miał niespodziewanych wydatków to jadę w jakim składzie jeszcze nie wiem
bielik Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 pojechałem oglądać golfa. jednym słowem porażka. progi dobre silnik ( 1.6 i gościu się upierał że to wersja GT ) wydawał się zdrowy, ładnie pracował na benz i gaz ale blacha nie ciekawa. szpachel lakier to chyba wałkiem kładł i to w macie. szkoda bo łatwiej bym golfa sprzedał. Patryk Ty masz manuala i napewno będzie Ci łatwiej. fachmanem od aut nie jestem ale jak dla mnie to Twoję oooo jest niczego sobie. chyba zrobie zdjęcia na śniegu i jeszcze raz wystawie.
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 pojechałem oglądać golfa. jednym słowem porażka. progi dobre silnik ( 1.6 i gościu się upierał że to wersja GT ) wydawał się zdrowy, ładnie pracował na benz i gaz ale blacha nie ciekawa. szpachel lakier to chyba wałkiem kładł i to w macie. szkoda bo łatwiej bym golfa sprzedał. Patryk Ty masz manuala i napewno będzie Ci łatwiej. fachmanem od aut nie jestem ale jak dla mnie to Twoję oooo jest niczego sobie. chyba zrobie zdjęcia na śniegu i jeszcze raz wystawie. przysyp śniegiem i zrób a4 suprise
adadur Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 o ile nie będę miał niespodziewanych wydatków to jadę w jakim składzie jeszcze nie wiem To czas założyć tłuściutką różowiutką świnkę i zbierać na ten cel ... A tak wogóle Krzysiek to ja wiem że dla Ciebie to zjebany weekend ale pomyśl o reszcie rodzinki ... troszkę odpocznie w fajnym miejscu
Patrykbor Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 To czas założyć tłuściutką różowiutką świnkę i zbierać na ten cel ... A tak wogóle Krzysiek to ja wiem że dla Ciebie to zjebany weekend ale pomyśl o reszcie rodzinki ... troszkę odpocznie w fajnym miejscu On sie jeszcze wstydzi
adadur Opublikowano 26 Lutego 2011 Opublikowano 26 Lutego 2011 To czas założyć tłuściutką różowiutką świnkę i zbierać na ten cel ... A tak wogóle Krzysiek to ja wiem że dla Ciebie to zjebany weekend ale pomyśl o reszcie rodzinki ... troszkę odpocznie w fajnym miejscu On sie jeszcze wstydzi Nie ma jak to siła perswazji
dziadek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Grzesiek nie boisz się że ci auto zamarznie? wymyte te auto chyba dopiero co z myjni wyjechałeś jak się widzieliśmy co? ps. co ty za żarówki (czy to ledy) masz do tych pozycji? mi ring poleciał a tam siedzi H10W...może by podeszło coś takiego co ty masz?
adadur Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam te same co Grzesiek to jest H6W (trzonek BAX9S - niesymetryczne "cycki" )
Patrykbor Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Dziadek chcesz 17 " http://www.portel.pl/ogloszenia.php?zaa=0&fot=0&rodzaj=0&fir=0&slw=&cmin=&cmax=&kat1=0&kat2=0&kat3=0&ns=10
dziadek Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Dziadek chcesz 17 " http://www.portel.pl/ogloszenia.php?zaa=0&fot=0&rodzaj=0&fir=0&slw=&cmin=&cmax=&kat1=0&kat2=0&kat3=0&ns=10 dzięki, linki z portelu jak zwykle nie działają ale sobie sam znalazłem...nie bardzo mi sie takie podobają...ja chce model z M pakietu Mam te same co Grzesiek to jest H6W (trzonek BAX9S - niesymetryczne "cycki" ) i co świeci to bardziej biało niż oryginał? błedów komp nie wywala?
adadur Opublikowano 27 Lutego 2011 Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam te same co Grzesiek to jest H6W (trzonek BAX9S - niesymetryczne "cycki" ) i co świeci to bardziej biało niż oryginał? błedów komp nie wywala? Niestety bardziej niebieskawo ... szukałem 2 miechy zamienników LED na H6W a białych nima....
Rekomendowane odpowiedzi