kbibi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a ile za te oponki? 600ziko/kpl pasuje :gwizdanie:
vauxhall95 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a ile za te oponki? 600ziko/kpl pasuje :gwizdanie: Orientacyjnie pytalem,ale chyba trochie drogo
vauxhall95 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Patryk moze Ci się przydać : ?? ,,troche''specjalnie zmiekczylem.
kbibi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 a ile za te oponki? 600ziko/kpl pasuje :gwizdanie: Orientacyjnie pytalem,ale chyba trochie drogo to ile proponujesz
vauxhall95 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Tak zapytalem,bo kupowalem 18 do siebie.Nie ma tematu
Patrykbor Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zdrowych i Wesołych panowie i mokrego dyngusa
Skrzypek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Życzę Wam, by na Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając, baranek potem posprzątał stoły, a Wam zostały ... sex i pierdoły!!! Spokojnych Świąt :>
dziadek Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie oddam za piwo lub dwa litr oleju Motul Specyfic ( ten do PD) w butelce 5 litrowej. Zostało mi po aczwórce...chce kto?[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 11:56_________________________________________________ej a wy co poumierali?
GRazny Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 pewnie polegli po majówce... Olej przywieź... o piwo się kiedyś upomnisz
Patrykbor Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Adaś ciężko amorki wymienić u mnie z tyłu
adadur Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie. Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę
dziadek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie. Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę jeżeli jest tak jak w golfie III - niby tu i tam belka z tyłu to sam sobie dasz rade w 1h z całą robotą - bardzo prosta robota
Patrykbor Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie. Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę Może w jakiś dzień się umówimy i ogarniemy temat a amorki wymieniam wszystkie cztery i są kompletne ze springami -30 [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 11:42_________________________________________________ Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie. Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę jeżeli jest tak jak w golfie III - niby tu i tam belka z tyłu to sam sobie dasz rade w 1h z całą robotą - bardzo prosta robota
dziadek Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 najwięcej roboty to chyba byś miał z tyłu ze zdjęciem boczków w bagażniku bo chyba tam dostępu do tych mocowań nie ma na wierzchu jak w golfie
Rekomendowane odpowiedzi