Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niby od nas... ale z moją sklerozą... Jacek - ten od Passata (też nie pamiętam jaki nick sobie tu wymyślił) widział tam jakieś ramki klubowe na jakimś sraczkowatym (musztardowym) B5... podobno niedawno kupionym z tego co pamięta...

cóż... zdarza się [br]Dopisany: 05 Maj 2011, 08:44_________________________________________________pogoda się niestety pierd... jeśli chodzi o Kaletkę...

• Odpowiedzi 12.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Patrykbor

2927

• dziadek

1629

• adadur

1552

• GRazny

1247

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wszystko wypatrzą ;). No niestety przydzwoniłem, moja wina zagadałem się z laską i takie efekty :wallbash:

Auto wygląda źle ale nie ma tragedii...

Na szczęście wolno jechałem, a na nieszczęście zdążyłem odbić i zamiast walnąć centralnie to narożnik w narożnik :( przez co uszkodzenia są większe niż by mogły być przy tej prędkości :/. Na szybko błotnik, maska, reflektor i chłodnica. Podłużnica nie tknięta, uderzenie poszło po błotniku, zderzak cały, odboje całe. Nawet ta chłodnica minimalnie tylko tknięta, ale puściła :/.

I kuźwa się w koszty władowałem :wallbash:

I jeszcze ten mój kolorek - części w nim raczej nie dostanę więc czeka lakierowanko.

Opublikowano

a masz jakas fotke tego?

Opublikowano

a masz jakas fotke tego?

Nie ma czym się chwalić niestety.

Wiktor a chociaż AC jakieś miałeś? Szkoda auta bo ciekawe było.

Opublikowano

AC niestety brak - na stare parchy nikt nie daje, liczę tak że w 1,5-2 tyś zł się zamknę :wallbash:

Najlepsze że jechałem bez dechy rozdzielczej bo wywaliłem pod montaż klimatronika więc poduchy całe ...

A miałem chipa robić, klimę montować... Po czymś takim się odechciewa... No ale trzeba twardym być nie "mientkim" ;)

Opublikowano

a sensor poduch nie strzelil ?bo to ze nie miales poduchy na miejscu to nie znaczy ze jest OK

Opublikowano

Nie wiem, nie podłączałem vaga jeszcze, ale uderzenie nie było silne, auto przede mną prawie bez uszkodzeń - zarysowania i zaklepana końcówka wydechu, u mnie uszkodzenia większe przez to że w narożnik trafiłem na dohamowaniu więc narożnikiem z przodu wjechałem pod zderzak auta przede mną i uderzenie poszło górą - stąd ta maska i błotnik, bo tak to by pewnie tylko zderzak poszedł z odbojami, a tak to właśnie zderzak cały a za to maska i błotnik poszły się ....

Nie ma co pisać trzeba robić :)

Opublikowano

no to pierwszy spot za mną ;) mam nadzieje że na kolejnych już również będę;) pozdrawiam wszystkich obecnych wczoraj ;)

Opublikowano

a sensor poduch nie strzelil ?bo to ze nie miales poduchy na miejscu to nie znaczy ze jest OK

Jeśli odpiął poduchę i włączył zapłon zapene świeciła mu się kontrolka AirBag mówiąca o wyłączeniu układu - nie sądze by coś się miało uszkodzić.

Poza tym nie do końca wiemy jakie to szkody mogło nic nie "wystrzelić".[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:53_________________________________________________

Wow!

extra bajerka[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 20:56_________________________________________________

no to pierwszy spot za mną ;) mam nadzieje że na kolejnych już również będę;) pozdrawiam wszystkich obecnych wczoraj ;)

:good:

daj znać jak tam pranie parowe...;)

Opublikowano

no ładna sztuka... dawaj dziadek !!! trochę skredycisz i przynajmniej słuszny kolor będzie :wink4: jak na BMW oczywiście :cool1:

zapraszamy :wink4:

a ja właśnie znowu Policję wzywałem... na obwodnicy gruzu pełno... jechałem za tirem... no i jak dostałem chmurą kamieni to pomyślałem że nie zaszkodzi zgłosić... zobaczymy co z tego wyjdzie :wink4:

PS: i wiecie że tej małej zaślepki z przodu od holowania znaleźć nie mogłem!!! normalnie kamień bum i poszła w drobny mak... i teraz nową trzeba kupić :decayed:

Opublikowano

Przyjechali? Spisali jakąś notatkę czy cóś...?

Opublikowano

no ba... ja tam się nie upierałem ale na 112 gość się uparł... i SuperB zajechał... trzeba przyznać że ten 3.8 robi wrażenie jak startuje :gwizdanie:

tylko teraz nie mogę namierzyć ubezpieczyciela Eurovii... no ale to po Kaletce może...

Opublikowano

no fajna fajna ale nigdy nie dałbym 80k za auto co ma taki przebieg, już bym wolał jakąś KIA z salonu :polew: :polew: :polew::wink4:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 08:52_________________________________________________

no ba... ja tam się nie upierałem ale na 112 gość się uparł... i SuperB zajechał... trzeba przyznać że ten 3.8 robi wrażenie jak startuje :gwizdanie:

tylko teraz nie mogę namierzyć ubezpieczyciela Eurovii... no ale to po Kaletce może...

:przebiegly:

ps. a to nie 3.6 jest? :mysli:

Opublikowano

tia... 3.6 racja... sprawdziłem... no i 4x4 :cool1:

[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 09:31_________________________________________________

to co Pany... wstępnie sobota na 10tą... na Nowej Holandii...

jakby co to esemesować (bo z telefonami różnie) 502-314-696 :wink4:

Opublikowano

Ja dojadę sam (będę wyjeżdżał koło 15:00 z Elbląga).

Wcześniej nie dam rady.

Grzechu podeślij mi na priv numer telefonu jakbyś mógł żebym mógł Ciebie albo Adama namierzyć jak bym nie mógł trafić albo żebyśmy się po prostu znaleźli. Adama telefon już mam.

Opublikowano

Grzechu podeślij mi na priv numer telefonu jakbyś mógł

jakby co to esemesować (bo z telefonami różnie) 502-314-696 :wink4

:tongue4:

Opublikowano

Grzechu podeślij mi na priv numer telefonu jakbyś mógł

jakby co to esemesować (bo z telefonami różnie) 502-314-696 :wink4

:tongue4:

dawaj cenę na telefon lepiej a nie się obijasz... znaczy spytaj małżonki :wink4:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 10:24_________________________________________________

Ja dojadę sam (będę wyjeżdżał koło 15:00 z Elbląga).

czyli jeśli Patryk nie jedzie... Adam z Olsztyna... Ty później... a Kibibi się nie odezwie to jadę sam :wink4:

w każdym razie będę koło 10tej wyjeżdżał jakby co...

Opublikowano

Elblążaczki macie juz 500 stron :good: trzeba to jutro opic :decayed: